Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet forum ve sonrası...

En çok ilginizi çeken konu nedir?

• Bisiklet Mekaniği

• Marka-Model Deneyimleri

• Gezi-Tur Paylaşımları

• Günün Fotoğrafı

• Market-Ikinci el

• Fırsat Reyonu

• Sağlık-Beslenme

• Bisiklet Yarışları

• Forum Bilgelerinin Yazıları

• Güncel Konular

• Toplam katılım
    575
Scudo
+ @mariokaldato Bey dürüst bir adam mısınız?
-Evet.
+Coca Cola sever misiniz
-Kesinlikle hayır, hiçbir şart altında Coca Cola sevmem ve içmem de. Ben "le Cola" sempatizanıyım
+ Dürüst olduğunuza göre geçen gün tamirhanede size ikram edilen Coca colayı gözünüzü kırpmadan rahatlıkla bir dikişte içtiğinizi söylersiniz.
Savunma avukatı (@necmeddin ): İtiraz ediyorum sayın yargıç. Konumuzla hiçbir alakası yoktur. Ayrıca müvekkilim bu konuda aklanmıştır.
Yargıç(@Cemal Ç. ): Reddedildi. Devam edin @hamlet2006 Bey
+Teşekkürler sayın yargıç.
-Kendimde bile değildim. Ben ben bile değildim. Beynimde büyük bir İkilem vardı. Çok susamıştım nefsime söz geçiremedim şeytana uydum içtim.
+Peki, hiç sevmediğiniz tüm kolaları bir kerede fondipler misiniz mariokaldato bey?
-Tabiki de susayınca içerim.
+Konuşmanın başında Coca colayı sevmem demiştiniz. Dürüstlük ilkenizle çelişmiyor mu mariokaldato bey.
-Kem küm. ama mama.
+Başka sorum yok sayın yargıç.

IMG_20210805_192507.jpg

TEYIT.ORG düzeltme şeysi

Sayın @mariokaldato 'nun kola içtiği iddiası doğru değildir. Sayın @hamlet2006 kedisi tarafından fotoşort maharetiyle ürün yerleştirmesi yapılan fotoğrafın orijinali aşağıdadır. Görüleceği üzere @mariokaldato bey kendinden beklendiği üzere Le Cola tüketimine ve bim marketleri ana sponsorluğu görevine aralıksız devam etmektedir.

Polish_20210805_205335852.jpg

Ronaldo ve Pogba' nın elinin tersiyle ittiği o gazlı içeceğin reklamını yapanlara buz gibi Şalgam öneriyorum... :)

TEYIT.ORG düzeltme şeysi

Sayın @mariokaldato 'nun kola içtiği iddiası doğru değildir. Sayın @hamlet2006 kedisi tarafından fotoşort maharetiyle ürün yerleştirmesi yapılan fotoğrafın orijinali aşağıdadır. Görüleceği üzere @mariokaldato bey kendinden beklendiği üzere Le Cola tüketimine ve bim marketleri ana sponsorluğu görevine aralıksız devam etmektedir.

271214 dosyayı görüntüle
Başkan bu savunmanı Los encilista juri uyelerinin karsisinda yapsaydin inan gözyaşlarına bogularak , elleri kanayana kadar alkislarlardi bee . . Eheheh
Bu arada @Murat Cömez abey ; karbon gidon titreşimı sönümler demistin. Bu kadar beklemiyordum. Önce asfaltta denedim tamamen kesilmiştı titreşim. Dedim herhalde psikolojik !!! Bu sefer hizimi alamadim kayaliklardan, tarla yollarindan ve uçurumlardan asagi saldim bisikleti tik yok yine sifir titresim. Bisikletim resmen bir downhill , ne bilim bir enduro oldu. Herkeze tavsiye ederim karbon direksonu. Bu arada ust kismi ayro oldugundan ortalamami % 30 arttirdi
Bayir asagi saldigimda km saatim 145 km yi gösteriyordu korktum .
20210805_194941.jpg
20210805_194928.jpg

Son düzenleme:
Bu arada ust kismi ayro oldugundan ortalamami % 30 arttirdi
İki tane de çay paketi taktın mı, tek rakibin reyizin uçakları.

Günlük çek listeme bir bakayım
@Cemal Ç. ile uğraştım mı evet. Bir tik atıyorum
@necmeddin Bir tik de buraya
Reyizi de taşladım. Bir tik de buraya.
Kemanın akordu? Tamam
İneklere su verildi mi, ok
Kediyi de severek guruldattım. Tamam

Yarın görüşürüz.

İki tane de çay paketi taktın mı, tek rakibin reyizin uçakları.

Günlük çek listeme bir bakayım
@Cemal Ç. ile uğraştım mı evet. Bir tik atıyorum
@necmeddin Bir tik de buraya
Reyizi de taşladım. Bir tik de buraya.
Kemanın akordu? Tamam
İneklere su verildi mi, ok
Kediyi de severek guruldattım. Tamam

Yarın görüşürüz.
O degilde Sulo baskan ilerde cok yaşlaninca medyadan birileri genclerle raportaj yaparken yanlarına yanaşıp :" Garbona binemedihhh , akılli telefon alamadihhhh huloohggg " diye haykiramiyacagiz ya ona cok içerliyorum bee hshshsh

Garbona binemedihhh , akılli telefon alamadihhhh huloohggg "
Kolayı var:Bana yolla seninkileri. En azından ikimizden biri yani sen" Garbona binemedihhh , akılli telefon alamadihhhh huloohggg" diyebilesin.Kendimi yine feda ettim bak, ben diyemicem sırf sen de diye garbonunu ve smart phone'u bana yolla.
Arkadaş bu plaza dili bulaşıcı ellaham, smart Phone dedim. @necmeddin ağabey yaktın bizi

Kolayı var:Bana yolla seninkileri. En azından ikimizden biri yani sen" Garbona binemedihhh , akılli telefon alamadihhhh huloohggg" diyebilesin.Kendimi yine feda ettim bak, ben diyemicem sırf sen de diye garbonunu ve smart phone'u bana yolla.
Arkadaş bu plaza dili bulaşıcı ellaham, smart Phone dedim. @necmeddin ağabey yaktın bizi
Sizi çok stabil konusurken gördüm, acaba bir fish huntink mi yapsaniz? Hayatiniza pozitif enerji dolmasi açisindan bence olumlu bir adım olabilir.
Haypon alamadihhhhhh

Son düzenleme:
Bu arada @Murat Cömez abey ; karbon gidon titreşimı sönümler demistin. Bu kadar beklemiyordum. Önce asfaltta denedim tamamen kesilmiştı titreşim. Dedim herhalde psikolojik herhal. Bu sefer hizimi alamadim kayaliklardan, tarla yollarindan ve uçurumlardan asagi saldim bisikleti tik yok yine sifir titresim. Bisikletim resmen bir downhill , ne bilim bir enduro oldu. Herkeze tavsiye ederim karbon direksonu. Bu arada ust kismi ayro oldugundan ortalamami % 30 arttirdi
Ben sana demistim ama inanmamistin, bak sana dawunhil olayindan bir gercek olayi anlatayim.
Zamaninda dawunhil bisikletlerini karbon düz masa ile deneme yapmislar ama titresimi okadar emmiski ön lastik pilotun nerdeyse agzina kadar cikmis. Arka catali ise hic sorma, tabiki arkada amortisör olmadigindan seleborusunu karbondan takmislar oda titresimi emmeyi birak okadar yaylanmiski yine pilot nerdeyse arkasi ile yere degecekmis.
Karbon süspansiyon vazifesini tabiki yapmis ama misal 180mm yapacagi yerde 300-350mm yapmis bu da tabiki cok fazla olmus ondan sonra iste amortisörlü masa ve arka süspansiyoen icat olmus.
Yani senin anlayacagin amortisör olayi karbondan geliyor, buda böyle bir hikaye iste.

Son düzenleme:
Ekmedim, sadece şartlar olgunlaşmadı.

Sorunu çözdürdüm
Ekmemiş,şartlar olgunlaşmamış derken tam bir politikacı ağzı. :)
Sorunu çözdürdüm derken ise , tırstım valla Team Leader gibi olaya el koydu. :harika:
Boş yere demiyoruz zehirsin Reiz.:koptum:

Boş yere demiyoruz zehirsin Reiz.:koptum:
Reyizliğe adayım. Milletin kafasına çay bir de yanında püskevit atıcam. Vizyon bizim işimiz.Bundan sonrasını Erdoğan düşünsün. ;)
Sorunu çözdürdüm derken ise , tırstım valla Team Leader gibi olaya el koydu. :harika:
Gözümden kaçtı sanma.Team Leader falan iyice plaza yayınına geçmişsin. :snzdglsn:

Son düzenleme:
eveeetttt bundan bir on yıl evvel okula kaydımızı yaptırmışız. Hababam sınıfının haşarı talebeleri gibi daha mezun olamadık. Nasıl oldu neden oldu bilemiyorum 10 yıl önce temmuz ayı gibi ilk bisikletimizi aldığımızda (çocukluğumuzu saymaz isek) işlerin bu noktalara varacağını bilemezdik. Bisikleti aldıktan sonra yahu bu ne güzel bir icat imiş derken sonrasında forumu keşfetmeler, ardından üye olmalar, yeni bisikletler, turlar, gezmeler bugünlere gelmişiz.
Çok kişi geldi geçti şu forumdan. Zihnimizde çok iz bıraktılar. Kimileri bir süre sonra kendiliğinden ayrıldı, bazıları aradığını bulamadı, hatta vefat edenler bile oldu. Ayrılanlara üzüldük aramıza katılanlara sevindik.
Bu süre zarfında çok şey öğrendik. Bisikletin cahili iken forum yazarları sayesinde A sından Z sine bilmediğimiz şey kalmadı. Bisikletin iki teker bir kadrodan ibaret olmadığını keşfettik.
Tabi ömürden bir on yıl daha geçti. Ama bisiklet sayesinde bu on yılı daha renkli hale getirdik. Bisiklet bizi hiç vazgeçemeyeceğimiz yeni dostluklarla buluşturdu.
Bisiklet bize sadeliğin zarafetini öğretti. Bisiklet ile basit gibi görünen şeylerin ne denli ağır bir felsefe içerdiğini görmüş olduk.
Çevreyle dost olduk, çevresiz, çevreye saygısız bir hayatın hiç olduğunu bisiklet sayesinde anladık. Dünyada bizden başkalarınında var olduğunu ve var olacağını zihnimize kazıdık. Bencilliğimizi törpüledi bisiklet.
Kendi gücümüzü tekrar keşfettik, gücümüzün sınırlarıyla tanıştık.
Bisikletle geçen on koca yıl, geziler, turlar, yarışlar, etkinlikler, buluşmalar, festivaller, daha neler neler.
Bakalım binmeye devam edeceğiz, tıpkı düşünürün dediği gibi pedal çevirmeyi bıraktığımızda düşene dek.

eveeetttt bundan bir on yıl evvel okula kaydımızı yaptırmışız. Hababam sınıfının haşarı talebeleri gibi daha mezun olamadık. Nasıl oldu neden oldu bilemiyorum 10 yıl önce temmuz ayı gibi ilk bisikletimizi aldığımızda (çocukluğumuzu saymaz isek) işlerin bu noktalara varacağını bilemezdik. Bisikleti aldıktan sonra yahu bu ne güzel bir icat imiş derken sonrasında forumu keşfetmeler, ardından üye olmalar, yeni bisikletler, turlar, gezmeler bugünlere gelmişiz.
Çok kişi geldi geçti şu forumdan. Zihnimizde çok iz bıraktılar. Kimileri bir süre sonra kendiliğinden ayrıldı, bazıları aradığını bulamadı, hatta vefat edenler bile oldu. Ayrılanlara üzüldük aramıza katılanlara sevindik.
Bu süre zarfında çok şey öğrendik. Bisikletin cahili iken forum yazarları sayesinde A sından Z sine bilmediğimiz şey kalmadı. Bisikletin iki teker bir kadrodan ibaret olmadığını keşfettik.
Tabi ömürden bir on yıl daha geçti. Ama bisiklet sayesinde bu on yılı daha renkli hale getirdik. Bisiklet bizi hiç vazgeçemeyeceğimiz yeni dostluklarla buluşturdu.
Bisiklet bize sadeliğin zarafetini öğretti. Bisiklet ile basit gibi görünen şeylerin ne denli ağır bir felsefe içerdiğini görmüş olduk.
Çevreyle dost olduk, çevresiz, çevreye saygısız bir hayatın hiç olduğunu bisiklet sayesinde anladık. Dünyada bizden başkalarınında var olduğunu ve var olacağını zihnimize kazıdık. Bencilliğimizi törpüledi bisiklet.
Kendi gücümüzü tekrar keşfettik, gücümüzün sınırlarıyla tanıştık.
Bisikletle geçen on koca yıl, geziler, turlar, yarışlar, etkinlikler, buluşmalar, festivaller, daha neler neler.
Bakalım binmeye devam edeceğiz, tıpkı düşünürün dediği gibi pedal çevirmeyi bıraktığımızda düşene dek.
Hmmm
Screenshot_20210901-062323-1.jpg

Bir şey sormak istiyorum, bu durum ara ara oluyor. Bugün tarayıcıdan da telefonla da açtığımda 18 bildirim yanıyordu. Bildirimleri okumak için tıkladığımda sadece 2 tane çıkıyordu hepsini göster ekranında da aynı şekildeydi. Daha önce de böyle olduğu olmuştu hani konuyu takip ettiğim kaçabiliyor. Bu durum tek bende mi böyle, yaşayan da var mı?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Bir şey sormak istiyorum, bu durum ara ara oluyor. Bugün tarayıcıdan da telefonla da açtığımda 18 bildirim yanıyordu. Bildirimleri okumak için tıkladığımda sadece 2 tane çıkıyordu hepsini göster ekranında da aynı şekildeydi. Daha önce de böyle olduğu olmuştu hani konuyu takip ettiğim kaçabiliyor. Bu durum tek bende mi böyle, yaşayan da var mı?
Cash den okuyor. Yenilediğin zaman real olana dönüyor.

Geri