Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet giyimi nasıl olmalıdır?

@Cem Ç selam ben taytı ped olduğu için giyiyorum bu taytların içinde ped var mıdır ?

(link)

• Beğen
Tepkiler: Cem Ç
Scudo
@sadi imren

ben aldım var içinde ped ama söyle diyeyim bisiklet forma taytı rahatlığı yok

• Beğen
Tepkiler: sadi imren
Alışveriş sitelerinde kısa kollu yazlık formalarda siyah rengi çok görüyorum. Örneğin Team Sky takımının full siyah kısa kollu formasını da görünüş olarak beğeniyorum. Fakat klasik bilgi şu: Yazın güneşte açık renk hatta beyaz giyilmelidir ki güneş ışınlarını maximum yansıtsın, daha serin tutsun.
Öyleyse neden firmalar sürekli siyah kısa kollu forma üretiyor? Siyah forma giymek mantıklı mı bu sıcaklarda?

• Beğen
Tepkiler: Çağdaş78
@Çağdaş78
O zaman neden profesyoneller dahil olmak üzere güneşli yaz günü yarışlarda bu kadar çok giyiliyor bunlar? Ben onu çözemedim, acaba bilmediğimiz bir avantajı mı var? Ya da aslında çok farketmiyor mu renk olayı?

Maliyet ile ilgili olabilir ama kaliteli markalarda renk seçeneği çok örnek rapha.

• Beğen
Tepkiler: hydrocon
Kendini nasıl rahat hissediyorsan öyledir.

• Beğen
Tepkiler: Çağdaş78
siyah ile beyaz arasında teorik olarak fark vardır. durağan halde beyaz bir cisim siyaha göre daha az ısınır fakat pratikte bu farkı pek hissetmezsiniz. özellikle bisiklet sürerken hareketli yani hava akımının fazlalaştığı bir durumdayken çok büyük farklar yaratmaz.

Giyerim formamı, taytımı çıkarım gerisi tatavataaaaaa :islik:

Tayt giymekten utanan arkadaşlara pedli boxer önerebilirim,oldukça rahat oluyor.

• Beğen
Tepkiler: Bilal07
@Nopasaran
Peki onlar normal tayt ölçülerinden farkı nedir. Taytlar da medium uyuyor bana. Ama boxerları biraz daha büyük ölçü alınması gerek gibi gelio. Öneriniz nedir? Teşekkürler..

Triathlon bisiklette alsam o taytı giymem arkadaş.

(Nokta)

Sele üzerinde kalınan süre ile tayt giyme zorunluluğu biribirine paralel aslında. Yoksa 10 - 15 km'lik sürüşler için o kadar tayt diye kasmaya gerek yok bence. Rahat bi sele alın bitti gitti..:)

Tayt giyince erkekliğindenizden bir şey kaybetmiyorsunuz,deneyince anlayabilirsiniz bunu,etraftakiler ne der diye düşünüyorsanız da başkalarının fikirlerine göre kendinizi sınırlandırmayın derim.bunlar sadece önerilerilerimdir.
@Bilal07 hocam ben aynı beden giyiyorum tayt ile,ama tayt bedenlerini günlük giyimimden daha büyük seçiyorum,daha rahat bence.m giyiyorsanız l almanızı tavsiye ederim.

Tayt giymekten utanıyordum, üstüne giydiğim şortu çıkarttığım gün sanki daha önce bisiklete binmemisim gibi hissettim. Taytin üzerine giydiğiniz her şey inanılmaz bunaltıyor

@Bilal07 evet ama şöyle bir durum var,benim bedenim m-l arası,ben xl tercih ediyorum,sizin s-m arası ise m de olur l de.ama ben bir büyük bedenle daha rahat ediyorum.size rahat gelir mi bilemem tabi.

Geri