Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet Gezileri Vloglarım

Yine bir antrenman günü

• Beğen
Tepkiler: Joseph Cavalcanti
Scudo
Bodrum Granfondo yarışını 2 bölüm olarak çektim ve videoları öyle hazırlıyorum. İlk bölüm Bodrum yolu ve ilk kayıt günü ... keyifli seyirler:

Tam bir rampa canavarı olmuşun baba. :koptum:

Hahah yok ya hocam ne cevherler gördük yokuşları fıtı fıtı çıkan.. biz nal topladık :)

Şakaso bir yana gerçekten duruma göre antrenmana ağırlık vermek çok önemliymiş ki ben de yokuşlara ağırlık vermiştim ... yoksa elimize alıp çıkarırdık bisikleti :)

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Hahah yok ya hocam ne cevherler gördük yokuşları fıtı fıtı çıkan.. biz nal topladık :)

Şakaso bir yana gerçekten duruma göre antrenmana ağırlık vermek çok önemliymiş ki ben de yokuşlara ağırlık vermiştim ... yoksa elimize alıp çıkarırdık bisikleti :)
Hocam yokuş antremanları çok önemli. Gerek forumda gerekse you tube dan sizi izliyorum. İşinizden dolayı izinli olduğunuz için rahat sürüşler yaptınız. Bu sizin en büyük avantajınız oldu.
Yarışa katılımda bulunan bir çok arkadaş idman yapamadı. Pandemi dönemi dışında hazırlanılmış bir şekilde olsaydı daha güçlü olurlardı diye düşünüyorum.
Yinede katılmak ve finishi görmek dereceye girmek kadar önemliydi.

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
Evet asıl yarış videosu olan 2.Bölümü de ekledim ...

Hocam emeğinize sağlık,30.km de istasyon muhabbeti yaptığınız abi bizim mahalleden Bahattin abimizdir,Karbip bisiklet grubu üyesidir kendisi zaman zaman beraber pedallarız,mutlaka bahsedicem bu enstanteneden:harika:

Hocam emeğinize sağlık,30.km de istasyon muhabbeti yaptığınız abi bizim mahalleden Bahattin abimizdir,Karbip bisiklet grubu üyesidir kendisi zaman zaman beraber pedallarız,mutlaka bahsedicem bu enstanteneden:harika:

Güzel tesadüf oldu o zaman , çok selamlar , yokuşları beraber devirdik şunun şurasında ;) ... İşte böyle muhabbetleri seviyorum , yolda da kimin yanına gelsem bir iki cümle ile sohbet etmeye çalıştım ya da en azından "başarılar" diyip geçtim..

Enteresandır , şöyle bir nickimi google arama motorundan aratayım dedim bakalım neler çıkacak...

Ekşisözlük 'de bir arkadaş kanalımdan övgü ile bahsetmiş ve epey detay vermiş... (link)

Kendisine çok teşekkür ediyorum öncelikle bu desteğinden dolayı ve sanıyorum kendisi bizim forumdan ... Eğer öyleyse özelden iletişime geçerse özel olarak da teşekkür etmek isterim... :tskler:

• Beğen
Tepkiler: Yunus EROL
Carraro Force 970 Dağ bisikleti incelemesini yaptım... Fiyatına göre iyi performans veren keyifli bir makine .. Keyifli seyirler:

(link)

Son düzenleme:
Carraro Force 970 Dağ bisikleti incelemesini yaptım... Fiyatına göre iyi performans veren keyifli bir makine .. Keyifli seyirler:

Emeğinize sağlık. Tek sorum var hocam. Arazide ne zaman göreceğiz sizi?:)

Emeğinize sağlık. Tek sorum var hocam. Arazide ne zaman göreceğiz sizi?:)

Aslında , ilk vlogu çektim ama tanıtım videosunu hazırladıktan sonra koymayı planladım.. sonra nerden çıktı bu olmasın :)

Geri