Scudo Sports

bisiklet giyimi

Tepki
1
Bisiklet
Salcano
Herkese iyi geceler. Aklımda bir soru var ve sizinle paylaşmak istedim. Türkiye'de ucuza bisiklet giyimini bulabileceğim bir yer var mı Ebay veya Aliexpress gibi. Fiyatlar o kadar aşağıda olmasın ama cep de yakmasın. Herkese yardımları için teşekkür ederim. Iyi akşamlar dilerim...

Scudo
Şu günlerde zehirli,alerjik maddeler içeren ayakkabılar çıkmışken, her yerden kıyafet almak mantıklı değil. Evet bisiklet kıyafetleri pahalı ama Decathlon gibi mağazalar ,sitelerde uygun kıyafetler bulunabilir.

@Gökhan Toros
Teşekkür ederim öneri için. Birazdan bakıyorum sitesine...

aliexpress den sipariş ettim 20 gün içinde geldi kaliteliydi zehirli mehirli olduguna pek inanmıyorum elbette vardır tabi her satıcıdan da almıyacaksın kışlık aldıydım. Dün de yazlık aldın alt üst yine bekliyoruz burdaki forma fiyatları belli.

@Eren Can Güldalı

Kanserojen boya kullanmadıklarını nereden biliyorsunuz?
Geçtiği herhangi bir test var mı?

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
@Eren Can Güldalı

Yazlık forma ve askılı tayt. Fiyatlar bence gayet uygun.

59tl
(link)

74tl
(link)

@Gökhan Toros

Test önemli değil. Kanserojen olması da önemli degil. Ucuz olması yeterli galiba.. :):):)

• Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
Merhaba, bu haftanın başında ilk bisiklet taytımı aldım ve bir 30 dakika boyunca denedim. Taytın pedinin kalınlığına ve konforuna şaştım kaldım doğrusu! Şimdi kafama takılan, teyit etmek istediğim şey taytı biz iç çamaşırı olmadan mı giyiyoruz ya da iç çamaşırsız mı daha rahat oluyor?

• Beğen
Tepkiler: blackeaglerider
Merhaba, bu haftanın başında ilk bisiklet taytımı aldım ve bir 30 dakika boyunca denedim. Taytın pedinin kalınlığına ve konforuna şaştım kaldım doğrusu! Şimdi kafama takılan, teyit etmek istediğim şey taytı biz iç çamaşırı olmadan mı giyiyoruz ya da iç çamaşırsız mı daha rahat oluyor?
Bildiğim kadarıyla maksimum performansı iç çamaşırı olmadan giyince alabiliyorsunuz

• Beğen
Tepkiler: Alazarhus
İç çamaşırsız hocam, ya da pedli iç çamaşırı da tercih edebilirsiniz duruma göre tayt giyemediğiniz kıyafetin içine

Ne olur ne olmaz bi iç çamaşırı çantada dursun hocam 🥲

Ne olur ne olmaz bi iç çamaşırı çantada dursun hocam 🥲
Yani alın tabi almayın diyemem ama nerde giyeceksiniz ihtiyaç duyarsanız bilemedim.

Bu arada şunu söylemekte fayda var; bedeni size küçük bi taytınız varsa veya dandik bi taytınız varsa iç çamaşırsız giyip güneşi arkanızdan alaak sürüş yapmayın, naklen +18 yayın oluyor o şekilde :)

Yani alın tabi almayın diyemem ama nerde giyeceksiniz ihtiyaç duyarsanız bilemedim.

Bu arada şunu söylemekte fayda var; bedeni size küçük bi taytınız varsa veya dandik bi taytınız varsa iç çamaşırsız giyip güneşi arkanızdan alaak sürüş yapmayın, naklen +18 yayın oluyor o şekilde :)
😂😂😂😂😂

Decathlonda koşu iç çamaşırı satılıyor: (link) Bununla giyince daha bir rahat ediyorum şahsen.

• Beğen
Tepkiler: Alazarhus
İç çamaşırsız giyilmesinin sebebi, çamaşırın malum bölgeyi terletmesi ve nefes aldırmamasından ötürü yaşanabilecek sağlık problemlerinin önüne geçmek. Uzun km'lerde etkisi belli oluyor. Pedli taytlarda genellikle ped bölümü nefes alabilen tasarıma sahip oluyor.

İç çamaşırsız giyilmesinin sebebi, çamaşırın malum bölgeyi terletmesi ve nefes aldırmamasından ötürü yaşanabilecek sağlık problemlerinin önüne geçmek. Uzun km'lerde etkisi belli oluyor. Pedli taytlarda genellikle ped bölümü nefes alabilen tasarıma sahip oluyor.
İç çamaşırsız şekilde giyip üstüne ince bi şort giysek nasıl olur

Short ve tayt ayrı hareket edeceği için sıkıntı olabilir. Tavsiye edilen bi kombin değil. Bu şekilde pedli taytlar var daha rahat ederim dersen doğrudan tayt giymek yerine ama bence insanlar ne der diye hiç çekinme. Çoğu turist zannediyor zaten.

(link)

(link)

Şöyle bir kombin yapabilirsin. Hem daha işlevsel, hem de daha kullanışlı olur. Bisiklet şortlarını (taytlı olanlar) kullanışlı bulmuyorum. Hep bir veya birkaç yeri eksik kalıyor.
Ayrı kombin yapmak her zaman daha iyidir diye düşünüyorum.

(link)
(link)
(link)
(link)

Geri