Scudo Sports

Bisiklet giyimi

İç çamaşırsız şekilde giyip üstüne ince bi şort giysek nasıl olur
Bu tip giyim için de çözüm var decathlon'da. Pedli iç tayt var, bolca hava alan delikli bir yapıda. şort veya başka bir kıyafetin içine giyerek konforlu sürüş yapabilirsiniz.

Scudo
(link)

ben aiden bunu aldım altına da tayt giyorum bu mevsimde iyi gidiyor IMG_20250327_211300.jpg

Merhaba, bu haftanın başında ilk bisiklet taytımı aldım ve bir 30 dakika boyunca denedim. Taytın pedinin kalınlığına ve konforuna şaştım kaldım doğrusu! Şimdi kafama takılan, teyit etmek istediğim şey taytı biz iç çamaşırı olmadan mı giyiyoruz ya da iç çamaşırsız mı daha rahat oluyor?
iç çamaşırı olmadan giyiliyor

• Beğen
Tepkiler: brk34
Sezon açılmışken yeni ekipman alayım dedim, kask ve seleye karar verdim gibi, ancak bir de eldiven alayım sitiyorum şu anki decathlondan kısa uygun fiyatlı bir eldiven var memnunum ama eskidi artık önerebileceğiniz kısa eldiven varsa sevinirim, yurtdışı da da olabilir tüm önerilere açığım.

Sezon açılmışken yeni ekipman alayım dedim, kask ve seleye karar verdim gibi, ancak bir de eldiven alayım sitiyorum şu anki decathlondan kısa uygun fiyatlı bir eldiven var memnunum ama eskidi artık önerebileceğiniz kısa eldiven varsa sevinirim, yurtdışı da da olabilir tüm önerilere açığım.
Ben de kask ve eldiven bakıyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?

Jordan red ürünlerin kullan var mı şu yağmurluğu beğendim ama önerir misiniz?

(link)

Dostlar bir şey sorcam bu tayt giyme muhabbetinde benim bacaklar biraz fazla kıllı nasıl yapacaz o işi

Son düzenleme:
  • Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
Dostlar bir şey sorcam bu tayt giyme muhabbetinde benim bacaklar biraz fazla kıllı nasıl yapacaz o işi
Ben umursamıyorum boşuna extra uğraş. Utanılacak bir şey değil. Benim kollar da bacaklar da kıllı.

Ben umursamıyorum boşuna extra uğraş. Utanılacak bir şey değil. Benim kollar da bacaklar da kıllı.
BEnm sadece bacak ama dışardakiler için boş değil

BEnm sadece bacak ama dışardakiler için boş değil
Neden "hoş" değil? Bisiklet sürülmesine gerek yok dışarıda yolda sokakta şort giyen kıllı bacaklı birini görünce ayıplıyor musunuz? Yada denizde? Cevabınız evetse ve Allahın yarattığı kılı ayıp olarak görüyorsanız traş edin o da yasak değil sonuçta. Ben kimseyi doğal hali için yadırgamam yada ayıplamam. İster bisiklet üstünde olsun ister normal.

Yani "dışardakiler" diye bahsettiğiniz ben isem benim için sorun yok kıllı tayt giyebilirsin ama yok kızlarsa o zaman sana kalmış xD

Neden "hoş" değil? Bisiklet sürülmesine gerek yok dışarıda yolda sokakta şort giyen kıllı bacaklı birini görünce ayıplıyor musunuz? Yada denizde? Cevabınız evetse ve Allahın yarattığı kılı ayıp olarak görüyorsanız traş edin o da yasak değil sonuçta. Ben kimseyi doğal hali için yadırgamam yada ayıplamam. İster bisiklet üstünde olsun ister normal.

Yani "dışardakiler" diye bahsettiğiniz ben isem benim için sorun yok kıllı tayt giyebilirsin ama yok kızlarsa o zaman sana kalmış xD
Yok hocam benim umrumda değil ama insanlar hoş karşılamıyor.

Dışardakiler tabiri herkesi kapsıyor kızları değil :D Ben hayatımda bir daha görmeyeceğim insanlar sonuçta görsem bile daha önce gördüğümü bilemeyeceğim utanma sıkılma olayı değil yani. Milleti de rahatsız etmek istemem. Sağolun tecrübelerinizi aktardığıniz için. Duymak istediğim cevap buydu muhtemelen

Kıyafet seçimi çevrenizdeki insanların ve sizin görüşünüze göre değişebilir,
Amerika'daki toplum, çevrenizdeki, eğitim ve yetiştirme şekli bize göre nasıl farklıdır.
Bu farkı ülkelere, şehirlere, köylere hatta aileye göre bile ayırabilirsiniz. Bu farklılıklar bizim mahalle baskısı dediğimiz olguyu yakın cevremiz için oluşturur.
Atıyorum A şahsa göre kara peçe veya sarık giyilmesi hiç hoş değil ve giyenleri ayıplıyor,
B şahsa göre ise tam tersi durum söz konusu
Anlayacağınız bunun sonu yok, siz nasıl giyinmek istiyorsanız ona göre davranın, insanlar her zaman konuşulur ve rahatsız olunacak bireyler bulur...
Ayrıca kol vücut ile bacaklarımda bol miktarda kıl mevcut ve rahatsızlık hissetmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Amanita ve mcanerg
Yav bırakın elalem, kolu komşu ne der mantığını. Hayatınızı idame etmenizi onlar mı sağlıyor ki, ne derler diye endişe ediyorsunuz. Bırakın kim ne derse desin, baskılamayın kendinizi, yaşayın özgürce istediğiniz gibi.

• Beğen
Tepkiler: KrtgSltr
Geri