Kendimi özel hissettim abi çok iyi yazı olmuş teşekkürler. Tepkilerin de beni mutlu ediyordu ve bak senin hatrına ismimin altına güncelleme getirdim. Sınavım da 1 hafta sonra.
@trainspotting35 abim demişti sınavı iyi yapamazsan bisiklet forumu sorumlu tutucaksın. Çok haklı hele bi iyi geçmesin adımı forum mağduru yaparım
Allah zihin açıklığı versin. Hedeflerine ulaşırsın İnşallah.
@necmeddin kalemine sağlık...
Kimsenin yapmayacağı bir işe kalkıştığın için teşekkürler...
Bahsettiğin Midilli fotolarını bulabilirsem yükleyeceğim.
Silinen konu ve beğeniler konusunda senin de yönetiminde bir sorumluluğu yok, daha önce bildirdiğim gibi tamamen bizim dışımızda bir gelişme..
Geri yükleme/kurtarma çalışmaları devam ediyor, umarım başarılı olur.
Forumda samimiyetini bilgi ve görgüsüyle birleştirip herkese kucak açan nadir kişiliklerden birisin.
Yazmaya, beğenip eleştirmeye devam etmelisin, her zaman dikkate alınacağından emin olabilirsin...
Abi hakkımdaki güzel düşünceleriniz ve Midilli turu fotoğraflarını Bursa başlığında tekrar paylaştığın için teşekkür ediyorum.
@necmeddin kendimi görünce bi garip oldum
Yazarken çok uğraşmışsındır ellerine sağlık çok güzel yazı olmuş
Sağolasın , garip olacak bir şey yok. Ben teşekkür ederim.
Hepimizi mimlemiş mi ne yapmış anlamadım ki.
Zekana hayranım. Mimlenmişmiymişim
diye birde duymadıma yatışına pes doğrusu.
@necmeddin Yüreğinin, insanlığının güzelliği karşısında saygıyla eğiliyorum abiciğim.. Allah her daim senin gibi insanları karşımıza çıkarsın, ihtiyacımız var.. Kalemine ve düşüncene sağlık.. Seninle yüz yüze tanışmış olanların şansını kıskandık
Dilerim Antalya ile de yolun kesişir.. İyi ki varsın abiciğim 😊
İnşallah kardeşim yolum düşerse elbet görüşmek isterim. Karadeniz tarafına yolunuz düşerse başımın üstünde yeriniz var.
@necmeddin bey 48 saat içinde bana 500 küsür beğeni attınız, enteresan birşeylerin peşinde olduğunuzu tahmin etmiştim
Açık ara en iyi forum üye analizini gerçekleştirmişsiniz. İşinizi ne kadar detaylı ve titiz yaptığınızı,birkaç günde okuduğunuz binlerce mesajdan da anlıyoruz zaten. Mesela bana sabah 11’den akşam 8’e kadar sürekli beğeni attığınız günü asla unutamayacağım
Dedim galiba biri otomatik beğeni programı yazdı onu deniyor üzerimde
Meğer hepsi el emeği ve alın teriymiş, forumun en detaylı araştırmasının ayak izleriymiş! Teşekkürler, titizliğiniz ve azminizi de ayrıca örnek alınası!
Tekerinize taş değmesin, koca bıyıklı insan!
Hocam sağolun. Çok rahatsızlık verdik, ilk seride açılan bölümlerde dahi fotoğraflarınız açılmıyordu. Yüklemeden kaynaklı sorunlar da vardı.
İnsan herkes ile tamamen fikir birliğine varamaz zaten. Güzellikleri paylaşmak için buradayız. Burası benim evim gibi. Hatta 21 sene evvel bu forum olsaydı ben evlenmekle falan zaman ve para kaybetmezdim. Yazın uzun olmuş. Artık uzun yazıp okuyamıyorum. Bana ne gibi zararın oldu anlamadım.
Abi zarar derken yazıda açıklamıştım. Foto albümlerinde ki mesaj ve tepkilerin kaybolmasından ötürü forum istatiklerin de değişimler oldu. Ben kendi adıma olumsuzluğa sebep olduğumu düşünüyordum. Bu yüzden sizden bahsettim.
@cazci ağabey ise sorunun benden kaynaklanmadığını,sistemsel sorunlar olduğunu ve düzeltmeye çalıştıklarını söyledi.
Eksik olma abi hatırlaman yeter, bi ara bakarız senin tasarıma
Teşekkür ediyorum. Bordo mavi ve downhill.
Emeğinize sağlık hocam da ne yaptınız böyle Tanrı aşkına. 😳
Bu paragrafa bittim ama emin olun sayın
@hamlet2006 'da boş adam değil.😏
Hele şu kararttığım kısım beni tanımayanlar için gayet açıklayıcı aslında. "Dönüp gelicem" diyip "nereye geldim ben yahu" dediğim çok oldu.🤣
Dipçe: Bu arada rekor falan kırdığım yok yahu, kendi halimde sürüyorum sadece. Sanırsın bana Peter SAGAN.🤪
Sayın Cemal Bey ben teşekkür ederim . (Hiç bu kadar resmi yazmamıştım).
Sende sağolasın gardaşım.
@hamlet2006 'yı dökeceğine olan inancım tam.
Öyle moda girdimki, isimlerin arasına baktım bende varmıyım diye
Attık radarı , kısmet diyelim. 1 aydır izliyorum sabırlı olasın.
İyice gömememişsin beni, alelacele pamuğu tıkayıp öylece atıp gitmişsin
Acelem yok ki. Yavaş yavaş.
@necmeddin eline emegine saglik. Analiz filan deyince bir tırstim valla. Kalbin guzel guzel goruyorsun biz de bir numara yok. 🙏
Sağolasın abi. Estağfurullah abi . Daha farklı bir çalışmaydı fakat değişiklikler yapmak zorunda kaldım.
@necmeddin
İçtenliğiniz ve nezaketiniz ile sadece forumca değil, ülkece unuttuğumuz eski güzel günleri bize hatırlatan bir üyemizsiniz, iyi ki varsınız.
Çalışmanızdan haberim yoktu doğrusu. Bir anda beğeni yağmaya başlayınca sonunda çıkma teklif edeceksiniz zannettim. Neyse ki durum başkaymış.
Abi en ilginç geri bildirim bu oldu. Gülme krizine girdim tüm yorgunluğumu aldınız. Eski bir üye olarak beğendiğiniz için çok mutlu oldum. Teşekkür ederim.
Sayın
@necmeddin, harika bir analiz ve emek yoğun bir çalışma olmuş... yüreğinize, sevginize, kaleminize sağlık!
Yazınızı okurken, hepimizi bir yere çağırmış ve bize hitaben okuyorsunuz gibi hissettim. Çok etkileyici ve birleştirici bir paylaşım olmuş, teşekkürler...
Ben de bugün üyelikte 1 yılımı tamamladım.
Çok değerli, bilgili, samimi, paylaşmayı seven, içten, saygılı üyelerin olduğu bir topluluk burası.
Herkes özellikle üstüne alınsın isterim.
(@tümüyeler ile de herkesi etiketledim mi tamamdır
)
Bu zor yılın, yegane keyfi forum ve bisikletim oldu benim için. Nice yıllara inşallah.
Sağlıkla ve bisikletle hep beraber...
Ben teşekkür ederim. Birlikte nice yıllara İnşallah.
Sen ne diyosun.Adam tüm forumu günlerce beğenerek dürtükleyip durdu.
Benim de aklıma eskilerden bir şarkı geldi.:
"Buraları yıkılıyo, her gün peşime BIYIKLI takılıyo."
Dur adımızı çıkaracaksın. Sahi bu arada eski paylaşımların çok amatörceydi. Kron ve salcano bisikletleri Canyon diye pazarlamışsın foruma. Giden arşivleri en son ben incelediğime göre inanmak zorundasın bana.
bir iki bişey yazıyorum aha
@necmeddin abi gene beğendi diyorum
bana kızanlarda vardır tabi ama ben forumdaki arkadaşların bisikletçiliğini ve temiz yürekliliğini sevdim.
O ses Türkiye yarışmasındaki juri Beyaz gibi elim sürekli butonda. Kimse beğenmezse bile ben beğeniyorum.
Kadim dostum
@Cemal Ç.
Heveslenip analiz falan yaparsan "Yangın var" diye bağırırım.
Sakın
Sen çalışmanı yap
@Cemal Ç. gardaşım. Yananı söndürürüz biz.
Ne kadar güzel bir paylaşım olmuş. İki kere okudum inanın.
Acaba
@necmeddin abi benden de bahsetmiş mi diye olabilir ikinci sefer okumam 😂
Aslında forumun hepsini etiketlemek aklıma gelmedi değil. Bu kez harbi kovalarlardı beni. İki aydır takip ediyorum , eminim farkındasın.
Elinize sağlık ben de bilgilenmiş oldum, ben de kendimi lisede öğretmenler tarafından adı hiç ezberlenmeden mezun olmuş öğrenci gibi hissettim 😄
Yok hiç te öyle sanma. Süper dedem Mümtaz Ağabeyim için iki parağraf senin içinde bir parağraf yazmıştım. Mümtaz ağabey gittiği için sadece kısaca değindim. Samet Hocam aramıza geri döndü kırılmasın diye bahsetmekten vazgeçtim. Eğer samimiyetime inanıyorsan durum böyle. Kızgınlığımın sebebi öfke ile karar almandan başka birşey değil. Kaç zamandır demek istediğim bir şeyi söyleyim. Boşa gittin , boşluk verdin
Hoşgeldin, hoşnut ettin.
Unutmadan şunu da söyleyim; sizinle ilgili kısmı kaldırırken
@Anonim hocamla ilgili kısmı gözden kaçırmışım. Diğer arkadaşlara yazdığım cevap oldu. Sana yazdığım Samet hocam biraz daha içimi dökmek oldu. İnşallah birgün Mümtaz Abimde aramıza döner.
İlk bisikletimi aldığım 2014 yılını hatırladım. 15 kilo bir dağ bisikletiydi. Ne tamir/ bakım bilirdik, ne de kask.
Forumdan sonra kask takmayı benimsemiştim. İlk formam zamanında yapılmış (galiba en son parti) bisikletforum formasıydı.
Nostalji yaşattın
@necmeddin abi, sağol varol
Klişe olacak ama ya forumun eski tadı yok ya da benim foruma olan eski hevesim kalmadı bilemem.
Biz kayıt olduğumuz da ne fotoğraf paylaşmak vardı şimdiki gibi ne de beğenme. Ben şahsen o yüzden dert etmiyorum malum konuyu
Ben teşekkür ederim sende sağolasın.
Guzel yaziniz, nezaketiniz ve tek tek paylasimlarimizi inceleyip deger vererek yazinizda isimlerimizi etiketlediginiz icin tesekkur ederim.
Acikcasi onore oldum ve daha sık konu acip paylasmadigim icin üzüntü duydum...
Ama "paylasim yapmaliyim" cilginligina girip yerli yersiz sacmalamaktansa boyle devam etmenin daha dogru olacagina kanaat getirdim 😁
Sagolun varolun 👍🙂
Abi ben teşekkür ederim. Asıl ben şeref duydum. Sizde sağolun,varolun.
Yanlış hatırlamıyorsam bu analizi yazarken bir konuda "yazdıklarımın hepsi gitti" demiştin
@necmeddin abi.
Galiba sayfayı uzun süre bekletmekten ve sistemin kaydettiğini düşünmekten dolayı oluyor. Geçenlerde bir otomobil forumunda başıma gelmişti ve senin yazdıklarının %10'u dahi yoktu; araya yemek girdi vs döndüğümde ekranda duruyordu yazdıklarım; fotoğrafları ekledim, düzenledim bir gönderdim yazılanlar uçmuş (Özellikle diğer kullanıcıların mesajlarıyla güncellenebilecek konularda uzun bir şeyler yazarken bir word dosyasına ara ara kopyala yapıştır yapmakta fayda var gibi görünüyor).
Sonra yazdığım 5-10 dümleyi hatırlamaya çalışıp tekrar yazması zûl geldi zûl. İlki kadar özenmeden bazı yerleri atlayarak kestirip atmıştım. Sen bunca şeyi nasıl tekrar yazdın yahu? Ortaya çıkardığın iş başlı başına derin bir emek ve sen bunu galiba iki kez yapmış oldun. Azmine hayranım.
Yukarıda bazı üyelerle ilgili fikir ayrılıklarında bulunduğunu belirtmişsin; bazen senle benim de dünyaya bakış açımız farklı olabiliyor fakat senin samimiyetin ve iyi niyetin benim için her şeyden daha önemli.
Forumun eski ve yeni üyeleri arasında, karşıt görüşlü üyeleri arasında bir tutkal görevi görüyorsun. Ülke iklimimizde uzun zamandır çok ender rastlanır bir durum bu. Seni seviyorum.
Serhat kardeşim bende seni çok seviyorum ve beğenerek takip ediyorum. Paylaşımların birer sanat eseri. Ülkemizin el değmemiş güzelliklerini yerinde inceleyerek,buyurun gezin diye tur mutfağına koyuyorsun. Asıl ben teşekkür ederim.
@necmeddin forum olarak yılın üyesi seçilecek bir yazı yazmışsınız bence.
Hocam foruma ergenken girip artık iş güç sahibi olma yolunda ilerleyenlerdenim.
Ben de efsane üyelerden birini eklemek istiyorum müsadenizle.
Rahmetli
@Bahadır Gürel . Bu foruma en çok emeği geçen üyelerdendi kendisi. Allah rızası için ruhuna bir kere daha Fatiha okuyalım.
Bahadır Gürel
Bunun dışında forumda tanışıp da evlenen hiç bir üye yok mu? Denk geldiniz mi hiç? Kaç senelik forum, olması lazım.
Teşekkür ediyorum. Bahadır GÜREL hocamıza Allahtan Rahmet diliyorum. Elbette okuyup bağışlayacağız ve hayırla yad edeceğiz.
Valla bir yere bir konu,video,resim attıysam eğer altında seni arıyorum
@necmeddin abi.
dip dibe olmamıza rağmen daha voltranı oluşturamamışız gibi görünse de gönüller bir..
Sessiz pedallar başlığın gayet etkileyici,fakat sen sessiz olma ağabey..
3 Temmuzda İstanbul'da küçük biraderin düğünü var. Sonrası Kurban Bayramı. Yedikırda buluşalım. İki olta sallayalım. Mangal ve semaver benden söz olsun. O zamanlar gelince ben seni telefonla ararım. Ben bisikletle gelirim. Sende bisikletle gelirsin. İkide gölün etrafını turlarız. Benim arkadaşlar araba ile malzemeleri getirir, götürür onda sorun yok.Zaman ayarlamalarını yapınca haberdar ederim.
267376 dosyayı görüntüle
@necmeddin , yüzyıllar geçmiş ama insanlık hiç gelişip ilerlememiş..
Bizler okyanusta birer damla gibiyiz, iyilikler ve kötülüklerin ötesinde...
Ağabey İnsanoğlu ilk günkü gibi. Çok bir değişiklik olmadı. Sadece daha fazla çevreye , doğaya ve kendimize daha fazla nasıl zarar verebileceğimiz konusunda aşırı bilgi ve donanıma sahip olduk.
Doğa masumdur. Hayvanat masumdur. Yeni doğmuş bir bebek masumdur. Birde öldüğümüzde masum oluruz.
Bizler İnsan olarak doğuyoruz. Fakat çok azımız İnsan olarak ölüyoruz. Doğduk nasıl olsa, Kalmak dileğiyle.
@Anonim hocam. Yukarıda bahsi geçti. Güme giden ilk çalışmamda sizden bahsetmiştim. Değişiklikler yaptığım için farkedemedim. Hiç bir zaman geç değildir anlayışıyla devam edenlerdenim. Fixiecisiniz ve bir çok paylaşımınız var. Bisiklet ile iç içesiniz. En çok sevdiğim yönünüz entellektüel bir kişiliğe sahip olmanız. Farklı ülkeleri ve farklı iklimleri görmüşsünüz. Bazen anlaşılmadığınız zamanlara şahidim. Sorun kesinlikle sizden kaynaklı değil. Paylaşımlarınız bazen bir iki beden büyük gelebiliyor.
Normalde araştırmayı severim.Bu kez tembellik yapıp ,sizden dinlemek istiyorum.Kullanıcı adınız bende sürekli Endülüs Medeniyeti izlenimi verdi. Es takısı öğrenciyle birleşmiş gibi her daim. Bu konuda bizi aydınlatın lütfen. Paylaşım ve yazılarınızı okumaktan haz alıyorum. Eksik olmayın hocam.😍
Arkadaşlar geçmişe dönük bir çalışma olduğu için yoğunluk eski üyelere verildi. Bu yazı tüm Bisiklet Forum Ailesine yazılmıştır.
Yazıyı okuyan ve geri bildirim veren tüm üyelere tekrar teşekkür ediyorum.