hamlet2006
Cırbağa dedesi
- Tepki
- 34.628
- İsim
- Süleyman
- Başlangıç
- 1986—87
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Senin anlayışın hakikaten kıt. Okuduğunu anlamada ciddi sorunların var, çok belli.Su cümleniz kadar da sacma bi sey daha hic duymadim.
-İşin ilginci Türkçe dilbilgisine hakim olamadan, yazım ve noktalama üzerinden bile huzursuzluk çıkarabiliyorsunuz.
Nokta virgül vs. sadece türk dilindemi kullaniliyor, benim bildigim her dilde var ama....![]()
Orada anlatılmak istenilen Türkçe dilbilgisine hakim olmadan, milletin hatalarını eleştiriyorsun. Ondan sonra senin bir dünya hatan var, söyleniyor sonra zoruna gidiyor. Orada nokta virgülün sadece Türk dilinde var mı demen komik. Ben zaten sadece Türkçe'de var demiyorum; Türkçe diline hakim olmadan kendin milyon tane hata yapıyorken Türkçe mesajdaki Türkçe yazım, noktalama ya müdahale etmen.
Forumda onlarca huzursuzluk örneğiniz var, bir tek siz bilmiyorsunuzIste türkiye, 15 yasindaki bir cocuga bir sey dedik, dogru yapsin diye. Duymadigim laf kalmadi, sonrada neden böyle. Oysa ben o kisinin türkcesini düzeltmedim
Bana mesaj, tepki gelse ne olur gelmese ne olur.Bana ne faydası var, elime ekmek mi veriyor. Çok da umrumdaydı hani. Mühendisim, ülkenin en iyi okullarında okudum,birçok konuda örnek gösterildim.Yani mesaj tepkisi çok da önemli değil.Neyseki sizin gibi sadece mesaj ve tepki pesinde degilim, hic yoktan bisklet foruma bisiklet konulari ile katkim oluyor. Hadi simdi devam et mesaj ve tepki toplamaya.
Bu arada ben daha bugüne kadar kimseyi engellemedim, engellemem de
Yüzlerce kez yaptığınız ve yapmaya devam edeceğiniz gibi huzursuzluk çıkarmadan arta kalan zamanlarınızda foruma katkınız şüphesiz ki var.
Kavga dövüş etmekten pek bir fırsatınız olmadığından görememiş olabilirsiniz, "Bisiklet Yarışları" hakkında binlerce yorumum var. Üç büyük tur, bahar klasikleri, Flaman klasikleri, monumentler hakkında konu başlıklarım var.
Ayrıca ben insanları güldürmeyi severim. Beğenmediğiniz ve isteseniz de yapabileceğinizi pek düşünmediğim geyik muhabbeti çevirmeyi ben seviyorum, ve iyiyim de hani.
Türkiye'de olsa iyi bir noktada olacağını hiç ama hiç sanmadığım vasat bir insanın, doktor @mcanerg ve benim gibi bir eğitimli bir insanla anlama ile ilgili tartışmaya girmesi işte bu çok komik.(çok örnek verebilirim)
Yaw beni engelle de bi kurtulayım şu campagnola setinden de sizden de.Bu arada ben daha bugüne kadar kimseyi engellemedim, engellemem de
Aklınca dalga geçiyor.Türkcemi de begenmiyorsan neden bana yaziyorsun?
Tüh aha benden de bir mesaj aldin.![]()
![]()
Ben sizin Türkçenizi beğenmediğimden değil "Sizin huysuzluğunuz ve kavgacılığınız" için yazıyorum.
Forumdaş sizin mesajınıza "gülücük" attı diye bile mesaj atabiliyorsunuz onda sıkıntı yok değil mi?
Bir kere de şaşırt be. Biraz kendini geliştir, hep aynı kapanış cümlesi.Simdi beni rahat birakirsaniz sevinirim, siz halklisiniz ve sadece siz varsiniz ve herseyi bilen iyilik melegisiniz. 👍👏👏👏