Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet forum resmi forması

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
xl forma için yarımcı olabilecek kimse yok mu gidecek bir arkadaş varsa ödemesini yapayım :alkis::alkis::alkis:

Scudo
@İbrahim Aslanhan

Yaklaşık 20cm daha uzunum sizden boyu kısa gelebilir yani bana?

Herkesin vücut yapısı farklı. Mümkünse kg ve boy degil de cm cinsinden gogus basen vs ölçülerle alın. Benim boy 1,80 cm kilo 68 ve l beden aldım . Ilk fırsatta fotoğrafları da atarım

Cube Agree GTC Pro (2014) Loading %99...

@Alperen Haner

Ankara da normalde yok. Delta bisikletle iletisime gecerseniz belki getirtebilirler sizin icin. Ben gecen hafta konusmustum iki gun once gelmiş bugun aldım

Cube Agree GTC Pro (2014) Loading %99...

@Atalay Mete

Gecen sene Antalya yaptim ama sideye devam edebilmek icin 24 saat olayina girmem lazim benim ultra turlar gun dogumu gun batimi oldugundan simdilik 350-400 km ile sinirli :)

kullanan arkadaşlar formanın malzemesi hakkında ne düşünüyorlar acaba. nasıldır memnunlar mı. Bu sitede satış yapan forma 4 yıkamada süner gibi oldu. arka cep lastikleri gevşedi. Ayrıca kumaşı diğer profesyonellerle kıyaslandığında ciddi bir kalite farkı vardı. Bu biraz daha ucuz ama kalitesi nasıl acaba..

Ben de istiyorum ama bu şekilde yorumla mı istiyoruz anlamadım. Ben de L beden istiyorum

İlgilenen arkadaş bu mesajları okuyorsa lütfen isteğinizi aldım diye mesaj atsın :)

tşk ederiz.

• Beğen
Tepkiler: sspl
http://img.tapatalk.com/d/14/06/03/sahu7e2y.jpg
Öncelikle formada emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim Sinan abi çok tşkler bnm için uğraştın...

Adıyamanda tek olarak tanıtım ve gururla taşıyacagım bir forma....! Bisikletforumun hakkını vereceğim şüpheniz olmasın
Ayrıca boy 183 kilo 56 tam oldu bilginize

SedonAşk

@Alperen Haner

Birini göndererek aldırmak gerekiyor.

Yetkili değilim ama dün akşam uğradığımdaki durumu yazayım. (satıcı değil içiciyim gibi oldu :D)

L uzun zamandır yok. Dün bütün kutuyu karıştırdım, XL ve XXL hiç gözüme çarpmadı. 5-6 tane M, bir o kadar S, 1-2 tane de XS gördüm.

Bir-iki sayfa önce yazıldı ama tekrar edelim. Almanın tek yolu nakit ödeyerek mağazadan bizzat almak. Siteden satışı yok. Kendiniz gidemiyorsanız gidebilecek birinden yardım isteyebilirsiniz. Yağmur dolayısıyla birkaç gün yolum o taraf düşmeyecek. Yoksa seve seve yardımcı olurdum.

Bir tavsiye; Kızıltoprak'ı arayın, parayı havale edeceğinizi söyleyin, karşı ödemeli göndermelerini isteyin. Bir kargo poşetine koyup üzerine adres yazmak inanın 2 dk. sürmüyor. 2 dk. da havale kontrolü deyin. Oradaki birinin bunun için 5 dk.sı vardır eminim. (4 mü? neyse işte) İlk zamanki yoğunluk yok, hatta hiç yok. Eminim onlar da kutunun bir an önce boşalmasını istiyorlardır...

• Beğen
Tepkiler: coffeeguy
formam gelmiş, arkadaşım kargodan teslim almış. 3,69 ₺ ödemiş kargoya Sinan Bey sağolsun.
Şehir dışından döndükten sonra fotoğrafını ekleyeceğim, emeği geçen herkese teşekkürler.

@Oktay Erkan

Oktay abi, sen olaya el atmadan önce denedim onu. Telefonu açan arkadaş pek ilgili davranmadı. Sanırım ilk zamanki yoğunluk yormuş arkadaşları. "Birini gönderin alsın" dedi.

@Tahir Keskin

Oktay Abi ve Tahir Arkadaşım;

Oktay Abi saolsun yardımcı oldu. Oktay Abi bana mesaj atmadan hemen önce aradım kızıltoprak şubesini ben de. EFT yapayım dedim uzaktayım istanbul'da da tanıdık yok dedim. O şekil olmaz , yapmıyoruz. Birini gönderin dediler. Durum bundan ibaret Tahir arkadaşımızın da dediği gibi aynen.

@Sinan Ş

Valla öyle oldu tekrardan sağolasın Sinan Bey.
Bi önceki mesajım da 2 tane gitmiş silemedim onu, yöneticiye duyurulur.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri