Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet forum ve sonrası...

En çok ilginizi çeken konu nedir?

• Bisiklet Mekaniği

• Marka-Model Deneyimleri

• Gezi-Tur Paylaşımları

• Günün Fotoğrafı

• Market-Ikinci el

• Fırsat Reyonu

• Sağlık-Beslenme

• Bisiklet Yarışları

• Forum Bilgelerinin Yazıları

• Güncel Konular

• Toplam katılım
    575
Cumhurbaşkanı seçilirsem Yapacaklarım
Herkese kilitli pedal, beleş.
Artık yokuş çıkmak yok, hep iniş olacak.
Kafa rüzgarı yok, hep kuyruk rüzgarı olacak(hem gelirken hem de giderken)
Kısacası verin yetkiyi görün ebenizi. Ebeniz ile görüştüreceğim anlamında."

Peki mazot 1 TL olacak mı? Mazot önemli :)

• Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
Scudo
Peki mazot 1 TL olacak mı? Mazot önemli :)
Tuvaletleri 1 lira yapacaktım. Tuvalet dediğin ne olursa olsun hep 1 lira olurdu.Ekonomik en büyük gösterge tuvaletlerin 1 lira olmasıydı.
Geçen gün Nazilli'deki tuvalete 10 lira verdim. Abi bu ne dedim, mazot kaç para biliyon mu dedi.Mazot dediğin gibi önemli. İyi madem ben de sidiğimi biriktireyim bari dedim. 200 ml işedim 10 lira verdim.

Tuvaletleri 1 lira yapacaktım. Tuvalet dediğin ne olursa olsun hep 1 lira olurdu.Ekonomik en büyük gösterge tuvaletlerin 1 lira olmasıydı.
Geçen gün Nazilli'deki tuvalete 10 lira verdim. Abi bu ne dedim, mazot kaç para biliyon mu dedi.Mazot dediğin gibi önemli. İyi madem ben de sidiğimi biriktireyim bari dedim. 200 ml işedim 10 lira verdim.
çok yakıyor senin araba.

Yeni bir üye gelir, gelir gelmez de konu açmak isterdi. Biz de yassah hemşehrim, forumda arattır cevabı mutlaka vardır derdik.
Şimdi bakıyorum da "Arama" özelliği tek kelimeyle berbat. Eskiden çok iyiydi, işlevseldi. Şimdi kendini ara desek kendini bulmaktan aciz
Aramaya bişey yazıyorum, önüme getirecek diye bekliyorum.
Ama nerde, "Godot'yu beklemekten" beter.
Bazen de @Can Çelik i arıyorum, @makaram çıkıyor. Bazen @Cemal Ç. i arıyorum, dönüyor diyor, dönüyor deyince biraz umutlanıyorum sonra Bi bakıyorum Çin e gitmiş @ErzincanLee çıkıyor.
Elma ara armut çıksın der gibi.
@cazci
Şaka maka gerçekten çok kötü arama özelliği

@hamlet2006 bu konu hakkında detaylı bilgiyi @Admin verecektir...
Cem abi, @Admin bana yazmadan, biraz önce haber verir misin. Önümü ilikleyeyim
Pazarlık yapmıcam de mi abi, adminle. Admin gelecek, hoop düzelttim gitti arama motorunu diyecek. Pazarlık olacaksa ben yokum, en son pazarlığım buydu:
89a03a997412491e4c465947b74b143e (1).jpg

Forumda herkese sordum
Yolda gördüğüm her bıyıklıya sen O musun diye sordum
Pencereyi açtım ve bağırdım neredesin
Reisin eniştesine bile soracaktım.

Forumdakileri mimleyip mimleyip duruyordu. Yoksa içimize sızan ajan mıydı
Yoksa kasedi mi çıktı

Nerede bu bıyıklı Polyana @necmeddin

@cazci Cem Abi, ben geldim diye mi kaçtı?
Bıyıktan caydım @Cemal Ç. gibi sakal bıraktım. Senden sakallılara özel bir şarkı veya klip olmadıkça forumda ne işim var. Hacı fış fış klipleri olmasın. Metalikadan hazetmem. Viking miking tarzı heç olmasın. 40 yaş bunalımlı şarkılar ağır geliyor. Oynak havalara ayağım gitmiyor.
@cazci Cem abi sen ayarla yoksa bu iş kedi fare oyununa dönecek.🤣

@necmeddin kardeşim hoş geldin. Süleyman zargana gibi birden su yüzünde belirdi. Zor zamanlar geçirmiş, forumda emeği de ve zevzevliği de çoktur. Tanıdık kişilerin kurduğu samimi bağı önemsiyorum.
Artık son halinin bir fotosunu paylaş da bilelim seni, yolda karşılaşırsak tanımak kolay olur...

@necmeddin kardeşim hoş geldin. Süleyman zargana gibi birden su yüzünde belirdi. Zor zamanlar geçirmiş, forumda emeği de ve zevzevliği de çoktur. Tanıdık kişilerin kurduğu samimi bağı önemsiyorum.
Artık son halinin bir fotosunu paylaş da bilelim seni, yolda karşılaşırsak tanımak kolay olur...
Abi hoş bulduk. Geçen Eylül ayında voleybol oynarken hafif bir sakatlık geçirdim. Bisiklete Nisan ayı gibi başladım. 3-5 km sürüşlerle ilk ay devam ettim. Şu anda günlük 30 ile 50 km arası bisiklet sürüşü yapabilecek seviyeye anca geldim. Arada bir foruma geliyorum. Başlıkları okuyup kaçıyorum.

Dosyalar

• 20240715_182628.jpg
    20240715_182628.jpg
    62,6 KB · Okunma: 48
Bıyıktan caydım @Cemal Ç. gibi sakal bıraktım.
elkaide.jpg
enden sakallılara özel bir şarkı veya klip olmadıkça forumda ne işim var. Hacı fış fış klipleri olmasın. Metalikadan hazetmem. Viking miking tarzı heç olmasın. 40 yaş bunalımlı şarkılar ağır geliyor. Oynak havalara ayağım gitmiyor.

Oldu canım başka.

Sen beni unutmuşsun.Karanlık yüzümü görmek istemezsin.Sakallı polyanna
360_F_565293579_Olg1y77ZtidOaXgGeD96rZJdvVZv6gXY.jpg

Miyav da miyav

Son düzenleme:
Neden Rollig Stones dinlediğini şimdi herkes idrak etti Süleyman...

Neden Rollig Stones dinlediğini şimdi herkes idrak etti Süleyman...
depositphotos_127142614-stock-illustration-the-rolling-stones-logo.jpg

Abi,
Rolling Stones uçmak isteyenler için
Ben zaten uçmuşum beni the doors felan anca paklar herhalde

• İnanılmaz
Tepkiler: necmeddin
  • Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
Benim yeni farkettiğim ve çok merak ettiğim bişey oldu, bu görseldeki “mevcut sezon 2023-2024” ibaresinin ne anlama geldiğini bilen var mıdır?

4A61ECDE-E288-4F60-BCBB-E8EEABBB804C.jpeg

• Hahaha
Tepkiler: oscak41
Değerli arkadaşım sayın @Sadettin Z. nin 2020 senesinden bugünlere ve ötesine zamanlar üstü bakışı:

Forumda bulunabilecek başlıklar:

- 30000 TL'ye alınabilecek Tourney setli yol canavarları
- Tiagra : yeni Dura-Ace
- Bir çılgınlık yaptım, paraya kıyıp Corelli aldım
- Market bisikletiyle Çanakkale gezisi
- Dolar 30 plus"

Geri