mert_alican
Üye
- Tepki
- 1
- Bisiklet
- Salcano
Bildiğim kadarıyla maksimum performansı iç çamaşırı olmadan giyince alabiliyorsunuzMerhaba, bu haftanın başında ilk bisiklet taytımı aldım ve bir 30 dakika boyunca denedim. Taytın pedinin kalınlığına ve konforuna şaştım kaldım doğrusu! Şimdi kafama takılan, teyit etmek istediğim şey taytı biz iç çamaşırı olmadan mı giyiyoruz ya da iç çamaşırsız mı daha rahat oluyor?
İç çamaşırsız hocam, ya da pedli iç çamaşırı da tercih edebilirsiniz duruma göre tayt giyemediğiniz kıyafetin içineMerhaba, bu haftanın başında ilk bisiklet taytımı aldım ve bir 30 dakika boyunca denedim. Taytın pedinin kalınlığına ve konforuna şaştım kaldım doğrusu! Şimdi kafama takılan, teyit etmek istediğim şey taytı biz iç çamaşırı olmadan mı giyiyoruz ya da iç çamaşırsız mı daha rahat oluyor?
Yani alın tabi almayın diyemem ama nerde giyeceksiniz ihtiyaç duyarsanız bilemedim.Ne olur ne olmaz bi iç çamaşırı çantada dursun hocam 🥲
😂😂😂😂😂Yani alın tabi almayın diyemem ama nerde giyeceksiniz ihtiyaç duyarsanız bilemedim.
Bu arada şunu söylemekte fayda var; bedeni size küçük bi taytınız varsa veya dandik bi taytınız varsa iç çamaşırsız giyip güneşi arkanızdan alaak sürüş yapmayın, naklen +18 yayın oluyor o şekilde![]()
Decathlonda koşu iç çamaşırı satılıyor: (link) Bununla giyince daha bir rahat ediyorum şahsen.Merhaba, bu haftanın başında ilk bisiklet taytımı aldım ve bir 30 dakika boyunca denedim. Taytın pedinin kalınlığına ve konforuna şaştım kaldım doğrusu! Şimdi kafama takılan, teyit etmek istediğim şey taytı biz iç çamaşırı olmadan mı giyiyoruz ya da iç çamaşırsız mı daha rahat oluyor?
İç çamaşırsız giyilmesinin sebebi, çamaşırın malum bölgeyi terletmesi ve nefes aldırmamasından ötürü yaşanabilecek sağlık problemlerinin önüne geçmek. Uzun km'lerde etkisi belli oluyor. Pedli taytlarda genellikle ped bölümü nefes alabilen tasarıma sahip oluyor.Merhaba, bu haftanın başında ilk bisiklet taytımı aldım ve bir 30 dakika boyunca denedim. Taytın pedinin kalınlığına ve konforuna şaştım kaldım doğrusu! Şimdi kafama takılan, teyit etmek istediğim şey taytı biz iç çamaşırı olmadan mı giyiyoruz ya da iç çamaşırsız mı daha rahat oluyor?
İç çamaşırsız şekilde giyip üstüne ince bi şort giysek nasıl olurİç çamaşırsız giyilmesinin sebebi, çamaşırın malum bölgeyi terletmesi ve nefes aldırmamasından ötürü yaşanabilecek sağlık problemlerinin önüne geçmek. Uzun km'lerde etkisi belli oluyor. Pedli taytlarda genellikle ped bölümü nefes alabilen tasarıma sahip oluyor.
Gayet güzel olur, canınız ne istiyorsa öyle giyersiniz. Başkaları ne der diye düşünmeyin, sürün gitsin 😊İç çamaşırsız şekilde giyip üstüne ince bi şort giysek nasıl olur
Short ve tayt ayrı hareket edeceği için sıkıntı olabilir. Tavsiye edilen bi kombin değil. Bu şekilde pedli taytlar var daha rahat ederim dersen doğrudan tayt giymek yerine ama bence insanlar ne der diye hiç çekinme. Çoğu turist zannediyor zaten.İç çamaşırsız şekilde giyip üstüne ince bi şort giysek nasıl olur
Şöyle bir kombin yapabilirsin. Hem daha işlevsel, hem de daha kullanışlı olur. Bisiklet şortlarını (taytlı olanlar) kullanışlı bulmuyorum. Hep bir veya birkaç yeri eksik kalıyor.İç çamaşırsız şekilde giyip üstüne ince bi şort giysek nasıl olur