Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet Forum forması

ben 2 tane alırım, 1 kısa 1 uzun kollu

Scudo
bi firma belirlesekte görüşsek başını çektirsek birilerine. sponsor vs felan

Ucuz uygun olursa neden olmasın…

Olursa alırım 😉

ben de almak isterim.

Beni de not alın :)

Tasarım ve üretimini yapan bir firma ile görüşülse oradan herkes bireysel sipariş verebilir. Hatta ilk partide toplu sipariş olacağı için indirimli fiyat alınabilir. Örnek, tasarımı hazır olan formanın 16.05.2022 ile 20.05.2022 tarihleri arasında sipariş verirsen 300 tl sonrası için 350 tl gibi olabilir.

Bu firma ile görüşen oldu mu? Kendi formamı buradan almıştım.
(link)

Peki kim öncü olacak, isteyen çok ama ben yaparım ya da biz yapabiliriz diyen daha yok.

@StanicEnemy Piyasada en uygununu yapsa yapsa freysport yapar. Sora, jordanred ya da kipeo pahalıya patlar.

Siparişden önce bir tasarım ortaya konsa ona göre adet belirlenip ilgili firmalara adet üzerinden konuşulsa uygun fiyat alınabilir.

Forumun adını üzerimde taşıyacaksam eğer bunu forumun sahipleri ayarlarsa yaparım. Burası mülkiyet hakkı olan bir platform değil mi?

Yok eğer bağımsız bir kaç arkadaş bir araya gelerek forma yapılacaksa eğer başkasına ait bir platformun adını neden yazıyoruz?

yerel gruplar sponsor bulmuşlar 300-350 diyorlardı. Sponsor sayesinde 150-175 arası bişeye düşmüş.
Forum olarak yaptırmazsak kesin alırım.
Forumun adını üzerimde taşıyacaksam eğer bunu forumun sahipleri ayarlarsa yaparım. Burası mülkiyet hakkı olan bir platform değil mi?

Yok eğer bağımsız bir kaç arkadaş bir araya gelerek forma yapılacaksa eğer başkasına ait bir platformun adını neden yazıyoruz?
öncü olan varsa biz zaten katılırız konuyu onun için açtım ben.

Sirket icin jordanred ile gorustum gecen gun;

Mesh fit:
20-35 adet icin 305 tl/ad
35 uzeri adet icin 290 tl/adet

Race/regulat fit:
20-35 adet icin 290 tl/ad
35 uzeri adet icin 275 tl/ad

Ben katilmam bu arada.

• Beğen
Tepkiler: fatihgocmez
Nasil alacaz ? Alabilior muyuz firmadan

Kipeoya fiyat için mail attım arkadaşlar. Forum olarak dedim forum yetkilisi gibi artık adminlerimiz kızmazlar herhalde.

1-50 kişi arası için 425 + kdv sadece forma. sponsor olan varsa yazsın yaptıralım :koptum:

Geri