Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet gözlüğü önerisi

Scudo
5 tlye 3 tane aldım uğurböcekli siteden 15 tl 10 da kargo mis gibi gözlük

Merhaba Gözlerinize değer veriyorsanız bilinmemiş bir marka önermem.Size önerim Translation özelliği olan (Uv Işığı almadığı sürece gözlük camları Şefaftır
sadece güneş ışığında kararıyor ) UV400 Özellikli Orjinal Sertifikalı Ray-Ban gözlüklerden temin edebilirim
(link)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: TuorElensar
Gözlük kalitesine önem veririm, diğer tip gözlüklerden de almıştım güneşte siyah karanlıkta beyaz olanlardan , sarı gece görüş denilenden ama sarı gözlükler özellikle yeri görmeyi ve detayı görmeyi zorlaştırıyor ışık olmayan yerde daha da karanlık gösteriyordu. şimdi kullandıgım gözlükler ise şeffaf esnek camlı darbeden koruma amaçlı kullanıyorum toz, böcek, ot arabadan sıçrayan taş vs girmemesi için. yetiyor bana tipi de şık yani 5 tl olduğu için almadım işimi görmeye yeteceği için.

• Beğen
Tepkiler: gkonak
Bugün itibariyle başıma gelen olayı paylaşayım, bir modifiye şahinin arkasından giderken arabanın yavaşlamasıyla yavaşladım, kestiremedim yolun ne tarafından gideceğini, neyse, bir anda apaçi hareketiyle olduğu yerde 180 derece dönerek karşı şerite zıpladı. yoldan kaldırdığı çakıl da taaaak diye gözlüğüme :(
gözlük rockbros aliexpressten alınma gözlüktü de... multicolor renk olan cam takılıydı çizildi sol tarafı direkt çöpe attım. ya gözümde gözlük olmasaydı veya 2 3 cm aşağı gelip yanağı manağı dikişlik çizerdi...
sanırım gözlük arayışınıza balistik koruma özelliğini de eklemelisiniz ki bugünden tezi yok ben bu arayışa giriyorum.

şu apaçileri devlet bi çözüm bulamadı. trafik olsun olmasın bu gözlüklerden takmak gerek yaya da olabilirdin ve yine taş gelebilirdi.

Bugün itibariyle başıma gelen olayı paylaşayım, bir modifiye şahinin arkasından giderken arabanın yavaşlamasıyla yavaşladım, kestiremedim yolun ne tarafından gideceğini, neyse, bir anda apaçi hareketiyle olduğu yerde 180 derece dönerek karşı şerite zıpladı. yoldan kaldırdığı çakıl da taaaak diye gözlüğüme :(
gözlük rockbros aliexpressten alınma gözlüktü de... multicolor renk olan cam takılıydı çizildi sol tarafı direkt çöpe attım. ya gözümde gözlük olmasaydı veya 2 3 cm aşağı gelip yanağı manağı dikişlik çizerdi...
sanırım gözlük arayışınıza balistik koruma özelliğini de eklemelisiniz ki bugünden tezi yok ben bu arayışa giriyorum.
Korunmakta her zaman fayda vardır ama takıntı seviyesine çıkarsak sanırım hayat çekilmez olabilir, yani sizin gibi düşünecek olursak zırhlı yelek, tam kafayı saran kask vs gibi önlemler almak gerekiyor, sakın bir küçümseme olarak algılamayın sözlerimi ama azami ölçüde kaliteli ekipmanları kullanmaya gerekli maddiyatı ayirabilirsek gerisi biraz da kader olarak geliyor bana. Önlem alacağız ama aşırıya kaçmak bizi ölümsüz yapmaz. :harika:

• Beğen
Tepkiler: gkonak ve sahrana
Bu aralar detaylı bir gözlük araştırmasına girdim. 100 percent markası hakkında ne düşünüyorsunuz? Türkiye'de bu markanın ürünlerini bulabileceğimiz bir yer var mıdır? Marka Türkiye'de pek bulunmadığı için yurt dışından almayı düşünüyorum. Gözlüğü deneme şansım olmadığından özellikle kullanan veya kullanmış arkadaşların yorumları çok faydalı olur.

Bu aralar detaylı bir gözlük araştırmasına girdim. 100 percent markası hakkında ne düşünüyorsunuz? Türkiye'de bu markanın ürünlerini bulabileceğimiz bir yer var mıdır? Marka Türkiye'de pek bulunmadığı için yurt dışından almayı düşünüyorum. Gözlüğü deneme şansım olmadığından özellikle kullanan veya kullanmış arkadaşların yorumları çok faydalı olur.
Bu modelini almıştım gladele olması lazım 2 lens ile geliyor biri şefaf gayet memnunum bu modeli biraz retro ve büyük farklı duruyor ben seviyorum , s2 s3 modelleri de gayet güzel
ekleme : ben de yurt dışından arkadaşım vasıtası ile aldım Türkiye de görmedim hiç
yine farklı bir marka arıyorsanız koo spectro tavsiye ederim yurtiçi satışı var
0F249BBF-BF6E-47D7-9937-26EE963FE3B6.jpeg

Bu modelini almıştım gladele olması lazım 2 lens ile geliyor biri şefaf gayet memnunum bu modeli biraz retro ve büyük farklı duruyor ben seviyorum , s2 s3 modelleri de gayet güzel
ekleme : ben de yurt dışından arkadaşım vasıtası ile aldım Türkiye de görmedim hiç
yine farklı bir marka arıyorsanız koo spectro tavsiye ederim yurtiçi satışı var
276217 dosyayı görüntüle
Nereden almıştınız ? Tavsiye edebileceğiniz site veya mağaza var mı ?

• Beğen
Tepkiler: Eyrmz
9 haziranda verdiğim siroko siparişi bugün geldi.
Teşekkürler siroko, teşekkürler dhl.
45 euro civarına geldi (5 euro indirim yapıyor ilk alışverişe)
K3 photocromic orange aldım. Bakalım.

Bisikletten bağımsız olarak 7 haziranda morhipodan verdiğim sipariş ise halen hazırlanıyor
@özgür duygu Merhaba. Ürün ile ilgili yorumlarınız nedir? Gözlük arayışı içerisindeyim. Kullanıcı olarak tavsiye edermisiniz

• Beğen
Tepkiler: özgür duygu
@özgür duygu Merhaba. Ürün ile ilgili yorumlarınız nedir? Gözlük arayışı içerisindeyim. Kullanıcı olarak tavsiye edermisiniz
Selamlar. Direk kıyaslayabileceğim bir örneğim yok ama genel hatlarıyla memnunun. Aliex gözlükleri de fiyatına göre bir alternatif olabilir.

• Beğen
Tepkiler: ufuq81
Hayirli aksamlar.. PHOTOCHROMIC ( Cam değişimi ugrasmamak amaçlı) gözlük almayı düşünüyorum ama Arastirma sonucu birçok markaya ulaştım ve bunların hangileri f/p üründür veya tavsiye edilen markalar vs dir.. Yada PHOTOCHROMIC yerine 2 3 camli olan mi almam gerekir..
Gözlük kaliteli olmali gerekirse fiyatına takılmadan sağlık açısından uygun olanını almamiz gerekir diye düşünüyorum..

• Beğen
Tepkiler: Ersin savaş
Hayirli aksamlar.. PHOTOCHROMIC ( Cam değişimi ugrasmamak amaçlı) gözlük almayı düşünüyorum ama Arastirma sonucu birçok markaya ulaştım ve bunların hangileri f/p üründür veya tavsiye edilen markalar vs dir.. Yada PHOTOCHROMIC yerine 2 3 camli olan mi almam gerekir..
Gözlük kaliteli olmali gerekirse fiyatına takılmadan sağlık açısından uygun olanını almamiz gerekir diye düşünüyorum..
(link)

3,5 sene önce xlc marka, 3 farklı lensli fotoğraftaki gözlüğü almıştım. Yanlardan ve ortadan biraz kapatıyordu görüşü. Fakat orta seviye, trekking bisikletimde yeterliydi. Burun tamponu kayboldu, sonra sol sap ortadan kırıldı son aylarda. Alttaki adresteki ürünü indirimli gördüm ve sipariş geçtim. Sizce iyi midir? Fotokromik camları mevcut. Buhar da yapmıyor sanırım. Maske, boyunluk takar iken eskisi çok buhar yapıyordu, buhar yapmıyor diye yazıyordu aldığımda. Bir de eski gözlüğe sap bulma imkanı var mıdır? Vidalarını açmaya çalıştım, onlar da açılmıyor. Sanırım bir kerelik yapmışlar. Sarı camı takıp, olmadı gece sürüşünde kullanılabilir.
(link)
16456413625138744978419641780275.jpg

3,5 sene önce xlc marka, 3 farklı lensli fotoğraftaki gözlüğü almıştım. Yanlardan ve ortadan biraz kapatıyordu görüşü. Fakat orta seviye, trekking bisikletimde yeterliydi. Burun tamponu kayboldu, sonra sağ sap ortadan kırıldı son aylarda. Alttaki adredteki ürünü indirimli gördüm ve sipariş geçtim. Sizce iyi midir?
(link)283366 dosyayı görüntüle
Aliexp üzerinden alacağınız bir rockbross her türlü daha iyidir. Kullanıyorum tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: hardnrocker
Aliexp üzerinden alacağınız bir rockbross her türlü daha iyidir. Kullanıyorum tavsiye ederim.
Ali'den en son n11 üstünden km saati getirttim bir aracı ile. Oradan, "Papaz, mapaz ne ayaksınız?" dendiğinden beri alışverişi kestim, döviz yükselince ve vergi gelince. Burada olanlarla aynı paralara, hatta bazı ürünlerde fazlaya geliyor fiyatlar. Beklemesi de ayrı bir dert tabi.
Fakat bildiğiniz bir model varsa iyi, aldığım fiyata yakınsa düşünebilirim tekrardan. Teşekkür ederim cevap için.

• Beğen
Tepkiler: Samet M.
Geri