TatanQa_tr
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 4.259
- İsim
- Taner
- Başlangıç
- 2014—15
- Bisiklet
- BMC
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Tam bir rampa canavarı olmuşun baba.Evet asıl yarış videosu olan 2.Bölümü de ekledim ...
Tam bir rampa canavarı olmuşun baba.
Hocam yokuş antremanları çok önemli. Gerek forumda gerekse you tube dan sizi izliyorum. İşinizden dolayı izinli olduğunuz için rahat sürüşler yaptınız. Bu sizin en büyük avantajınız oldu.Hahah yok ya hocam ne cevherler gördük yokuşları fıtı fıtı çıkan.. biz nal topladık
Şakaso bir yana gerçekten duruma göre antrenmana ağırlık vermek çok önemliymiş ki ben de yokuşlara ağırlık vermiştim ... yoksa elimize alıp çıkarırdık bisikleti
Hocam emeğinize sağlık,30.km de istasyon muhabbeti yaptığınız abi bizim mahalleden Bahattin abimizdir,Karbip bisiklet grubu üyesidir kendisi zaman zaman beraber pedallarız,mutlaka bahsedicem bu enstantenedenEvet asıl yarış videosu olan 2.Bölümü de ekledim ...
Hocam emeğinize sağlık,30.km de istasyon muhabbeti yaptığınız abi bizim mahalleden Bahattin abimizdir,Karbip bisiklet grubu üyesidir kendisi zaman zaman beraber pedallarız,mutlaka bahsedicem bu enstanteneden
Ben de se-500 baktım ama çok ağırlardı. 🙃
Emeğinize sağlık. Tek sorum var hocam. Arazide ne zaman göreceğiz sizi?Carraro Force 970 Dağ bisikleti incelemesini yaptım... Fiyatına göre iyi performans veren keyifli bir makine .. Keyifli seyirler:
Emeğinize sağlık. Tek sorum var hocam. Arazide ne zaman göreceğiz sizi?
Emeğinize sağlık güzel bir inceleme olmuşCarraro Force 970 Dağ bisikleti incelemesini yaptım... Fiyatına göre iyi performans veren keyifli bir makine .. Keyifli seyirler:
(link)