Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet gözlüğü önerisi

Sayın @umutcelik 100percent gözlüklerinden de çok fazla memnun kişi var, bu markanın şekil olarak büyük modellerine de bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
Scudo
Onlara da bakayim o zaman ben, tesekkurler.
100percent glande kullanıyorum, biraz kaba gelebilir s3 modelimi öneririm. Bir de koo demos kullanıyorum o da güzel bir gözlük tavsiye ederim. Ben demos aldım ama aklım koo spectro siyah bronz da kaldı bulabilirseniz bakın derim

100percent glande kullanıyorum, biraz kaba gelebilir s3 modelimi öneririm. Bir de koo demos kullanıyorum o da güzel bir gözlük tavsiye ederim. Ben demos aldım ama aklım koo spectro siyah bronz da kaldı bulabilirseniz bakın derim

Gittim gördüm denedim 100percent modellerini de yüzüme en düzgün oturan oakley radar oldu ben de onu aldım. Diğerleri güzel ama çok büyük geldi bana.

Gittim gördüm denedim 100percent modellerini de yüzüme en düzgün oturan oakley radar oldu ben de onu aldım. Diğerleri güzel ama çok büyük geldi bana.
Evet büyük özellikle glande çok büyük ,
Size hayırlı olsun güle güle kullanın radar modeli de çok güzel

Hayırlı olsun, güle güle kullanın. :harika:
Radar modeli de çok güzel bir model...

258265 dosyayı görüntüle258266 dosyayı görüntüle258267 dosyayı görüntüle258264 dosyayı görüntüle258268 dosyayı görüntüle
26.02.2021 tarihinde Aliexpressten vermiş olduğum siparişim 10.03.2021 gibi rekor bir sürede (12 gün) elime ulaştı. Çin li arkadaşlardan yedek numaralı gözlük aparatı istemiştim onu göndermişler sağolsunlar ama resimde gözüken kırmızı burunluk yerine beyazı gelmiş bu biraz beni üzdü. Takınca gözükmüyor çok sıkıntı olmayacak büyük ihtimalle. Yeni üyelik indirimiyle 94 TL ye geldi. 32 TL de devletimize bir ödeme yaptık toplamda 126 TL maliyeti oldu. Numaralı gözlük çerçevesine cam taktırma maliyeti de 40 TL tuttu. Bu durumda çakma POC ların bana maliyeti 166 TL yi buldu. Üst ve yanlardan rüzgar almayacak gibi duruyor bu cumartesi sürüş testimden sonra gerekli puanlamayı (Buharlanma-Rüzgar geçirme Vb) buraya yazacağım. Sakallı, çirkin suratımla sizleri muhattap ettiğim için kusuruma bakmayın. :) :) Plastik kalitesi sert ilk etapta kırılacak gibi bir hava verse de sonrasında camları takıp çıkartmaya alıştığınızda gereksiz evham yaptığınızı anlıyorsunuz. Çıplak kafayla biraz büyük dursa da kaskla daha iyi duracağı kanaatindeyim.
Hocam merhabalar bende bu gözlüğü almak istiyorum şu an 140 lira gözüküyor yeni kullanıcı indirimi 2 dolar diye biliyorum nasıl 94 liraya getirdiniz? Aynı zamanda %20 gümrük vergisi, %20 ötv 8 lira sunum ücreti derken vergiyi 44 lira hesapladım. Malum öğrenciyiz nasıl aldığınızı anlatırsanız çok sevinirim.

(link) Siroko bakabilirsiniz. Hem çin işi sahte ürünlerden değil hemde optik kaliteleri başarılı. Hemen hemen her sorunda sorunsuz değişim & parça yenileme yapıyorlar ayrıca.
@BerkEvren
bey kullanıp önereceğiniz bir model var mı bunların içerisinde.

Son düzenleme:
Göz sağlığı şakaya gelmez. Bisiklette kask ve gözlük için verilen paraya acıma olmamalı bence.

Ben 2 seneyi aşkın süredir siroko kullanıyorum. Gözlüğümün camında soyulma oldu 2. Seneye yaklaşırken. Mail attım şirkete. Ben sadece cam isteyecektim fakat modelin üretimi durduğu için attıkları linkten istediğim gözlüğü seçebileceğimi söylediler. Seçtim ve 10 gün içinde kargo ve gümrük vergisi ödemeden kapıma geldi.(vergi hiç çıkmaması ilginç. Bir şekilde onlar ödemiş.)

Velhasıl kelam üç beş kuruş fazla olsun hem gözünüz zarar görmesin hem de bir sorun olursa karşınızda muhatap bulun. Siroko üst seviye gözlükler üretmiyor ama bana göre nispeten kaliteli. Ben memnunum. Müşteri memnuniyetine de önem veriyorlar.

Not : soyulan camlı gözlüğü halen kullaniyorum :) tamamen işlevsiz hale gelene kadar yenisine dokunmayacağim :D
yazılanlara tamamen katılıyorum sirokko bende kullanıyorum gayette memnunum.müşteri memnuniyetinde ciddi iyiler bir Akdeniz ülkesi için :)

• Beğen
Tepkiler: Rhodiumm
Hocam merhabalar bende bu gözlüğü almak istiyorum şu an 140 lira gözüküyor yeni kullanıcı indirimi 2 dolar diye biliyorum nasıl 94 liraya getirdiniz? Aynı zamanda %20 gümrük vergisi, %20 ötv 8 lira sunum ücreti derken vergiyi 44 lira hesapladım. Malum öğrenciyiz nasıl aldığınızı anlatırsanız çok sevinirim.
Ben aldığımda dolar 8,7 TL değildi.😀
Ayrıca sadece %20 gümrük vergisi ve 8,8 TL ödersiniz yani bu da 36,8 TL yapar. Satıcıya düşük bedel yazmasını rica ederseniz dediğim rakamlara gelmesede yaklaşık rakamlara gelir.
Dolar 7,43 TL miş o tarihte.

Ben aldığımda dolar 8,7 TL değildi.😀
Ayrıca sadece %20 gümrük vergisi ve 8,8 TL ödersiniz yani bu da 36,8 TL yapar. Satıcıya düşük bedel yazmasını rica ederseniz dediğim rakamlara gelmesede yaklaşık rakamlara gelir.
Dolar 7,43 TL miş o tarihte.
Valla 1 ayda bu kadar değişmemiştir demiştim ama yine doların acizliğine uğradık. Peki genel olarak gözlüklerde ötv ödenmiyor mu yoksa bunu da satıcıyla konuşarak mı hallettiniz

Valla 1 ayda bu kadar değişmemiştir demiştim ama yine doların acizliğine uğradık. Peki genel olarak gözlüklerde ötv ödenmiyor mu yoksa bunu da satıcıyla konuşarak mı hallettiniz
Ben hiçbir ürünümde ÖTV ödemedim.
Yani ekstra olarak.

Fiyatı uygun geldi.
Kullanan var mı acaba? Ya da aynı markanın başka gözlüğünü?

(link)

teşekkürler. siroko güzel ama şeffaf veya sarı cam ekleyince baya fiyat artıyor.

güneşe karşı sıkıntı oluyor mu?
Photocromic olanlardan alırsanız böyle bir sorun olmaz. Kullanıyorum tavsiye ederim.

(link) şöyle bir şey buldum aliexpressteki karışık vergi olaylarına girmek istemiyorum hepsi yurtdışından kullanan arkadaşlar kapıda vergi ödeme gibi bir şey yok değil mi ?

(link) şöyle bir şey buldum aliexpressteki karışık vergi olaylarına girmek istemiyorum hepsi yurtdışından kullanan arkadaşlar kapıda vergi ödeme gibi bir şey yok değil mi ?

Kapıda herhangi bir ödeme vs. yok. Sipariş aşamasında ne ödediysen hepsi o kadar.

Kapıda herhangi bir ödeme vs. yok. Sipariş aşamasında ne ödediysen hepsi o kadar.
Normalde sepete eklediğin zaman (link) bunun gibi ek ücret oluyomuş ama bende hepsi.PNG böyle olunca bi garibime gitti.

Geri