Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

bisiklet gezilerinde manzara yerine kendini çekmek

Tepki
2
Bisiklet
Salcano
bu forumu seviyorum daha önce başka isimle kayıtlıydım ancak şifremi unuttuğumdan ve mail adresimi de kapattırmış olduğumdan tekrar dönemedim. yeni nickle burdayım. arkadaşlar amacınız çok güzel, bisikleti sevdirmek yaymak takdire şayan ancak küçük bir ricam var yaptığınız gezilerde yalnızca ve yalnızca doğanın tepelerin fotoğrafını çekin. bir forum üyesi olarak "yediğin içtiğin senin olsun, gördüğünü anlat" diyorum ben. bi de bisikleti iki elle havaya kaldırıp çektiğiniz fotoğraflar gerçekten itici. kusura bakmayın.

Scudo
Ben fotoğraf bile çekemiyorum doğru dürüst sadece 2 tane tabela 1 tane benzinci çekiyorum, neredeyse mola yapmadan yada kısa mola ile sürdüğüm için, oturup kuş böcek çekemiyorum malesef, içimde de kalmıyor değil.

10 KARAKTER :eek:ut:

@Erdem Musab

Başkalarının ne yapıp yapmaması gerektiğini bırakın. İsteyen istediği gibi fotoğraflasın size ne?

Bu tam su kafa;
Bana ne giymesin mini etek. Kizli erkekli oturmasinlar. Icki icmesinler. Gormek istemiyorum.
Bakma kardesim o zaman. Cok basit cozumu.
Milletin ne yaptigi ille amma cok ilgileniyorsunuz...

yok yahu bir sakin olun benim ki sadece bir öneri. ben zorla böyle yapacaksınız demiyorum. ancak etkinlik ve gezi fotoğraflarını merakla bekleyen bir forum üyesi olarak kendi çapımda böyle bir dileğimi ilettim. isteyen yine kendini çeksin. @Gökhan Toros

• Beğen
Tepkiler: ygtdkc
Elimdeki 300 liralık dijital makineyle manzara çeksem ne çekmesem ne arkadaş. Hem sanane derler adama.

@Oguz_
Oğuz laf arasında şunuda sorayım, sen şuan neredesin? Silivri? Polonya?

@Gökhan Toros

Yazmasınlar efendim böyle şeyler, rahatsız oluyoruz...

baylar anlaşılan burda herkesin suyuna gitmek lazım. bir öneri bir eleştiri getirsen hemen atlıyolar SANANE diye. yav tabi ki banane ama sen o fotoğrafları insanlar görsün diye çekip buraya upload ediyorsun. benim de doğal olarak öyle değil böyle olsa daha iyi olur deme hakkım var.

he ben çok meraklıyım bademciklerinizin göründüğü yakın çekim fotoğrafları görmeye. Allah Allah ya@Yiğit Dikici

@Ayhan Kıravat

Şuanda Polonya'dayım.

@Erdem Musab

Güzel kardeşim, 2 sene önce neredeyse benzer konulardan bir başlık açarak öneride bulunmuştum ve yine bu cevapları almıştım. İnsanların düşündükleri, ben özgürüm istediğimi yüklerim ne karışıyorsun oluyor. Sana önerim beğendiklerine övgü dolu yorumlar at, beğenmediklerine olumsuz yorumlar at, yorumuna kimse neden böyle yazıyorsun diyemez. Derse, ben özgürüm kardeşim kendi kişisel fikrimi yazdım dersin, o da lafı yer oturur aşağıya...

aynen öyle yapacam iyiyse iyi kötüyse b.k gibi diyeceğim. görürüz o zaman havalarını özgürlüklerini. @recep24ank

@Erdem Musab

Tamam da bu gezi fotoğraflarına millet sadece kendi resmini atmıyor ki.
Adam 10 tane doğa/manzara fotoğrafı atıyorsa 1 tane de kendisinin veya arkadaşıyla beraber fotoğrafını atıyor bunda da abartılacak bir durum yok.

@Erdem Musab

Senin eleştirme hakkın olduğu kadar bizim de seni eleştirme hakkımız var, hemen neden rahatsız oldun? Eleştirdiğimiz için sürekli saldırmaya başladın.

@Erdem Musab

Bak bak, millet ne yiyor, ne içiyor, ne giyiyor, hep millete bak, bakmak yetmez hatta git bir de ikaz et "ayıp ayıp" de "günah" de herkes konuşuyor nasıl olsa
bir de sen konuş :)

eleştiriye bakar mısın konuyu kızlı erkekli oturmasına kadar getirdiler. böyle bi saçmalık var mı? ne kızlısı erkeklisi? alt tarafı gezilerinizde daha çok manzara çekin SİZİN TERLİ SURATINIZA, SARARMIŞ DİŞLERİNİZİ GÖRMEYE MERAKLI DEĞİLİZ dedim. @Ali Uzel

@Erdem Musab
Her konuyu okuma, her albümü açma, biraz önüne bak, o zaman üzülmezsin :)
Ama yok yok şimdi için rahat etmez, sen sağa sola bak en iyisi sonra bisikletforuma konu aç :)

@Erdem Musab

Başkan meraklı değilsen ya o fotoğrafı hızlı geç görmezden gel ya da konuya girme.
Kimseyi kendi fotoğrafını çekme manzara çek diye zorlamaya ve kısıtlamaya hakkın yok.

Geri