Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet forum ve sonrası...

En çok ilginizi çeken konu nedir?

• Bisiklet Mekaniği

• Marka-Model Deneyimleri

• Gezi-Tur Paylaşımları

• Günün Fotoğrafı

• Market-Ikinci el

• Fırsat Reyonu

• Sağlık-Beslenme

• Bisiklet Yarışları

• Forum Bilgelerinin Yazıları

• Güncel Konular

• Toplam katılım
    575
@necmeddin forum olarak yılın üyesi seçilecek bir yazı yazmışsınız bence.

Hocam foruma ergenken girip artık iş güç sahibi olma yolunda ilerleyenlerdenim.

Ben de efsane üyelerden birini eklemek istiyorum müsadenizle.

Rahmetli @Bahadır Gürel . Bu foruma en çok emeği geçen üyelerdendi kendisi. Allah rızası için ruhuna bir kere daha Fatiha okuyalım.

Bahadır Gürel

Bunun dışında forumda tanışıp da evlenen hiç bir üye yok mu? Denk geldiniz mi hiç? Kaç senelik forum, olması lazım.

Son düzenleme:
Scudo
Valla bir yere bir konu,video,resim attıysam eğer altında seni arıyorum @necmeddin abi.
dip dibe olmamıza rağmen daha voltranı oluşturamamışız gibi görünse de gönüller bir..
Sessiz pedallar başlığın gayet etkileyici,fakat sen sessiz olma ağabey..

@necmeddin En başta güzel sözleriniz için teşekkür ederim Necmeddin Bey. Çok şükür sağlığım yerinde ve aktif olarak haftanın 4-5 günü 70li 80li kilometreler yapıyorum hala. Sürüşlerimi stravaya koymadım bir müddet. Bisiklete ara vermedim yani. Foruma giriyordum, sadece kim ne yapmış bakıyordum. Burada paylaşımda bulunmamamın başlıca sebebi de yazdığım bilgi verdiğim konularda defalarca aynı soruların sorulmasıydı. Cevabın önceki sayfalarda yazdığını söylesek bile bazı genç arkadaşların parmağını bile kıpırdatmayıp, zahmete girmeyip 2-3 sayfa öncesinde verilen cevapları okumaya üşenmesi ve cevap verenlerin cevabını beğenmeyip üstüne bir de çemkirmesiydi. Bundan sıkıldım sadece. Düzgün türkçenizle uzun bir yazı yazmışsınız, emek sarfetmişsiniz. Bu da forumu önemsediğinizi gösterir. Bu yüzden de burayı önemseyenler için ayrıca teşekkür ederim. Sağlıcakla kalın...

Kendimi özel hissettim abi çok iyi yazı olmuş teşekkürler. Tepkilerin de beni mutlu ediyordu ve bak senin hatrına ismimin altına güncelleme getirdim. Sınavım da 1 hafta sonra.
@trainspotting35 abim demişti sınavı iyi yapamazsan bisiklet forumu sorumlu tutucaksın. Çok haklı hele bi iyi geçmesin adımı forum mağduru yaparım :D
Allah zihin açıklığı versin. Hedeflerine ulaşırsın İnşallah.

@necmeddin kalemine sağlık...
Kimsenin yapmayacağı bir işe kalkıştığın için teşekkürler...
Bahsettiğin Midilli fotolarını bulabilirsem yükleyeceğim.
Silinen konu ve beğeniler konusunda senin de yönetiminde bir sorumluluğu yok, daha önce bildirdiğim gibi tamamen bizim dışımızda bir gelişme..
Geri yükleme/kurtarma çalışmaları devam ediyor, umarım başarılı olur.
Forumda samimiyetini bilgi ve görgüsüyle birleştirip herkese kucak açan nadir kişiliklerden birisin.
Yazmaya, beğenip eleştirmeye devam etmelisin, her zaman dikkate alınacağından emin olabilirsin...
Abi hakkımdaki güzel düşünceleriniz ve Midilli turu fotoğraflarını Bursa başlığında tekrar paylaştığın için teşekkür ediyorum.

@necmeddin kendimi görünce bi garip oldum
Yazarken çok uğraşmışsındır ellerine sağlık çok güzel yazı olmuş
Sağolasın , garip olacak bir şey yok. Ben teşekkür ederim.

Hepimizi mimlemiş mi ne yapmış anlamadım ki.
Zekana hayranım. Mimlenmişmiymişim :koptum: diye birde duymadıma yatışına pes doğrusu.

@necmeddin Yüreğinin, insanlığının güzelliği karşısında saygıyla eğiliyorum abiciğim.. Allah her daim senin gibi insanları karşımıza çıkarsın, ihtiyacımız var.. Kalemine ve düşüncene sağlık.. Seninle yüz yüze tanışmış olanların şansını kıskandık :) Dilerim Antalya ile de yolun kesişir.. İyi ki varsın abiciğim 😊
İnşallah kardeşim yolum düşerse elbet görüşmek isterim. Karadeniz tarafına yolunuz düşerse başımın üstünde yeriniz var.

@necmeddin bey 48 saat içinde bana 500 küsür beğeni attınız, enteresan birşeylerin peşinde olduğunuzu tahmin etmiştim :D Açık ara en iyi forum üye analizini gerçekleştirmişsiniz. İşinizi ne kadar detaylı ve titiz yaptığınızı,birkaç günde okuduğunuz binlerce mesajdan da anlıyoruz zaten. Mesela bana sabah 11’den akşam 8’e kadar sürekli beğeni attığınız günü asla unutamayacağım:D Dedim galiba biri otomatik beğeni programı yazdı onu deniyor üzerimde:ssrtcbya: Meğer hepsi el emeği ve alın teriymiş, forumun en detaylı araştırmasının ayak izleriymiş! Teşekkürler, titizliğiniz ve azminizi de ayrıca örnek alınası!

Tekerinize taş değmesin, koca bıyıklı insan! :eek:
Hocam sağolun. Çok rahatsızlık verdik, ilk seride açılan bölümlerde dahi fotoğraflarınız açılmıyordu. Yüklemeden kaynaklı sorunlar da vardı.

İnsan herkes ile tamamen fikir birliğine varamaz zaten. Güzellikleri paylaşmak için buradayız. Burası benim evim gibi. Hatta 21 sene evvel bu forum olsaydı ben evlenmekle falan zaman ve para kaybetmezdim. Yazın uzun olmuş. Artık uzun yazıp okuyamıyorum. Bana ne gibi zararın oldu anlamadım.
Abi zarar derken yazıda açıklamıştım. Foto albümlerinde ki mesaj ve tepkilerin kaybolmasından ötürü forum istatiklerin de değişimler oldu. Ben kendi adıma olumsuzluğa sebep olduğumu düşünüyordum. Bu yüzden sizden bahsettim. @cazci ağabey ise sorunun benden kaynaklanmadığını,sistemsel sorunlar olduğunu ve düzeltmeye çalıştıklarını söyledi.

Eksik olma abi hatırlaman yeter, bi ara bakarız senin tasarıma :)

Teşekkür ediyorum. Bordo mavi ve downhill.:)

Emeğinize sağlık hocam da ne yaptınız böyle Tanrı aşkına. 😳

Bu paragrafa bittim ama emin olun sayın @hamlet2006 'da boş adam değil.😏
Hele şu kararttığım kısım beni tanımayanlar için gayet açıklayıcı aslında. "Dönüp gelicem" diyip "nereye geldim ben yahu" dediğim çok oldu.🤣
Dipçe: Bu arada rekor falan kırdığım yok yahu, kendi halimde sürüyorum sadece. Sanırsın bana Peter SAGAN.🤪
Sayın Cemal Bey ben teşekkür ederim . (Hiç bu kadar resmi yazmamıştım).
Sende sağolasın gardaşım. @hamlet2006 'yı dökeceğine olan inancım tam.:koptum:

Öyle moda girdimki, isimlerin arasına baktım bende varmıyım diye:D
Attık radarı , kısmet diyelim. 1 aydır izliyorum sabırlı olasın.:harika:

İyice gömememişsin beni, alelacele pamuğu tıkayıp öylece atıp gitmişsin :ckskc: :booo:
Acelem yok ki. Yavaş yavaş.:)

@necmeddin eline emegine saglik. Analiz filan deyince bir tırstim valla. Kalbin guzel guzel goruyorsun biz de bir numara yok. 🙏
Sağolasın abi. Estağfurullah abi . Daha farklı bir çalışmaydı fakat değişiklikler yapmak zorunda kaldım.

@necmeddin
İçtenliğiniz ve nezaketiniz ile sadece forumca değil, ülkece unuttuğumuz eski güzel günleri bize hatırlatan bir üyemizsiniz, iyi ki varsınız.

Çalışmanızdan haberim yoktu doğrusu. Bir anda beğeni yağmaya başlayınca sonunda çıkma teklif edeceksiniz zannettim. Neyse ki durum başkaymış. :D
Abi en ilginç geri bildirim bu oldu. Gülme krizine girdim tüm yorgunluğumu aldınız. Eski bir üye olarak beğendiğiniz için çok mutlu oldum. Teşekkür ederim.

Sayın @necmeddin, harika bir analiz ve emek yoğun bir çalışma olmuş... yüreğinize, sevginize, kaleminize sağlık!

Yazınızı okurken, hepimizi bir yere çağırmış ve bize hitaben okuyorsunuz gibi hissettim. Çok etkileyici ve birleştirici bir paylaşım olmuş, teşekkürler...

Ben de bugün üyelikte 1 yılımı tamamladım.

Çok değerli, bilgili, samimi, paylaşmayı seven, içten, saygılı üyelerin olduğu bir topluluk burası.
Herkes özellikle üstüne alınsın isterim.

(@tümüyeler ile de herkesi etiketledim mi tamamdır:harika:)

Bu zor yılın, yegane keyfi forum ve bisikletim oldu benim için. Nice yıllara inşallah.

Sağlıkla ve bisikletle hep beraber...
Ben teşekkür ederim. Birlikte nice yıllara İnşallah.

Sen ne diyosun.Adam tüm forumu günlerce beğenerek dürtükleyip durdu. :ssrtcbya:
Benim de aklıma eskilerden bir şarkı geldi.:
"Buraları yıkılıyo, her gün peşime BIYIKLI takılıyo."
Dur adımızı çıkaracaksın. Sahi bu arada eski paylaşımların çok amatörceydi. Kron ve salcano bisikletleri Canyon diye pazarlamışsın foruma. Giden arşivleri en son ben incelediğime göre inanmak zorundasın bana.:koptum:

bir iki bişey yazıyorum aha @necmeddin abi gene beğendi diyorum :) bana kızanlarda vardır tabi ama ben forumdaki arkadaşların bisikletçiliğini ve temiz yürekliliğini sevdim.
O ses Türkiye yarışmasındaki juri Beyaz gibi elim sürekli butonda. Kimse beğenmezse bile ben beğeniyorum.:)

Kadim dostum @Cemal Ç.
Heveslenip analiz falan yaparsan "Yangın var" diye bağırırım. :booo: Sakın
Sen çalışmanı yap @Cemal Ç. gardaşım. Yananı söndürürüz biz.:)

Ne kadar güzel bir paylaşım olmuş. İki kere okudum inanın.
Acaba @necmeddin abi benden de bahsetmiş mi diye olabilir ikinci sefer okumam 😂
Aslında forumun hepsini etiketlemek aklıma gelmedi değil. Bu kez harbi kovalarlardı beni. İki aydır takip ediyorum , eminim farkındasın.:harika:

Elinize sağlık ben de bilgilenmiş oldum, ben de kendimi lisede öğretmenler tarafından adı hiç ezberlenmeden mezun olmuş öğrenci gibi hissettim 😄

Yok hiç te öyle sanma. Süper dedem Mümtaz Ağabeyim için iki parağraf senin içinde bir parağraf yazmıştım. Mümtaz ağabey gittiği için sadece kısaca değindim. Samet Hocam aramıza geri döndü kırılmasın diye bahsetmekten vazgeçtim. Eğer samimiyetime inanıyorsan durum böyle. Kızgınlığımın sebebi öfke ile karar almandan başka birşey değil. Kaç zamandır demek istediğim bir şeyi söyleyim. Boşa gittin , boşluk verdin
Hoşgeldin, hoşnut ettin.

Unutmadan şunu da söyleyim; sizinle ilgili kısmı kaldırırken @Anonim hocamla ilgili kısmı gözden kaçırmışım. Diğer arkadaşlara yazdığım cevap oldu. Sana yazdığım Samet hocam biraz daha içimi dökmek oldu. İnşallah birgün Mümtaz Abimde aramıza döner.:kötü:

İlk bisikletimi aldığım 2014 yılını hatırladım. 15 kilo bir dağ bisikletiydi. Ne tamir/ bakım bilirdik, ne de kask. :)
Forumdan sonra kask takmayı benimsemiştim. İlk formam zamanında yapılmış (galiba en son parti) bisikletforum formasıydı.

Nostalji yaşattın @necmeddin abi, sağol varol :)
Klişe olacak ama ya forumun eski tadı yok ya da benim foruma olan eski hevesim kalmadı bilemem.
Biz kayıt olduğumuz da ne fotoğraf paylaşmak vardı şimdiki gibi ne de beğenme. Ben şahsen o yüzden dert etmiyorum malum konuyu :)
Ben teşekkür ederim sende sağolasın.:harika:

Guzel yaziniz, nezaketiniz ve tek tek paylasimlarimizi inceleyip deger vererek yazinizda isimlerimizi etiketlediginiz icin tesekkur ederim.
Acikcasi onore oldum ve daha sık konu acip paylasmadigim icin üzüntü duydum...
Ama "paylasim yapmaliyim" cilginligina girip yerli yersiz sacmalamaktansa boyle devam etmenin daha dogru olacagina kanaat getirdim 😁
Sagolun varolun 👍🙂
Abi ben teşekkür ederim. Asıl ben şeref duydum. Sizde sağolun,varolun.

Yanlış hatırlamıyorsam bu analizi yazarken bir konuda "yazdıklarımın hepsi gitti" demiştin @necmeddin abi.

Galiba sayfayı uzun süre bekletmekten ve sistemin kaydettiğini düşünmekten dolayı oluyor. Geçenlerde bir otomobil forumunda başıma gelmişti ve senin yazdıklarının %10'u dahi yoktu; araya yemek girdi vs döndüğümde ekranda duruyordu yazdıklarım; fotoğrafları ekledim, düzenledim bir gönderdim yazılanlar uçmuş (Özellikle diğer kullanıcıların mesajlarıyla güncellenebilecek konularda uzun bir şeyler yazarken bir word dosyasına ara ara kopyala yapıştır yapmakta fayda var gibi görünüyor).

Sonra yazdığım 5-10 dümleyi hatırlamaya çalışıp tekrar yazması zûl geldi zûl. İlki kadar özenmeden bazı yerleri atlayarak kestirip atmıştım. Sen bunca şeyi nasıl tekrar yazdın yahu? Ortaya çıkardığın iş başlı başına derin bir emek ve sen bunu galiba iki kez yapmış oldun. Azmine hayranım.

Yukarıda bazı üyelerle ilgili fikir ayrılıklarında bulunduğunu belirtmişsin; bazen senle benim de dünyaya bakış açımız farklı olabiliyor fakat senin samimiyetin ve iyi niyetin benim için her şeyden daha önemli.

Forumun eski ve yeni üyeleri arasında, karşıt görüşlü üyeleri arasında bir tutkal görevi görüyorsun. Ülke iklimimizde uzun zamandır çok ender rastlanır bir durum bu. Seni seviyorum.
Serhat kardeşim bende seni çok seviyorum ve beğenerek takip ediyorum. Paylaşımların birer sanat eseri. Ülkemizin el değmemiş güzelliklerini yerinde inceleyerek,buyurun gezin diye tur mutfağına koyuyorsun. Asıl ben teşekkür ederim.
@necmeddin forum olarak yılın üyesi seçilecek bir yazı yazmışsınız bence.

Hocam foruma ergenken girip artık iş güç sahibi olma yolunda ilerleyenlerdenim.

Ben de efsane üyelerden birini eklemek istiyorum müsadenizle.

Rahmetli @Bahadır Gürel . Bu foruma en çok emeği geçen üyelerdendi kendisi. Allah rızası için ruhuna bir kere daha Fatiha okuyalım.

Bahadır Gürel

Bunun dışında forumda tanışıp da evlenen hiç bir üye yok mu? Denk geldiniz mi hiç? Kaç senelik forum, olması lazım.
Teşekkür ediyorum. Bahadır GÜREL hocamıza Allahtan Rahmet diliyorum. Elbette okuyup bağışlayacağız ve hayırla yad edeceğiz.

Valla bir yere bir konu,video,resim attıysam eğer altında seni arıyorum @necmeddin abi.
dip dibe olmamıza rağmen daha voltranı oluşturamamışız gibi görünse de gönüller bir..
Sessiz pedallar başlığın gayet etkileyici,fakat sen sessiz olma ağabey..
3 Temmuzda İstanbul'da küçük biraderin düğünü var. Sonrası Kurban Bayramı. Yedikırda buluşalım. İki olta sallayalım. Mangal ve semaver benden söz olsun. O zamanlar gelince ben seni telefonla ararım. Ben bisikletle gelirim. Sende bisikletle gelirsin. İkide gölün etrafını turlarız. Benim arkadaşlar araba ile malzemeleri getirir, götürür onda sorun yok.Zaman ayarlamalarını yapınca haberdar ederim. :harika:
267376 dosyayı görüntüle
@necmeddin , yüzyıllar geçmiş ama insanlık hiç gelişip ilerlememiş..
Bizler okyanusta birer damla gibiyiz, iyilikler ve kötülüklerin ötesinde...
Ağabey İnsanoğlu ilk günkü gibi. Çok bir değişiklik olmadı. Sadece daha fazla çevreye , doğaya ve kendimize daha fazla nasıl zarar verebileceğimiz konusunda aşırı bilgi ve donanıma sahip olduk.
Doğa masumdur. Hayvanat masumdur. Yeni doğmuş bir bebek masumdur. Birde öldüğümüzde masum oluruz.
Bizler İnsan olarak doğuyoruz. Fakat çok azımız İnsan olarak ölüyoruz. Doğduk nasıl olsa, Kalmak dileğiyle.

@Anonim hocam. Yukarıda bahsi geçti. Güme giden ilk çalışmamda sizden bahsetmiştim. Değişiklikler yaptığım için farkedemedim. Hiç bir zaman geç değildir anlayışıyla devam edenlerdenim. Fixiecisiniz ve bir çok paylaşımınız var. Bisiklet ile iç içesiniz. En çok sevdiğim yönünüz entellektüel bir kişiliğe sahip olmanız. Farklı ülkeleri ve farklı iklimleri görmüşsünüz. Bazen anlaşılmadığınız zamanlara şahidim. Sorun kesinlikle sizden kaynaklı değil. Paylaşımlarınız bazen bir iki beden büyük gelebiliyor.

Normalde araştırmayı severim.Bu kez tembellik yapıp ,sizden dinlemek istiyorum.Kullanıcı adınız bende sürekli Endülüs Medeniyeti izlenimi verdi. Es takısı öğrenciyle birleşmiş gibi her daim. Bu konuda bizi aydınlatın lütfen. Paylaşım ve yazılarınızı okumaktan haz alıyorum. Eksik olmayın hocam.😍:harika:

Arkadaşlar geçmişe dönük bir çalışma olduğu için yoğunluk eski üyelere verildi. Bu yazı tüm Bisiklet Forum Ailesine yazılmıştır.
Yazıyı okuyan ve geri bildirim veren tüm üyelere tekrar teşekkür ediyorum.

CEMAL Ç HARFİ NE YAPMAK İSTEMEKTE NEREYE VARMAK İSTEMEKTEDİR?

Yasal uyarı:Bu başlıkta anlatılanlar tamamen gerçektir,akıl sağlığınıza zarar verebilecek durumlar, çıkarımlar olacaktır.18 yaşından küçükler ebelerinden izin alarak okuyabilir.
Burada analizimize konu olan @Cemal Ç. 'den kısaca Cemal Çe Harfi diye bahsedeceğiz.
Vallaha başlığı çok düşünmedim bir anda gelişine koyuverdim gitti. @Cemal Ç. dünyanın canına okuyan minicik virüsle dalga geçmekte onu yok saymakta ve ''Dön baba dönelim'' serileri çekmektedir.Bu serilerde virüsün boşluğundan yararlanmaktadır ve sabahları bisikleti ile yola çıkmktadır.Zira bu virüsün Fransa versiyonu ''alemci'' olmasından mütevellit geceleri çıkmaktadır.Nerden mi biliyom çünkü Fransa'da sokağa çıkma yasağı gece uygulanmaktadır.Cemal Çe harfi fütursuzca virüse rağmen bisletine binmekte strava kayıtlarını paylaşmaktadır.Çok cingöz olduğundan Fransız hükümetinin evinizden en fazla 2 km uzağına bisikletle gidebilirsiniz uyarısını ''Tamam mösyö Makron öyle olsun diyerek evini merkez kabul edip 2km çap çizip dolap beygiri gibi(teşbihte hata aranmaz) dönüp durmuştur.Strava yalan söylemez ahanda ispatı
Screenshot_20200510-071113_Strava.jpg

Bizimki dönmüş Allahım dönmüş.En büyük dönmesini Roubaix Velodromuna yapmış. Ama bir de sakar mı sakar. Orada bile düşmüş. Olsun forumun belki de tek "bisiklet hacısı" Bunu paylaşımlarında görüyoruz.Dönerken yere düşmeler Sti koldaki çizikler ispatı.Biz analizikuru kuruya yapmayız biz de herşey ispatlı .Buyrun
20200510_070710.jpg

Öncelikle soruyorsunuzdur.Yav işin gücün yok da mı analiz ediyorsun.
Foruma girişimin 18358883442 inci dakikasının şerefine böyle bir analiz yapmak istedim.Ah ah,forumda bulunduğum bu 18358883442 dakikada bu elf gözlerim neler gördüler.Birbirine laf sokanlar, fırsqt bulsalar sele borusunu bile sokabilirlerdi.Allahtan modlar iyi çalışıyor.Birinin ak dediğine kara diyenler, neler neler troller.
Finlandinya karbonu bile gördüm.O nasıl oluyor demeyin sinir sağlığınız yerindeyse linkten devam edebilirsiniz: Finlandiya

Neyse analizimize dönelim.
Şimdi Cemal Ç harfi 2010 lu yılların sonuna doğru foruma girmiş.Vallaha bana bakmayın profilinin yalancısıyım.O zaman 30 yaşındaymış.Nasıl mı buldum tabi ki bu formülle:Biz ilimle fenle çalışırız.

Bu Cemal ne yapmış.Başlarda aktifmiş gibi yapmış ama hiç bişey yapmamış.Sonra aktifleşir gibi olmuş volkan gibi patlamış.Nereden mi biliyoruz tabi ki forumdan.Forum bize yalan söylmez.Forum bize Cemalin patlama eğrsini bile veriyor.Elimizdeki verilerle Cemalin verilerini birleştirdiğimizde şöyle bir grafik çıkıyor.
Cemal şirazen kaymış,grafiğin yalancısıyım:

27523b438eb029e8e2a42195612f7044--school-humor-dorm-stuff.jpg

Bu Cemal garip garip paylaşımlarda bulunmuş.Kah dağ bisikleti, kah yol bisikleti kah kapılar, bazen Roubaix nin daşlı yolları. Efsanevi Aranberg Ormanları bile var. Videosunu izleyiniz
Ne ararsan var bi leylek kalmış.Fotolarında hangi akımı takip etmiş çözemedim.Eğer bir ressam olsaymış bir dahi olabilirmiş.Biraz Salvador Dali, biraz Picasso,biraz Bob Ross.
Şu muhteşem eserin Cemal'in elinden çıktığı bile söyleniyor(Mahlası galiba Melinda)
17132857_127502c0-bb1b-4f09-9c62-a533045c30fe.jpg

İşim var gücüm var benim.Buraya kadar, analiz yeter.Sayfalarca çok şey yazılır çizilir ama vaktim yok.
Sonuç paragrafını yazıyorum.Özetin özeti @Cemal Ç. adamın kralıdır.20190806_134227.jpg

Paris Roubaix 2019 edisyonunda elinde Türk Bayrağı ile dünya televizyonlarında arzı endam eden de ta kendisidir

D4HFIv3W4Ao5E39.jpg

Son düzenleme:
CEMAL Ç HARFİ NE YAPMAK İSTEMEKTE NEREYE VARMAK İSTEMEKTEDİR?

Yasal uyarı:Bu başlıkta anlatılanlar tamamen gerçektir,akıl sağlığınıza zarar verebilecek durumlar, çıkarımlar olacaktır.18 yaşından küçükler ebelerinden izin alarak okuyabilir.
Burada analizimize konu olan @Cemal Ç. 'den kısaca Cemal Çe Harfi diye bahsedeceğiz.
Vallaha başlığı çok düşünmedim bir anda gelişine koyuverdim gitti. @Cemal Ç. dünyanın canına okuyan minicik virüsle dalga geçmekte onu yok saymakta ve ''Dön baba dönelim'' serileri çekmektedir.Bu serilerde virüsün boşluğundan yararlanmaktadır ve sabahları bisikleti ile yola çıkmktadır.Zira bu virüsün Fransa versiyonu ''alemci'' olmasından mütevellit geceleri çıkmaktadır.Nerden mi biliyom çünkü Fransa'da sokağa çıkma yasağı gece uygulanmaktadır.Cemal Çe harfi fütursuzca virüse rağmen bisletine binmekte strava kayıtlarını paylaşmaktadır.Çok cingöz olduğundan Fransız hükümetinin evinizden en fazla 2 km uzağına bisikletle gidebilirsiniz uyarısını ''Tamam mösyö Makron öyle olsun diyerek evini merkez kabul edip 2km çap çizip dolap beygiri gibi(teşbihte hata aranmaz) dönüp durmuştur.Strava yalan söylemez ahanda ispatı
267383 dosyayı görüntüle

Bizimki dönmüş Allahım dönmüş.En büyük dönmesini Roubaix Velodromuna yapmış. Ama bir de sakar mı sakar. Orada bile düşmüş. Olsun forumun belki de tek "bisiklet hacısı" Bunu paylaşımlarında görüyoruz.Dönerken yere düşmeler Sti koldaki çizikler ispatı.Biz analizikuru kuruya yapmayız biz de herşey ispatlı .Buyrun
267384 dosyayı görüntüle

Öncelikle soruyorsunuzdur.Yav işin gücün yok da mı analiz ediyorsun.
Foruma girişimin 18358883442 inci dakikasının şerefine böyle bir analiz yapmak istedim.Ah ah,forumda bulunduğum bu 18358883442 dakikada bu elf gözlerim neler gördüler.Birbirine laf sokanlar, fırsqt bulsalar sele borusunu bile sokabilirlerdi.Allahtan modlar iyi çalışıyor.Birinin ak dediğine kara diyenler, neler neler troller.
Finlandinya karbonu bile gördüm.O nasıl oluyor demeyin sinir sağlığınız yerindeyse linkten devam edebilirsiniz: Finlandiya

Neyse analizimize dönelim.
Şimdi Cemal Ç harfi 2010 lu yılların sonuna doğru foruma girmiş.Vallaha bana bakmayın profilinin yalancısıyım.O zaman 30 yaşındaymış.Nasıl mı buldum tabi ki bu formülle:Biz ilimle fenle çalışırız.

Bu Cemal ne yapmış.Başlarda aktifmiş gibi yapmış ama hiç bişey yapmamış.Sonra aktifleşir gibi olmuş volkan gibi patlamış.Nereden mi biliyoruz tabi ki forumdan.Forum bize yalan söylmez.Forum bize Cemalin patlama eğrsini bile veriyor.Elimizdeki verilerle Cemalin verilerini birleştirdiğimizde şöyle bir grafik çıkıyor.
Cemal şirazen kaymış,grafiğin yalancısıyım:

267385 dosyayı görüntüle

Bu Cemal garip garip paylaşımlarda bulunmuş.Kah dağ bisikleti, kah yol bisikleti kah kapılar, bazen Roubaix nin daşlı yolları. Efsanevi Aranberg Ormanları bile var. Videosunu izleyiniz
Ne ararsan var bi leylek kalmış.Fotolarında hangi akımı takip etmiş çözemedim.Eğer bir ressam olsaymış bir dahi olabilirmiş.Biraz Salvador Dali, biraz Picasso,biraz Bob Ross.
Şu muhteşem eserin Cemal'in elinden çıktığı bile söyleniyor(Mahlası galiba Melinda)
267386 dosyayı görüntüle

İşim var gücüm var benim.Buraya kadar, analiz yeter.Sayfalarca çok şey yazılır çizilir ama vaktim yok.
Sonuç paragrafını yazıyorum.Özetin özeti @Cemal Ç. adamın kralıdır.267387 dosyayı görüntüle

Paris Roubaix 2019 edisyonunda elinde Türk Bayrağı ile dünya televizyonlarında arzı endam eden de ta kendisidir

267388 dosyayı görüntüle
EyvAllah sayın @hamlet2006 ama ben neyim ki? Şu evrende bir toz zerresi bile değilim.
Merak edenler tam cümle için "Boş gezen ve kalfası" dizisinden Ferhan ŞENSOY'un anlatımına bakabilir.

Arkadaşlar geçmişe dönük bir çalışma olduğu için yoğunluk eski üyelere verildi. Bu yazı tüm Bisiklet Forum Ailesine yazılmıştır.
Yazıyı okuyan ve geri bildirim veren tüm üyelere tekrar teşekkür ediyorum.
Çok güzel sözler, ne diyeceğimi bilemedim. Açıkçası ne yalan söyleyeyim ben sizin en başta forum yönetimi tarafından “ya ne yapsak da bu delikanlı, nabzı çok atan bisikletçi forum üyelerinin birbiriyle itişmesini, kavga etmesini engellesek, onları birbirlerindeki iyilikleri ortaya çıkarmaya, paylaşmaya, takdir etmeye, bilgilenmeye motive etmeye yönelik bir şey yapsak” kaygısıyla özel olarak tasarladığı bir profil sanmıştım. Çünkü paylaşımlarınızdaki ve tavırlarınızdaki tutarlılık, iç huzur, özgüven, şevkat, anlayış, merak ve bilgelik okuyana hep güzel duygular veriyordu. Gerçek olduğunuzu anlayınca da tabi çok mutlu olmuştum:)
Bizlere kattıklarınız için çok teşekkür ediyorum.

Yok hiç te öyle sanma. Süper dedem Mümtaz Ağabeyim için iki parağraf senin içinde bir parağraf yazmıştım. Mümtaz ağabey gittiği için sadece kısaca değindim. Samet Hocam aramıza geri döndü kırılmasın diye bahsetmekten vazgeçtim. Eğer samimiyetime inanıyorsan durum böyle. Kızgınlığımın sebebi öfke ile karar almandan başka birşey değil. Kaç zamandır demek istediğim bir şeyi söyleyim. Boşa gittin , boşluk verdin
Hoşgeldin, hoşnut ettin.
Milletçe en karakteristik özelliklerimizden biri çok fena gaza gelebiliyoruz 😄 o olay özelinde de tekrar fark ettim ki özellikle sanal ortamda hiç bir şeyi öyle aman aman ciddiye almamak gerek.
Sizinle ilgili olarak diyeceğim ise forumun formatında bir kral seçme dönemi olsaydı her dönem oyum size sayın @necmeddin abi :harika:

@Murat Cömez , Murat ağabey sana biraz sarmak istiyorum. Bir insan değişime karşı bu kadar dirençli olabilir mi ya. Elinde anahtar ve tornavida ta eskiden beridir ayar veriyorsun ve yazı sitilin hayat felsefen dahi aynı. Bisiklet ve mekanik bilgine hayran olmamak elde değil. Bu forum için senin kadar çabalayana ve doğru bilgi vermeye çalışana şahit olmadım. Gençler Murat abiyi kızdırmak yerine anlamaya ve dinlemeye çalışın. Pişman olmazsınız. Bir o kadarda inatçısın değil mi, Can ağabeyim. Seni çok üzmeyeceğim, zor zamanlar geçirdin ve iyileşme sürecin devam ediyor ve çok iyi olacaksın İnşallah. Şükür rabbime, seni bize bağışladı. Bu zor zamanda dualarla yanında olan Bisiklet Forum Ailesine teşekkür ediyorum.

Sevgili arkadasim Necmeddin,

Oncelikle guzel iltifatlarin icin sana cok tesekkur ederim, inan beni eskiye götürdün ve hüzünlendim. :agla:

Forumda uzun yillardir severek zaman gecirsemde bir cok gergin tartismalar yaşadim. Insanlar dinlemeden, karsisindakini anlamadan hemen saldiriya gecince bende ister ıstemez heyecanli seyler yazabiliyorum, bundan dolyida yönetimden özür dilerim, Allaha sükür senelerdir forumda yazarim, kizarim, sinirlenirim ara sira da trollerim ama bugüne kadar ne ban yedim nede yönetimden bir ihtar aldim, bunun icin de yönetideki gelmis gecmis ve yeni arkadaslara tesekkürü bir borc bilirim.

Bilgimi ve projelerimi paylasmaktan, insanlara yardimci olmaktan hic geri kalmadim, tüm verdigim bilgiler tamamen tercübe edindigim bilgilerdir, hic bir zaman google den okuyarak yada kulaktan duyma bilgiler vermedim ama sonunda ne mi oldu? Neler demediler ki, ister inan ister inanma ama bu forumdaki terbiyesiz kendini bilmez bir kac üye beni bir gece aglatti, afedersin ama bana yazdiklari canim Anneme ve esime hatta rahmetki babama kadar ulasti, bu güzel vatanimin %70 insalarinda da boyle bir hastalik var, yapacak bir sey yok. Hepsini Allaha havale ediyorum.
Birilerine yardimci olunca o insanin iyi niyetli olmasindan baska seyler ariyorlar. Vede menfaatleri sürdükce seni seviyorlar, malesef bu boyle.

Saglik durumumdaki olumlu gelismelerden dolayi hep şukrediyorum. Tüm hastaligim süresinde beni yanliz birakmayan tüm forum ailesine bende tesekkür ederim, insallah tedavimin sonucu eylül ayinda sonuclanacak.
Sende değerli ve sevdigim saydigim bir kardesimsin, ellerine saglik, cok güzel yazi olmus. Bu yazi icin seni gercekten arnindan öpmek istiyorum.

Sevgilerle kal, saglikli kal.

Çok güzel sözler, ne diyeceğimi bilemedim. Açıkçası ne yalan söyleyeyim ben sizin en başta forum yönetimi tarafından “ya ne yapsak da bu delikanlı, nabzı çok atan bisikletçi forum üyelerinin birbiriyle itişmesini, kavga etmesini engellesek, onları birbirlerindeki iyilikleri ortaya çıkarmaya, paylaşmaya, takdir etmeye, bilgilenmeye motive etmeye yönelik bir şey yapsak” kaygısıyla özel olarak tasarladığı bir profil sanmıştım. Çünkü paylaşımlarınızdaki ve tavırlarınızdaki tutarlılık, iç huzur, özgüven, şevkat, anlayış, merak ve bilgelik okuyana hep güzel duygular veriyordu. Gerçek olduğunuzu anlayınca da tabi çok mutlu olmuştum:)
Bizlere kattıklarınız için çok teşekkür ediyorum.
Hocam teşekkür ediyorum. İlginç bir yorum oldu. Hayat insana her gün yeni bir şey öğretiyor. Tabi bunun için devreleri açık bırakmak icap ediyor.
Genç arkadaşların hararetli tartışmalarına şahid olunca kızamıyorum. Bizde aynı yollardan geçtik.İnsanoğluna bağışlanmış herşey döngü tamamlanınca geri alınıyor. Foruma yeni katılan arkadaşlara biraz zaman verilip , dinlemeye ve anlamaya çalışılınca uyumsuzlukları varsa bile bir süre sonra ortadan kalkıyor. Dünyanın bir çok ülkesinde en az benimsenen bisiklet sporuna gönül vermiş hiç bir bireyi dışlama eylemimiz olmamalı.
Art niyetli olan kişi , forumda yada bisiklet sporunda çok yol alamaz. Pedal çevirmek, emek vermek sabır işidir. Bu tarz yaklaşım sergileyenler sabırsız oldukları için uğraş gerektiren işlerde yok olurlar.

Hakkımdaki güzel görüşleriniz için teşekkür ediyorum.

Milletçe en karakteristik özelliklerimizden biri çok fena gaza gelebiliyoruz 😄 o olay özelinde de tekrar fark ettim ki özellikle sanal ortamda hiç bir şeyi öyle aman aman ciddiye almamak gerek.
Sizinle ilgili olarak diyeceğim ise forumun formatında bir kral seçme dönemi olsaydı her dönem oyum size sayın @necmeddin abi :harika:
Haklısın hocam bazen hepimiz gaza gelebiliyoruz. Burası benim gündelik sıkıntılardan kaçıp, nefes aldığım özel alanlardan. Bazen dağ havası kesmiyor. Forumda iki muhabbet, 3-5 muhteşem fotoğraf görünce keyfim tavan yapıyor. Bazen tam tersi kaçma hisside doğuyor.
Hayat işte tezatlıklardan oluşan bir bütün. Sanal yada genel olayına gelince denge derim her daim. İnsan her yerde aynı denge üzerine hareket etmeli.

Forum her daim sağlıklı olursa , bağışıklık sistemi için çalışan hücreler tembel alışır. Arada mikrop olacak ki ateş yükselsin ve ona karşı savaş verelim. Mikrop bazen sizi hedef alabilir ve bazen de bizi. Kimin kısmetine olursa artık. Böyle zamanlarda sakin olmamız gerekiyor.
Kral olayını almayayım. Game of thrones' da gördük hepsi birer birer öteki aleme uçmağa vardılar. En sonunda tahta Sakat Kral'ı oturttular. Sakat işlerden uzak durmak lazım. :)

Sevgili arkadasim Necmeddin,

Oncelikle guzel iltifatlarin icin sana cok tesekkur ederim, inan beni eskiye götürdün ve hüzünlendim. :agla:

Forumda uzun yillardir severek zaman gecirsemde bir cok gergin tartismalar yaşadim. Insanlar dinlemeden, karsisindakini anlamadan hemen saldiriya gecince bende ister ıstemez heyecanli seyler yazabiliyorum, bundan dolyida yönetimden özür dilerim, Allaha sükür senelerdir forumda yazarim, kizarim, sinirlenirim ara sira da trollerim ama bugüne kadar ne ban yedim nede yönetimden bir ihtar aldim, bunun icin de yönetideki gelmis gecmis ve yeni arkadaslara tesekkürü bir borc bilirim.

Bilgimi ve projelerimi paylasmaktan, insanlara yardimci olmaktan hic geri kalmadim, tüm verdigim bilgiler tamamen tercübe edindigim bilgilerdir, hic bir zaman google den okuyarak yada kulaktan duyma bilgiler vermedim ama sonunda ne mi oldu? Neler demediler ki, ister inan ister inanma ama bu forumdaki terbiyesiz kendini bilmez bir kac üye beni bir gece aglatti, afedersin ama bana yazdiklari canim Anneme ve esime hatta rahmetki babama kadar ulasti, bu güzel vatanimin %70 insalarinda da boyle bir hastalik var, yapacak bir sey yok. Hepsini Allaha havale ediyorum.
Birilerine yardimci olunca o insanin iyi niyetli olmasindan baska seyler ariyorlar. Vede menfaatleri sürdükce seni seviyorlar, malesef bu boyle.

Saglik durumumdaki olumlu gelismelerden dolayi hep şukrediyorum. Tüm hastaligim süresinde beni yanliz birakmayan tüm forum ailesine bende tesekkür ederim, insallah tedavimin sonucu eylül ayinda sonuclanacak.
Sende değerli ve sevdigim saydigim bir kardesimsin, ellerine saglik, cok güzel yazi olmus. Bu yazi icin seni gercekten arnindan öpmek istiyorum.

Sevgilerle kal, saglikli kal.

Abi oturmuş bir karakterin ve farklı bir tarzın var. Konulara bakış açın farklı. Teknik bir olayda veya işlemde her olasılığı hesaba katarak, madde madde ayrıntılarıyla bilgi veriyorsun.
Sorun sorulan sorular da. Soru sormanın bir adabı vardır. Forumda birçok arkadaş aynı hatayı yapıyor. Sormak demek; araştırdım ,fakat bir cevap bulamadım veya bulduğum cevap beni tatmin etmedi demektir. Bu şekilde ön araştırma yapıp, sorduğun soruya aldığın cevaplarla ,meselen halledilir ve tatmin olmuş olursun.
Bunu yapan çok az olduğu için , bazıları seni anlamıyor ve atak pozisyonuna geçiyor. Geçsin kendilerine ederler.
Herkese yardımcı olamazsın. Aklıma geliyor bazen, sarayım Murat Abiye diye. Etiketleyip o kadar yardım isteyen oluyorki, meşgul etmek istemiyorum.

Mevlananın dediği gibi "Eğri ok doğru yol almaz".
Can ağabey densizlik yapan kendini düşürür. Saygılar Abi. Sevgiyle kal ve sıhhat bul.:harika:

Demek ki; " Homo homini lupus" felsefesi ve çıkara dayalı ilişkiler hayatı düzenlemeye yetmiyor...
Bizler önce kendimize sonra da yakın/uzak çevremize "birbirimizin kurdu olmadan" insancıl ve naif bakışla eleştiriler yapabiliriz..
Bazen başka bir gözden kendimizi görmemiz, sırça köşklerde olduğumuz yanılsamasına da bir iğneleme aslında...
İğne ve çuvaldız meseli devam etmeli..

Genç arkadaşların hararetli tartışmalarına şahid olunca kızamıyorum.
Müthiş bir özellik. Kızmak insanların zayıf bir yönü. Çok faydalı da değil çoğu zaman. Ben maalesef iyi insanların bile içindeki kötülüğe odaklanıyor ve onlara kızıyorum için için. Bilerek yapılan bir şey değil, bir düşünce kalıbı olmuş. Engellenemiyor.
Bir sizin bu kimseye kızmamanız, bir de @mariokaldato nun ve @hamlet2006 ’nın kendileriyle bile dalga geçebilmesi. Bunlar ilave çabaya, maddiyata vs. gerek kalmadan bile hayatı zenginleştirmeyi ve toplumla barışık mutlu bir hayat geçirmeyi sağlayabilen yaklaşımlar. Mutluluğun anahtarı bunu becerebilen insanlarda.

Şimdi sıra Forumun Bizde Çare Tükenmez abisini açıklamaya geldi. Kesinlikle @trainspotting35 Çetin hocam. Kimseyi incitmiyor, sorulan her soruya yardımcı oluyor. Alıntı olduğunda imdat denildiğinde yetişiyor. Kırmızı rengi çok seviyor. Tek itici yanı bu. Onun dışında hem mükemmel bir üye hem mükemmel bir insan. Çare tükenmiyor onda. Müsait olduğumda ve denk geldiğimde her bir paylaşımını okumaya çalışıyorum. Foruma her alanda en büyük katkıyı sağlayan üye kesinlikle o. Forumun tüm Oskar ödülleri ona feda olsun . Forumdaki arkadaşlara tavsiyem böyle gözde üyeleri incitmeyin.
Çok değerli iltifatlarını için teşekkür ederim birşeyler yazmaya yeni fırsatım oldu. Benim bilgilerim inanın devede kulak birçok şeyide forum sayesinde öğrendim. Bu saatten sonra (Yaş 41) yüzüme küfür edilmediği sürece kolay kolay incinmem. :):):) Eski paylaşımlara bakıldığında benim katkım denizde damla olur inanın. Değerli yazınız için çok teşekkür ederim tekrardan.

Bu kadar çok üyenin olduğu bir ortamda bu analizi çıkarmak kolay değil, tebrik ederim.

Benim üye olduğum tarihe baktığımda çocukluk yıllarımdan sonra 2009 yılı dağ bisikleti ile tekrar bisiklet sürmeye başladığım zamana denk geliyor.
1992 - 1999 arasında okul, 2000 - 2004 üniversite, sonra 2005'te profesyonel çalışma hayatı, 16 yıldır aynı şirketteyim, zaman içerisinde sorumluluklar arttı, beklentiler yükseldi.

40 yaşında evli ve çocuklu olarak ailenin tüm üyelerinde bisiklet bir yaşam biçimi haline mümkün olan ölçüde girdi. Eşim işine bisikletle gidiyor fırsat buldukça, ben aynı şekilde oğlumu okula bırakmadığım zamanlarda bisikletle gidiyorum. Ayrıca hobi kullanıcısının bir tık üstünde düzenli antreman yapıyorum kendimi geliştirmek için.

Şirket araçlarımızın olması ve iş seyahatlerimiz İzmir'de yaşadığımız zamana göre bisikletli ulaşım zamanını azalttı ancak İstanbul'da hem spor hem ulaşım için yine ilk tercihimiz bisiklet. 2017 Nisan'da bu yana İstanbul'da yaşıyoruz ancak şu anda salgın nedeniyle uzaktan çalıştığımız için İzmir'deyim 1 Eylül'de tekrar İstanbul'da olacağız.

Forumda bu heyecanı, bisikletli ulaşımı ve elektronik aletlerle, turlarımı paylaşmaya gayret göstermiştim.

Son 10 yıl baktığımda bisikletle alakalı birşeyler paylaşacak veya yazacaksam burda olmaya çalışıyorum.
Kullanım hızı ve verimlilik açısından ise mobil cihazlarda bulunan Twitter - Instagram öncelikli tercihim.
Youtube kanalıma video göndermeye çalışıyorum, ancak çok zaman alan bir konu.

Ülke genelinde birçok kişinin burdan faydalandığını veya kendisini cesaretlendirerek hareket etmeye, öğrenmeye devam ettiğini görmek sevindirici.

Konuya biraz daha geniş çerçeveden bakarak bireylerin yaşam kalitesini arttırabilecek hareketlilik planları, bisikletli ulaşım ve şehirlerde bu yönde aktif katılımcıların arttırılmasına yönelik faaliyetlerde bulunmayı istiyorum gelecekte.

Çok değerli iltifatlarını için teşekkür ederim birşeyler yazmaya yeni fırsatım oldu. Benim bilgilerim inanın devede kulak birçok şeyide forum sayesinde öğrendim. Bu saatten sonra (Yaş 41) yüzüme küfür edilmediği sürece kolay kolay incinmem. :):):) Eski paylaşımlara bakıldığında benim katkım denizde damla olur inanın. Değerli yazınız için çok teşekkür ederim tekrardan.
Çetin hocam birçok alanda değişim ve gelişime imza attınız. Şu anki benim giyinme stilim bile eski Çetin Hocadan daha bir şık. Bisikletleriniz ve üzerinde kullandığınız ekipmanlar bile çok vasattı. :) Zaman geçtikçe müthiş bir değişim ve gelişim gerçekleştirmişsiniz. Yetmedi fazlalık kiloları da attınız. Şık bir giyim ve fit bir bedene sahip oldunuz.
Bisiklet olayı sadece teknik bilgiden ibaret değil. Bulunmayan ve ihtiyaç duyulan kıyafet olsun,ekipman olsun bir çok alanda üyelere yardımcı oluyorsunuz. Benim iki yıldır gözlemlediklerim bunlar. Asıl ben teşekkür ederim size.

Bu kadar çok üyenin olduğu bir ortamda bu analizi çıkarmak kolay değil, tebrik ederim.

Benim üye olduğum tarihe baktığımda çocukluk yıllarımdan sonra 2009 yılı dağ bisikleti ile tekrar bisiklet sürmeye başladığım zamana denk geliyor.
1992 - 1999 arasında okul, 2000 - 2004 üniversite, sonra 2005'te profesyonel çalışma hayatı, 16 yıldır aynı şirketteyim, zaman içerisinde sorumluluklar arttı, beklentiler yükseldi.

40 yaşında evli ve çocuklu olarak ailenin tüm üyelerinde bisiklet bir yaşam biçimi haline mümkün olan ölçüde girdi. Eşim işine bisikletle gidiyor fırsat buldukça, ben aynı şekilde oğlumu okula bırakmadığım zamanlarda bisikletle gidiyorum. Ayrıca hobi kullanıcısının bir tık üstünde düzenli antreman yapıyorum kendimi geliştirmek için.

Şirket araçlarımızın olması ve iş seyahatlerimiz İzmir'de yaşadığımız zamana göre bisikletli ulaşım zamanını azalttı ancak İstanbul'da hem spor hem ulaşım için yine ilk tercihimiz bisiklet. 2017 Nisan'da bu yana İstanbul'da yaşıyoruz ancak şu anda salgın nedeniyle uzaktan çalıştığımız için İzmir'deyim 1 Eylül'de tekrar İstanbul'da olacağız.

Forumda bu heyecanı, bisikletli ulaşımı ve elektronik aletlerle, turlarımı paylaşmaya gayret göstermiştim.

Son 10 yıl baktığımda bisikletle alakalı birşeyler paylaşacak veya yazacaksam burda olmaya çalışıyorum.
Kullanım hızı ve verimlilik açısından ise mobil cihazlarda bulunan Twitter - Instagram öncelikli tercihim.
Youtube kanalıma video göndermeye çalışıyorum, ancak çok zaman alan bir konu.

Ülke genelinde birçok kişinin burdan faydalandığını veya kendisini cesaretlendirerek hareket etmeye, öğrenmeye devam ettiğini görmek sevindirici.

Konuya biraz daha geniş çerçeveden bakarak bireylerin yaşam kalitesini arttırabilecek hareketlilik planları, bisikletli ulaşım ve şehirlerde bu yönde aktif katılımcıların arttırılmasına yönelik faaliyetlerde bulunmayı istiyorum gelecekte.
Hocam video ve diğer paylaşımlarınızı takip ediyorum. Son paylaşımınız Foça turu üzerineydi sanırım. Öncesinde trekking paylaşımınız olmuştu.
Sürekli paylaşımdan ziyade ,daha elit ve ara sıra paylaşımlarınız oluyor. Video çekimlerinize bayılıyorum ve zevkle izliyorum.
Bu çalışmada ki esas amaçlarımdan bir tanesi bisikletle ortak yaşamın sürdürülebilirliğinin farkındalığına işaret etmekti. Siz bunun en iyi örneklerindensiniz. Bugüne kadar olan katkılarınızdan dolayı asıl ben teşekkür ederim.

Arkadaşlar forumu takip ediyorum. Son üç haftanın yorgunluğunu henüz atamadım. Alıntı ve bahis süreçlerine cevap vermekle birlikte geç kalabiliyorum. Gecikmeler için özür dilerim.

T
Müthiş bir özellik. Kızmak insanların zayıf bir yönü. Çok faydalı da değil çoğu zaman. Ben maalesef iyi insanların bile içindeki kötülüğe odaklanıyor ve onlara kızıyorum için için. Bilerek yapılan bir şey değil, bir düşünce kalıbı olmuş. Engellenemiyor.
Bir sizin bu kimseye kızmamanız, bir de @mariokaldato nun ve @hamlet2006 ’nın kendileriyle bile dalga geçebilmesi. Bunlar ilave çabaya, maddiyata vs. gerek kalmadan bile hayatı zenginleştirmeyi ve toplumla barışık mutlu bir hayat geçirmeyi sağlayabilen yaklaşımlar. Mutluluğun anahtarı bunu becerebilen insanlarda.
Tesekkur ederim hocam. Hayata karsi sertim aslinda keh küh
Photo_1623400885912.jpg

Geri