Abi bol bol pedal atıyorum . Kalan vaktim de ya çocuklarla ilgileniyorum veya entrika kokan Netflix ve Amazon dizileri izliyorum. Forumu takip ediyorum. Entrika kokan bir çok konu var. Havalar soğudu için kıytırık konular baya bir yol aldı. Karlar düşer ,düşer ağlarım seremonisi çalmaya başlayınca Amerikan seçimlerini aratmayacak kaos forum da canlanır. Z raporu için bol malzeme o zaman çıkar kanısındayım. Şimdilik veri toplamakla meşgulüm.
Sen ufak bir hatırlatma yapmışsın. Forumda son bir yılda aktif olup beni tanımayan üye arkadaşlar var. Dikkatli olmalarını önemle tavsiye ediyorum. Sonrasında şaşkına dönmesinler.
Şakamızı yaptık . Bisiklet piyasasının maddi olarak yükseldiği bugünler foruma etkisini göstermiş durumda. Bisiklet incelemeleri veya yeni Bisiklet toplama gibi başlıklarla karşılaşamıyoruz. Enflasyon hayatın tüm alanına mal olduğu için forumu olumsuz yönde etkiliyor. Tartışmaların çoğunluğu eski konular ve açılmış başlıklar altında ilerliyor. Bisiklet fedaileri ellerindeki maddi imkanlarla bisikletli olmayı devam ettiriyorlar.
Forumda espiri kokan hareketler ve yayınlar yok denecek kadar az. Espri yapan bir kaç üyeye taarruz veya saldırı da gözükmüyor. Fay hatları çok gergin izlenimi verdi. Ne zaman kırılacak Allah bilir. Geçenlerde herkesin yorumuna kızan(kızgın emojisi atan) bir üye vardı. Son zamanlar da forum ilk defa birlik olup bu üyeyi payladı. Bu dahi uzun zamandır görmediğimiz bir hareketti. Sonrasında bu üye her yoruma gülmeye başladı. O kadar korktum ki aradan benide kaynatacaklar sandım.(Malum gülen emojiyi çok kullanan bir üyeyim.
)
@mariokaldato uzun zaman oldu aga. Sana saygı duyuyorum. Atama yapmadan ıradın gittin.
@makaram sen gittik gideli kendini ciddi konulara verdi. Hey gidi neşeli günler hülyalarda kaldı.
Fişlemek için can attığım bir dünya üye var. Oh be rahatladım. Uzun zamandır bu kadar günah çıkarmamıştım.
@hamlet2006 ' yı engellemek istiyorum. Forum tarihinde ilk engellediğim üye olacak.
Tur ve gezi yazıları ile ilgili bir kaç başlık var. Son döneme damgasını vuran
@Anonim Murat kardeşimizi ve kıymetli Hanımını tebrik etmek istiyorum. Sosyal medya ve Bisiklet forumda takip etmeye çalışıyorum. Bisiklet sevdasında sınırlarmızı geçip uluslararası bir seviyeye geldiler. Yetmedi şanlı bayrağımızı bir çok ülkede onura ettiler. Başka ülkelerde kuzu gibi yatan Şehitlerimizi ziyaret ederek bizi gururlandırdılar. Türk tarihine ait mekanları ziyaret ettiler. Sağolun ,varolun ve eksik olmayın. Sizi anlatmaya ve hak ettiğiniz övgüyü kıymetlendirmeye kelimelerim kifayetsiz kalır.
@cazci Cem Abi diyeceğimden hiç bir zaman çekinmedim. İnsanları kırmamak için bazen demiyorum birşey veya geri duruyorum. Hemen hemen tüm başlıkları takip ediyorum. İnsana ait herbir şey başlıklarda mevcut. Bazen neşe bazen öfke. Buna birde bisikletli tansiyonunu eklemek lazım. Burada ortak amacımızın bisiklet olduğunu unutmamak lazım. Üslubumuza dikkat edip forumu canlı tutmak ve gelecek nesillere aktarmak hepimizin vazifesi olmalı. İnsanlara fikirler dayatılmak yerine tavsiyede bulunulmalı. Selam verdi diye kimse ötelenmemeli. Fikrini söyledi diye de taşlanmamalı. Her iki kötü yol yobazlıktır. Foruma yeni üye olan arkadaşlara sabırla ve tevazu ile karşılık vermek ailemizin büyümesine fayda sağlayacaktır. Uzun zamandır bu kadar uzatmamıştım. Yanlış anlaşılma olursa affınıza sığınıyorum.
Forumdaki tüm Canlara saygılarımı sunuyorum. Cümlemize iyi forumlar.