Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet forum ve sonrası...

En çok ilginizi çeken konu nedir?

• Bisiklet Mekaniği

• Marka-Model Deneyimleri

• Gezi-Tur Paylaşımları

• Günün Fotoğrafı

• Market-Ikinci el

• Fırsat Reyonu

• Sağlık-Beslenme

• Bisiklet Yarışları

• Forum Bilgelerinin Yazıları

• Güncel Konular

• Toplam katılım
    575
@necmeddin hocam, yazınızı zevkle okudum. Çok zorlu ama çok güzel bir çalışma olmuş. Elinize, aklınıza, yüreğinize, sağlık.
Bu güne kadar yazdıklarınızdan ve bu "Sessiz Pedallar" çalışmanızdan edindiğim izlenimler sonucu diyorum ki; iyi ki varsınız. Şu henüz gerçekten insan olma yolundaki evrimini tamamlayamamış bizim kalabalık türümüz içerisinde, bence nadir gerçek insanlardan birisiniz. Sizin gibi insanlara ihtiyacımız var. Var ki, bizler de evrimimizi olumlu yönde tamamlayabilelim.
Teşekkür ediyorum.

Scudo
@necmeddin hocam, yazınızı zevkle okudum. Çok zorlu ama çok güzel bir çalışma olmuş. Elinize, aklınıza, yüreğinize, sağlık.
Bu güne kadar yazdıklarınızdan ve bu "Sessiz Pedallar" çalışmanızdan edindiğim izlenimler sonucu diyorum ki; iyi ki varsınız. Şu henüz gerçekten insan olma yolundaki evrimini tamamlayamamış bizim kalabalık türümüz içerisinde, bence nadir gerçek insanlardan birisiniz. Sizin gibi insanlara ihtiyacımız var. Var ki, bizler de evrimimizi olumlu yönde tamamlayabilelim.
Teşekkür ediyorum.
Abi hakkımdaki güzel düşünceleriniz için asıl ben teşekkür ederim. İnşallah iyi dileklerinizi ve hakkımdaki güzel düşüncelerinizi boşa çıkarmam.
Bu forumda örnek aldığım ve paylaşımlarını özellikle okuduğum arkadaşlardan birisiniz.
Bugüne kadar foruma ve şahsıma olan hoşgörülü ve beyefendi tutmunuzdan dolayı asıl ben teşekkür ediyorum. Eksik olmayın.

Hani üniversitede yıl sonunda bir liste asılır panoya; kimin onur, yüksek onurda olduğuna dair. (En azından benim zamanımda öyleydi.) İsmimi o listede arıyor gibi hissettim kendimi. :srnsml: İlk bisikletimi almadan önce üye olmadan konuları epey bir gezmiş, aldıktan sonra da forumdaki dostluğun, yardımseverliğin müptelası olmuştum. Siz eski üyelere göre evet oldukça yeniyim ama burada olmaktan çok keyif alıyorum.

Sürüş esnasında telefonuma rahmet okuttuğum için son iki haftadır biraz uzak kaldım forumdan -dolayısıyla yeni okuyabildim yazdıklarını- ve burayı özlediğimi fark ettim. Burayı güzel yapan da kesinlikle sizlersiniz. İyi ki varsın, seni tanıdığım için mutluyum @necmeddin abi.

@necmeddin
Abi çok teşekkür ederim.Bu gidişle @MakRo alperen kardeşim sayasinde gravel geçiş yapacağım gibi duruyor.Ekim den sonraya kaldı bütün planlarım inşaallah uğrayacağım yanına🤘🏻

Yazdıklarını pek begenmedim neco. Ben burada saksı degilim. Bana saksı muamelesi yapamazsın. Ben mehmetsunuyum. Bana daha çok yer vereceksin. Heleki kaldatodan daha az yer veremezsin. Anladın mı. Ben burada saksı degilim.

Hani üniversitede yıl sonunda bir liste asılır panoya; kimin onur, yüksek onurda olduğuna dair. (En azından benim zamanımda öyleydi.) İsmimi o listede arıyor gibi hissettim kendimi. :srnsml: İlk bisikletimi almadan önce üye olmadan konuları epey bir gezmiş, aldıktan sonra da forumdaki dostluğun, yardımseverliğin müptelası olmuştum. Siz eski üyelere göre evet oldukça yeniyim ama burada olmaktan çok keyif alıyorum.

Sürüş esnasında telefonuma rahmet okuttuğum için son iki haftadır biraz uzak kaldım forumdan -dolayısıyla yeni okuyabildim yazdıklarını- ve burayı özlediğimi fark ettim. Burayı güzel yapan da kesinlikle sizlersiniz. İyi ki varsın, seni tanıdığım için mutluyum @necmeddin abi.
Ben telefonu sürüş esnasında alt kadro çantasına koyuyorum, arama bile olsa istirahatlerde bakıyorum. Yıllar sonra akıllı telefon aldım. Teknoloji deyince cebimde akrep oluyor sağlama alıyorum. :) İyi dileklerin için teşekkür ediyorum. Sağolasın.

@necmeddin
Abi çok teşekkür ederim.Bu gidişle @MakRo alperen kardeşim sayasinde gravel geçiş yapacağım gibi duruyor.Ekim den sonraya kaldı bütün planlarım inşaallah uğrayacağım yanına🤘🏻
Hayırlısı olsun bakalım. İnşallah görüşmeyi , tanışmayı dört gözle bekliyorum.:harika:

Yazdıklarını pek begenmedim neco. Ben burada saksı degilim. Bana saksı muamelesi yapamazsın. Ben mehmetsunuyum. Bana daha çok yer vereceksin. Heleki kaldatodan daha az yer veremezsin. Anladın mı. Ben burada saksı degilim.
Abi kusura bakma sana saksı muamelesi çekmek ne haddimize. @mariokaldato ile eşit şartlarda hiç birimiz hiç bir kulvarda bırak bisiklet sürmeyi , beygir bile koşturamayız. Adam hen sinsi hemde zalım. Basıkçılarla arası çok iyi. İnstegramda enduracıları,downhilcileri sürekli dürtüyor. Yetmedi son duyduğum haberlere göre Mariokaldato Severler Fan clüp bile kurulmuş.
Son yaptığı Öperler Stüdyo çalışmalarıyla daha bir hayran kitlesine ulaştı. Bir paragraf Mario Başkanın egosunun tozunu bile almaz. Yazar,çizer,şair,düşünür,edebiyatın tüm alt ve üst dallarına sahip olmuş. Felsefe grubuna sarmaşık gibi sarılmış. Yüksek coğrafya ve tarih bilgisiyle dünyanın her bir yanına nam salmış.
Yetmedi Hoka Dans gösteri gruba var. Yanına yanaşana dil çıkarıp dirsekle hareket çekiyorlar. Bize düşen Mario Başkanı görünce efendi efendi kask çıkartmak. :)
Yok ben gaz çıkartırım diyorsan ben aranıza girmeyim Abi, saygılar.:koptum:

Bak seni koymak icin guzel bir raf bile yaptim sayin Saksı Sunu bey
Katıl bakalım diger saksıların arasina. Boş olan raf senin canim hsnsbnsj
20210627_231227.jpg

Son düzenleme:
Elektrikli bisiklet ile ilgili her konuların görüşüldüğü ayrıca bir topik açarsanız iyi olur.Benim bilgi alışverişinde bulunacağım konu sadece elektrikli bisikletler.Saygılar..

teşekkür ederim, çocukluğumdan beridir bisiklet sürüyorum ve hala devam... ölünceye kadar..

bisiklete istemeyerek bi ara verdim; karaciğer yağlandı.. şimdi tekrar devam

Kendimi özel hissettim ne diyeyim şaşırdım ne yazacağımı da bilemiyorum teşekkür ederim :) ben foruma 2010 lu yillarda üye olmuştum bir çok arkadaşla hem il bazında hem sanal ortamda tanıştık muhabbet ettik turladik alışverişimiz oldu evimizde misafir ettiğimiz oldu zamanla işimizden dolayı giremez olduk ama sayfadan kopamadik bir şey yazmasak ta ara sıra uğruyoruz liseden üniversiteye dek ise girene kadar çok aktiftim halen de sürerim bisiklet ilerleyen zamanlarda güzel bir (İL)e geçiş yaptığımda tekrar eskisi gibi aktif olmayı düşünüyorum tekrardan teşekkür ederim,demekki bazı şeyler unutulmuyor hatırda kalıyormuş...

teşekkür ederim, çocukluğumdan beridir bisiklet sürüyorum ve hala devam... ölünceye kadar..

bisiklete istemeyerek bi ara verdim; karaciğer yağlandı.. şimdi tekrar devam
Karaciğer yağlanmasına bol pedal iyi gelir. Asıl ben teşekkür ederim.
Kendimi özel hissettim ne diyeyim şaşırdım ne yazacağımı da bilemiyorum teşekkür ederim :) ben foruma 2010 lu yillarda üye olmuştum bir çok arkadaşla hem il bazında hem sanal ortamda tanıştık muhabbet ettik turladik alışverişimiz oldu evimizde misafir ettiğimiz oldu zamanla işimizden dolayı giremez olduk ama sayfadan kopamadik bir şey yazmasak ta ara sıra uğruyoruz liseden üniversiteye dek ise girene kadar çok aktiftim halen de sürerim bisiklet ilerleyen zamanlarda güzel bir (İL)e geçiş yaptığımda tekrar eskisi gibi aktif olmayı düşünüyorum tekrardan teşekkür ederim,demekki bazı şeyler unutulmuyor hatırda kalıyormuş...
Kesinlikle her üye benim için özel diyebilirim. Ara sıra da olsa , bu güzelim forumdan paylaşımlarınızı eksik etmeyin. Bende çok teşekkür ederim.

Forumcak büyük bir problemimiz var:
Bıyıklı (@necmeddin ) kayıp

İhtimaller:
1.ihtimal Geçenlerde yaptığı gibi üyeliğini yine yanlışlıkla sildi, sevimli hayalet caspera döndü, bisiklet forumun dehlizlerinde kayıp.
2.ihtimal Dış güçler, bıyıklıdaki cevheri gördü, ülkemizdeki beyinlere yaptıklarını yaptılar. Bıyıklıyı ele geçirdiler
3.ihtimal.Bu en kötüsü. Bıyıklı bu kadar kayıp olduğuna göre bi kenarda yine "analiz" yapıyor :krktm: Bizi mimledi, şimdi sırada ne var :krktm:

Forumcak büyük bir problemimiz var:
Bıyıklı (@necmeddin ) kayıp

İhtimaller:
1.ihtimal Geçenlerde yaptığı gibi üyeliğini yine yanlışlıkla sildi, sevimli hayalet caspera döndü, bisiklet forumun dehlizlerinde kayıp.
2.ihtimal Dış güçler, bıyıklıdaki cevheri gördü, ülkemizdeki beyinlere yaptıklarını yaptılar. Bıyıklıyı ele geçirdiler
3.ihtimal.Bu en kötüsü. Bıyıklı bu kadar kayıp olduğuna göre bi kenarda yine "analiz" yapıyor :krktm: Bizi mimledi, şimdi sırada ne var :krktm:
Yok hocam aldigim duyuma gore Çorum'da yerel düğünlerde kisiye özel Twerk dans isine girmiş hshshshs

Efsaneyi hatirlayalim hshshs

(link)

Son düzenleme:
Yok başkan 30 kiloluk saman balyaları ile güreştim köyde. :) Şimdilerde o kanyon senin bu kanyon ,göl benim hem geziyorum hemde fishing yapıyorum. Herkes bildiği işi yapsın . Seninde bilmediğin gavurluk yok. Twerk miwerk nedir , Alemsin.:koptum:

20210803_130944.jpg

Şahinkaya kanyonu, Vezirköprü/Samsun

fishing yapıyorum.
Goş @Cemal Ç. goş.
Bana çok entel dantel adamsın, bir elinde pipo ile robteşambrınla geziniyon diyordun.
Sen bir de Necmeddin ağabeye bak. Adam plaza insanı çıktı ya la. Vay arkadaş vay, fishing dedi :ssrtcbya:

Goş @Cemal Ç. goş.
Bana çok entel dantel adamsın, bir elinde pipo ile robteşambrınla geziniyon diyordun.
Sen bir de Necmeddin ağabeye bak. Adam plaza insanı çıktı ya la. Vay arkadaş fishing dedi :ssrtcbya:
Hep yazdıklarımın ucundan alıyorsun, gerisi kalıyor. Bu yarı alıntı olayı nasıl oluyor arkadaş öğrenemedim gitti.:acpsnr:

Bu yarı alıntı olayı nasıl oluyor arkadaş öğrenemedim gitti.:acpsnr:

Canın isteyince yarı cavurca yarı Türkçe plaza jargonu kullanmayı biliyon ya. Yarı alıntı olayını mı bilemiyon. :snzdglsn: What a pity...

Geri