Samet M.
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 4.107
- İsim
- Samet
- Başlangıç
- 2010—11
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Yav kim yapacak da siz alacaksınız.
Aaaaa, bu benim. Kendime geldim bir anda.Forumda bir abimiz var benim bildiğim tekstil mühendisi .
O bu işi çözer gibime geliyor.
Tavşanlar biraraya gelip aslanın peşine düşebilirler ama.Aaaaa, bu benim. Kendime geldim bir anda.
Yalnız şöyle bir durum var. Bir aslanın tavşan peşinde koştuğu görülmemiş.
abi o üsttekini üstüme alındım konuyu ben hortlattım bi el atın diye napayım tanıdık firmalara sponsor olurmusunuz diye sorayım isterseniz.Brader, bi el atta ittirelim şunu güzel abim, de niye üste çıktın?
278465 dosyayı görüntüle
Şaka bir yana, bir el atsak, ittirsek yürür gider.
Yok, yok. Kimse üstüne alınmasın o üsttekini. O, sadece işin konuya göre akla gelen esprisi .abi o üsttekini üstüme alındım konuyu ben hortlattım bi el atın diye napayım tanıdık firmalara sponsor olurmusunuz diye sorayım isterseniz.
Onlar öldüydü, mezarda zam gördü garibimler.Biz de topluca kefen yaptırak.Ben farkını veririm benimki yanmaz olsun.hadi aldınız %50 yi forma yaptıranlar parmak kaldırsın.
Fatih hocam mesajı ilk okuduğumda, sanki bir forma firması ile anlaştın ve %50 indirim almışsın gibi algıladım . ☝hadi aldınız %50 yi forma yaptıranlar parmak kaldırsın.
Fatih'i severiz, iyi çocuktur. Ama az buçuk bal yapmayan arı gibiFatih hocam mesajı ilk okuduğumda, sanki bir forma firması ile anlaştın ve %50 indirim almışsın gibi algıladım . ☝
bizim firmada %20 diyorlar ben konuyu kilitleyim en iyisiFatih'i severiz, iyi çocuktur. Ama az buçuk bal yapmayan arı gibi