Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet gözlüğü önerisi

Scudo
Sirokoların fiyatları iyi nispeten. Photocromic mi normal mi bakayım karar veremiyorum.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Numaralı gözlük kullananlara optik yolu görünüyor galiba :)

Bisiklet güneş gözlüğü kullanınca benden başka görüş kaybı yaşayan var mı acaba? Camları renkli olan gözlükleri takınca yoldaki taşları veya ufak çukurları göremiyorum her güneş gözlüğü taktığımda lastik patlatıyorum diye şeffaf gözlük kullanıyorum.

Bu gözlüğü kullanan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi ?gzlk.png

Hocam ne yaptınız aldınız mı ben daha karar veremedim de.

Ben bu ay bütçeyi biraz aştım da :)
En iyi ihtimalle 1 temmuzdan sonra alabilirim. Siz alırsanız, görüşlerinizi beklerim.

9 haziranda verdiğim siroko siparişi bugün geldi.
Teşekkürler siroko, teşekkürler dhl.
45 euro civarına geldi (5 euro indirim yapıyor ilk alışverişe)
K3 photocromic orange aldım. Bakalım.

Bisikletten bağımsız olarak 7 haziranda morhipodan verdiğim sipariş ise halen hazırlanıyor

• Beğen
Tepkiler: yavz0r
Ben bu ay bütçeyi biraz aştım da :)
En iyi ihtimalle 1 temmuzdan sonra alabilirim. Siz alırsanız, görüşlerinizi beklerim.
Valla değerlendirmelerde 1 arkadaş beğenmemiş biraz korktum açıkçası bende bugün bunu sipariş verdim (link)

• Beğen
Tepkiler: fatihgocmez
9 haziranda verdiğim siroko siparişi bugün geldi.
Teşekkürler siroko, teşekkürler dhl.
45 euro civarına geldi (5 euro indirim yapıyor ilk alışverişe)
K3 photocromic orange aldım. Bakalım.

Bisikletten bağımsız olarak 7 haziranda morhipodan verdiğim sipariş ise halen hazırlanıyor
Merhaba,
Bende siroko almayı düşünüyorum. Ne kadar vergi ödediniz, bir de sizin içinde uygun olursa gözlüklerin fotoğrafını paylaşabilir misiniz. Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: özgür duygu
Kargo dahil 44.95 euro ödedim, toplam vergi için de 73 tl ödedim.
(link)
kutuyu açınca asıl foto eklerim

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve darksers
(link) şöyle bir şey buldum aliexpressteki karışık vergi olaylarına girmek istemiyorum hepsi yurtdışından kullanan arkadaşlar kapıda vergi ödeme gibi bir şey yok değil mi ?
Kapıda herhangi bir ödeme yok. Geçen hesabımda indirim falan vardı bu gözlüğü ucuza geliyor diye aldım. 8 günde ulaştı. Hızlı giderken gözüme sinek vs kaçmasın ve güneşli zamanda da gözüm zarar görmesin diye almayı düşünüyordum zaten. Polarize özelliği bulunan siyah cam dışındaki camları kullanacağımı düşünmüyorum. Ek olarak plastik kalitesi fiyatına göre :/

Kapıda herhangi bir ödeme yok. Geçen hesabımda indirim falan vardı bu gözlüğü ucuza geliyor diye aldım. 8 günde ulaştı. Hızlı giderken gözüme sinek vs kaçmasın ve güneşli zamanda da gözüm zarar görmesin diye almayı düşünüyordum zaten. Polarize özelliği bulunan siyah cam dışındaki camları kullanacağımı düşünmüyorum. Ek olarak plastik kalitesi fiyatına göre :/
Ben sürüşlerimi ya sabah erken ya da akşam saatlerinde yapıyorum polarizeye çok ihtiyacım olmaz diye düşünüyorum ama onun dışında sadece dışı renkli olanı kullanırım orası ayrı

• Beğen
Tepkiler: Emre Tuna Mirliva
Merhaba,
Bende siroko almayı düşünüyorum. Ne kadar vergi ödediniz, bir de sizin içinde uygun olursa gözlüklerin fotoğrafını paylaşabilir misiniz. Teşekkürler.
Merhaba . Bende aldım siroko dan gözlük . Bir adette fazladan cam aldım . Resimleri mevcut paylaşıyorum . Pazar akşamı alışveriş yaptım . Salı günü teslimat oldu :) Türkiye den alsam bukadar çabuk elime geçmezdi herhalde .
1623483444674.jpeg
1623483487715.png
1623483522432.png1623483543232.png1623483560439.png1623483581300.png1623483603009.png

Takıp çıkarırken dikkatli olun çok fazla kırılma yorumu okudum 👍🏻

Hatta sırf o yüzden yedek almadım uğraşırken kırarım diye.
Yüzümün üstünde kaldı biraz (kaşlara doğru) hafif ayarlanır mı acaba

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: utksn
Ben sürüşlerimi ya sabah erken ya da akşam saatlerinde yapıyorum polarizeye çok ihtiyacım olmaz diye düşünüyorum ama onun dışında sadece dışı renkli olanı kullanırım orası ayrı
Hocam küçük bir ayrıntı,polarize sırf güneşle ilgili değil ama yoldaki çukurlar ve küçük tümsekleride farkedebilmeniz konusunda oldukça faydalıdır bilginiz olsun.

• Beğen
Tepkiler: özgür duygu
Merhaba . Bende aldım siroko dan gözlük . Bir adette fazladan cam aldım . Resimleri mevcut paylaşıyorum . Pazar akşamı alışveriş yaptım . Salı günü teslimat oldu :) Türkiye den alsam bukadar çabuk elime geçmezdi herhalde .
266718 dosyayı görüntüle
266719 dosyayı görüntüle
266720 dosyayı görüntüle266721 dosyayı görüntüle266722 dosyayı görüntüle266723 dosyayı görüntüle266724 dosyayı görüntüle
Çok teşekkür ederim @utksn

• Beğen
Tepkiler: utksn
Geri