Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet Gezileri Vloglarım

Selamlar,

Bu sefer önceden söz verdiğim gibi şehir dışına bir noktaya gezi yaptım. Bisikleti arabaya attım , Liman mahallesine park edip oradan Geyikbayırına doğru yokuşlara vurduk kendimizi. İnişte de lastik patlayınca zaman kaybettik tabii. Çok keyifliydi .

Size de keyifli seyirler. Bu arada @mariokaldato 'ya 03:55 'de küçük bir gönderme yaptım :) .

Kaskınız Roadr 500 mü yoksa 100 mü?

Scudo
Selamlar tekrar , bir süredir araştırıyorum okuyorum v.s. , youtube kanalım kişisel ve kullandığım e-mail adresime bağlı olduğu için marka hesabı açarak taşıdım. Paylaşayım istedim , her şey taşındı sadece benim yorumlarım silindi. Bu üzücü biraz tabii ki.

(link)

Selamlar

Kullandığım Van Rysel 900 kaskı tanıttım ve diğer kask çeşitlerinden bahsettim. Bir de nasıl kask seçilir o konuya da biraz değindim.
Keyifli seyirler:

Kaskınız Roadr 500 mü yoksa 100 mü?

Selam kasım Van Rysel 900

Selamlar

Kullandığım Van Rysel 900 kaskı tanıttım ve diğer kask çeşitlerinden bahsettim. Bir de nasıl kask seçilir o konuya da biraz değindim.
Keyifli seyirler:

Selam kasım Van Rysel 900
Valla videonun kapak fotoğrafında çok güzel duruyor kask:)
Bende 500 modelini sipariş ettim.

Valla videonun kapak fotoğrafında çok güzel duruyor kask:)
Bende 500 modelini sipariş ettim.

Hayırlı olsun ikisi de güzel, hangisi rahatsa o tercih edilebilir.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Selamlar
Söz verdiğim gibi Shimano WH-R501 Jant setini inceledim ve stok Triban 500 Jant ile karşılaştırmasını yapmaya çalıştım. Umarım faydalı olur.

Selamlar
Söz verdiğim gibi Shimano WH-R501 Jant setini inceledim ve stok Triban 500 Jant ile karşılaştırmasını yapmaya çalıştım. Umarım faydalı olur.

Güzel video olmuş, teşekkürler. Ruble değişimi düşünüyordum da, faydalı oldu. Çıkan arka stok jant orta-uzun vadede trainer jantı olarak kullanılabilir. Pandemi sebebi ve esnek çalışma sayesinde yaklaşık 40 gündür trainer üzerinde antreman ve sanal tur yapıyorum. Stok jantlar ve Resist 5'ler(stok lastikler) ile. Pek ses sorunu yaşamıyorum diyebilirim(Btwin trainer matı ve normal bir mat var altta). Akıcılık gayet iyi. 950km geçtim yıpranma oranı gerçekten düşük. O sebeple stok jant+ruble+lastikler değerlendirilebilir(en azından lastikler parçalanıp atılana kadar) diye düşündüm. Trainer lastikleri baya pahalı(Decathlon'da da stok yok) ve her sürüşte değişim yapmak zor gelebilir. Neyse aklınızda bulunsun derim :)

@Joseph Cavalcanti kesinlikle çok iyi fikir. Bu korona çıkmadan önce btwin home trainer almayı planlıyordum sonra aniden patlak verdi biz ne oldu böyle diyene kadar stoklar bitti. Ama seneye kış ayları için trainer kesinlikle planımda ;)

• Beğen
Tepkiler: Joseph Cavalcanti
Spor yaparken veya bisiklet sürerken uzun pil ömürlü Jabra Elite 25e bluetooth kulaklıkları inceledim , başka cihazlara nasıl bağlanılır ondan bahsettim.
Ses kalitesi gayet iyi ve temiz , tavsiye ederim.
Keyifli seyirler:

SM-SH51 ile SM-SH56 Kaller arasındaki farkı inceledim ve işin gerçeği keşke en başından SH56 kullansaymışım , muazzam rahatlık ..

Keyifli seyirler:

@TatanQa_tr aldım aldım aynısından çok tatlı bir far. Far dedim gerçekten öyle. :harika:

Hayırlı olsun .. Tamamen katılıyorum , tam bir kaliteli çin malı olmuş bu . 'Far' benzetmesi de tamamen doğru zira öyle çalışıyor , biraz daha yukarı kaldırırsak karşıdan gelen selektör bile atmaya başlar :)

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@TatanQa_tr aldım aldım aynısından çok tatlı bir far. Far dedim gerçekten öyle. :harika:
Hayırlı olsun .. Tamamen katılıyorum , tam bir kaliteli çin malı olmuş bu . 'Far' benzetmesi de tamamen doğru zira öyle çalışıyor , biraz daha yukarı kaldırırsak karşıdan gelen selektör bile atmaya başlar :)
"Far" Türkçe değil zaten.😁 "Phare" olarak yazılıyor ve bisiklet aydınlatmaları içinde kullanılıyor fransızcada.🙂
Biz en iyisi "ön ışık" ya da "ön aydınlatma" desek olmaz mı?😅
Dipçe: İlk defa çoklu alıntı yapabildim.🤣

Antalya ; Lara ‘dan yola çıkıp , Aksu , Dikmen Kavşağı , Kadriye , Kundu ve yeniden Lara ‘ya döndük.
Toplam 61km süren yolun son 10km kala aksiyon kamerasının bataryası bitti. 5km kala sağlam bir tırmanış yaptım ve malesef kayda geçmedi .

Antalya ; Lara ‘dan yola çıkıp , Aksu , Dikmen Kavşağı , Kadriye , Kundu ve yeniden Lara ‘ya döndük.
Toplam 61km süren yolun son 10km kala aksiyon kamerasının bataryası bitti. 5km kala sağlam bir tırmanış yaptım ve malesef kayda geçmedi .

Hocam senin Triban 500'ün mü vardı?

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
@TatanQa_tr uzun kullanım sonucu km saati hakkında düşüncelerin nedir abi
Bi kaç yerde ekrana çok geç yansıtıyo 4-5 saniye önceki hızını gösteriyor soğutuyor yorumu okumuştum.

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
Hocam senin Triban 500'ün mü vardı?

Evet triban 500, jantlar shimano wh-r501 , lastikler vittoria rubino pro 3.

@TatanQa_tr uzun kullanım sonucu km saati hakkında düşüncelerin nedir abi
Bi kaç yerde ekrana çok geç yansıtıyo 4-5 saniye önceki hızını gösteriyor soğutuyor yorumu okumuştum.

Kanalımdaki tanıtımda da bahsetmiştim , kablolu modele göre birkaç saniye bazen geç gönderebiliyor sanki veriyi 2-3sn kadar . Bilemedim o kadar sürekli bakmak gerekli mi km saatine ? Bence yola baksak daha iyi ;)
Bundan sonraki hedef igsport olur ama bisikleti değiştirince . Zira bisikleti fiyatının 4 de 1 oranına bir sayaca vermek bana mantık dışı geliyor.

Evet triban 500, jantlar shimano wh-r501 , lastikler vittoria rubino pro 3.

Kanalımdaki tanıtımda da bahsetmiştim , kablolu modele göre birkaç saniye bazen geç gönderebiliyor sanki veriyi 2-3sn kadar . Bilemedim o kadar sürekli bakmak gerekli mi km saatine ? Bence yola baksak daha iyi ;)
Bundan sonraki hedef igsport olur ama bisikleti değiştirince . Zira bisikleti fiyatının 4 de 1 oranına bir sayaca vermek bana mantık dışı geliyor.

Aynı rotalarda aynı bisikleti kullanıyoruz :D

Daha eski olan Count 8'de o kadar gecikme yok. 1-2 saniyelik bir gecikme var o kadar. Km saati ve stravaya sürekli bakmak yolun keyfini kaçırıyor bence. Mola zamanlarını hesaplamak yeterli yolda :):)

Aynı rotalarda aynı bisikleti kullanıyoruz :D

Daha eski olan Count 8'de o kadar gecikme yok. 1-2 saniyelik bir gecikme var o kadar. Km saati ve stravaya sürekli bakmak yolun keyfini kaçırıyor bence. Mola zamanlarını hesaplamak yeterli yolda :):)

O yolda karşıda gelen bisikletli arkadaşları ben de görüyorum muhtemelen biri sizsiniz , müsaitse mutlak selam veriyorum. Bir gün beraber pedallayalım ?

Geri