Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet gözlüğü önerisi

Ali'den en son n11 üstünden km saati getirttim bir aracı ile. Oradan, "Papaz, mapaz ne ayaksınız?" dendiğinden beri alışverişi kestim, döviz yükselince ve vergi gelince. Burada olanlarla aynı paralara, hatta bazı ürünlerde fazlaya geliyor fiyatlar. Beklemesi de ayrı bir dert tabi.
Fakat bildiğiniz bir model varsa iyi, aldığım fiyata yakınsa düşünebilirim tekrardan. Teşekkür ederim cevap için.
TRY 190.71 51%OFF | ROCKBROS polarize spor gözlükler erkek güneş gözlüğü yol bisiklet gözlük dağ bisikleti gözlük gözlük gözlük 5 Lens MTB gözlük
(link)
İndirim çeki falan da denk gelirse gayet uygun. Ben satıcıdan memnun kaldım.

Scudo
TRY 190.71 51%OFF | ROCKBROS polarize spor gözlükler erkek güneş gözlüğü yol bisiklet gözlük dağ bisikleti gözlük gözlük gözlük 5 Lens MTB gözlük
(link)
Farklı lensleri tak çıkar uğraşmak zor oluyor çoğu zaman, fotokromik camlar nasıl acaba, kullananlar var mı? Yeni kullanıcı kuponu ile, gelen gözlüğü beğenmezsem eğer, olmadı bu markaya yönleneyim o zaman.
Hocam, burası yeri değil fakat, trekking bisikletimde kullanacağım içlik lazım. Bendeki eskidi. Decathlonda rockrider vardı fakat bitmiş. Ali'de filan var mı bildiğiniz?

(link)
2 yıldır falan bunu kullanıyorum miyop olduğum için, memnunum. içindeki ek cam çerçevesine 50-100tlye cam yaptırabiliyorsunuz optikten.

• Beğen
Tepkiler: hardnrocker
Farklı lensleri tak çıkar uğraşmak zor oluyor çoğu zaman, fotokromik camlar nasıl acaba, kullananlar var mı? Yeni kullanıcı kuponu ile, gelen gözlüğü beğenmezsem eğer, olmadı bu markaya yönleneyim o zaman.

Aynı modeli kullanıyorum. Siyah camın rengi çok kararında, hava iyice kararana kadar rahatsız etmeden kullanılabiliyor.
Lens değiştirmek gerçekten zor oluyor, her değiştirmede kırıldı-kırılacak hissi veriyor. Ben o yüzden önceki 11.11 indirimlerinde yedek çerçevesinden aldım, bir çerçevede siyah, birinde renksiz takılı duruyor. Gündüzden geceye kalacaksam ikisini birden alıyorum, yoksa zamana göre tekini. Gece farlara karşı sürüşte sarı cam da işe yarar ama öyle bir ihtiyacım olmadığından denemedim. Diğer camları hiç kullanmadım.
Oğlumda da aynı set var, o sürekli numaralı gözlük kullandığı için bu modelde içe takılan numaralı cam çerçevesi çok işine yarıyor.
Aynı markanın (link) önyargıyla almamıştım, vaat edilen fonksiyonu yerine getirmeyeceğine düşünüyordum, bu üründeki "polarize" ifadesine inanmadığım gibi ama bu ürün oldukça iyi çıktı. Fotokromik olanın yorumları da çok iyi. Numaralı gözlük çerçevesi fotokromik gözlükte de var.

sarı lensin gece sürüşlerinde çok iyi olduğunu söylüyorlar, ışığı kırıyormuş. bu sarı lensliden alıp hem gece hem gündüz kullanmak nasıl olur acaba 🤔

• Beğen
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
N11'de sık karşılaştığım ve birkaç ürün aldığım CBXTGlobal diye bir yurtdışı ürünler satıcısı var. Bunlarda marka belirtilmese de Aliexpress'teki ürünlere benzer olduğunu düşündüğüm ürünlerden sipariş verdim ve tam olarak Aliexpress'teki ürünler geldi, bazen görünüş/özellik olarak birebir aynı, bazen markası bile aynı. Onlarda da epey gözlük çeşidi var, kargo ve vergi fiyata dahil olduğu için daha hesaplı ürün temin edebilirsiniz: (link)

Tüm gözlükleri: (link)

Son düzenleme:
sarı lensin gece sürüşlerinde çok iyi olduğunu söylüyorlar, ışığı kırıyormuş. bu sarı lensliden alıp hem gece hem gündüz kullanmak nasıl olur acaba 🤔
Bu gözlük özelinde değil, kendi sarı gözlüklerimi gündüz de kullanıyorum, sıkıntı olmuyor, hatta güzel de oluyor güneşi kesme konusunda, aşırı karartmıyor.

• Beğen
Tepkiler: Efe ÇEPEL
Bu gözlük özelinde değil, kendi sarı gözlüklerimi gündüz de kullanıyorum, sıkıntı olmuyor, hatta güzel de oluyor güneşi kesme konusunda, aşırı karartmıyor.

aradığım cevap buydu, hangi gözlüğü kullanıyorsunuz?

aradığım cevap buydu, hangi gözlüğü kullanıyorsunuz?
Bisiklette Oakley Radar, araç kullanırken de PC için aldığım gözlüğü kullanıyorum, birkaç sefer bisiklette de kullandım "moov dump" .

• Beğen
Bisiklette Oakley Radar, araç kullanırken de PC için aldığım gözlüğü kullanıyorum, birkaç sefer bisiklette de kullandım "moov dump" .
Bende Oakley Radar ile shimano s-phyre arasında kaldım. Nasıl memnun musunuz acaba?

Bende Oakley Radar ile shimano s-phyre arasında kaldım. Nasıl memnun musunuz acaba?
Benim gözlük yanılmıyorsam 2012 model Radar, 2013'te almıştım, memnunum, yeni modelleri de iyidir diye tahmin ediyorum.
Ben bugün alsam Oakley Kato almak isterim tabii bütçe meselesi...

• Beğen
Tepkiler: RTFM
Benim gözlük yanılmıyorsam 2012 model Radar, 2013'te almıştım, memnunum, yeni modelleri de iyidir diye tahmin ediyorum.
Ben bugün alsam Oakley Kato almak isterim tabii bütçe meselesi...
Teşekkürler. Oakley fiyatları neredeyse dünya da standart hale getirmiş, Shimano’da uygun bi iskonto var. Bi deneme yapıp karar vermeye çalışayım.

• Beğen
Tepkiler: enzo
Aliexpress üzerinden X Tiger markasını önerebilirim

• Beğen
Sarı lensleri takınca gece sürüşü gerçekten güzel oluyor. Xlc gözlüklerimde deneyimledim. Hatta sarı camı gündüz ve gece çıkarma diyen tecrübeli bir arkadaş da önerdi. Fakat renkli gözlüyüm, aşırı duyarlı gözlerim ışığa. Hatta kışın bile güneş gözlüğü takıyorum, özellikle kar yağıncaç. Sarı renk etrafı daha aydınlık gösterdiği için rahatsızlık hissi veriyor bana gündüz. Rockrider gelince, hoşuma giderse, dışarıda deneyip, fotokromik özelliği hakkında yazarım.

Sarı lensleri takınca gece sürüşü gerçekten güzel oluyor. Xlc gözlüklerimde deneyimledim. Hatta sarı camı gündüz ve gece çıkarma diyen tecrübeli bir arkadaş da önerdi. Fakat renkli gözlüyüm, aşırı duyarlı gözlerim ışığa. Hatta kışın bile güneş gözlüğü takıyorum, özellikle kar yağıncaç. Sarı renk etrafı daha aydınlık gösterdiği için rahatsızlık hissi veriyor bana gündüz. Rockrider gelince, hoşuma giderse, dışarıda deneyip, fotokromik özelliği hakkında yazarım.

Aynı durumdan ben de müzdaribim. Size katılıyorum, sarı lens tam gündüz olduğunda ya da gece otomobil veya çevre ışıkların yüksek olduğu ortamlarda faydadan çok zarar. Sarı lensli gözlüğün gündüz de kullanılmasında sakınca olmadığı ile ilgili yorumlar yapılmış, kişisel olarak benim tecrübem olumsuz yönde... Onun yerine şeffaf kullananlar var gündüzleri.. Sarı lens ışığı aşırı topluyor ve ışıklara maruz kaldıkça bir süre sonra göz içlerinde yanma hissediyorum. Bu süreyi ertelemek için ise araç ışıklarına doğrudan bakmayarak, ışıklı ya da yansıtma oranı yüksek tabelalara doğrudan bakmayarak gerçekleştirebiliyorsunuz. Ben de XLC siyah ve sarı lensli ile hali hazırda rock bros 5 lensli yi kullanmaktayım. XLC bana sanki gözleri daha az yakıyor gibi geldi. (yakmıyor demiyorum, daha az ama o da yakıyor) Fakat onun lensleri de fazla çiziliyordu, her defasında vaxla silerek sürüşe çıkıyordum. Bu rockbros larda çizilme yok (XLC ye oranla) set içeriğinde çantası, miyop aparatı, gözlük mendili ve taşıma çantası, ipi vs gayet kaliteli.. Siyah cam alacakaranlığa kadar ya da akşamüstü denilen anlara kadar iş yapıyor. Ürün bu

TRY 175.14 55%OFF | ROCKBROS polarize spor erkek güneş gözlüğü yol bisiklet gözlük dağ bisikleti bisiklet sürme koruyucu gözlük 5 Lens
(link)

• Beğen
XLC gözlüklerin lenslerinin ışığı kırması-odak noktasıyla ilgili sorunları olduğunu okumuştum birkaç yabancı forumda (yani numaralı gözlük gibi cismin görüntüsünü değiştiriyor) siz böyle bir şey yaşadınız mı?

• Beğen
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
Gözlük kullanmıyorum da, kendi lenslerinin bendeki modelinde çok kaliteli olmadığını söyleyebilirim.

Ben aliden ucuz bir fotokromik gözlük aldım. Bana muhtemelen sorunlu bir ürün geldi. Karanlıkta tamamen şeffaf olmuyorlar. Ya da geneli böyledir bilmiyorum. Resimli yorumlarda tamamen şeffaf olanları görmüştüm. Çok hafif bir kararması oluyor geceleri. Sürüşe engel bir durum teşkil etmiyor. Hatta ışıkları biraz engellediği için rahat oluyor. Benim de gözlerim ışığa karşı çok hassas. Hava kararınca araç kullanmak işkence gelir hep. Lens değiştirme ile uğraşmak istemediğimden böyle bir gözlüğe yöneldim. Önceden tamamen şeffaf kullanıyordum rüzgar ve toza karşı koruması için. Yeni aldığımın tek sorunu kaskın üstüne takılmıyor, eğilince düşüyor hemen. Ona bir çözüm bulmam lazım.

• Beğen
Gözlük gelmiş. Dışarıda deneyemedim, fakat görüş açısı olarak çok hoşuma gitti. Hafif ve zarif geldi. Baştan tereddüt ettim acaba yanlış mı yaptım diye de, şu anlık hoşlandım gibi.
Gündüz kullanırken ve gece kullanırken denedikten sonra yine yazarım. İçinden temizleme bezi dahi çıkmadı ama. =))

Dosyalar

• 16458159789009137726880759661156.jpg
    16458159789009137726880759661156.jpg
    49,3 KB · Okunma: 70
  • 16458160024522065644821798024865.jpg
    16458160024522065644821798024865.jpg
    55,8 KB · Okunma: 81
  • 16458160834575680986702244298029.jpg
    16458160834575680986702244298029.jpg
    81,3 KB · Okunma: 79
Geri