Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet gözlüğü önerisi

Normalde gözlük kullanan biriyseniz o da işe yarıyor :D

Scudo
(link)

Bu marka gözlüklerden kullanan var mı acaba , deneyimlerine göre almak istiyorum 2 al 1 öde varmış

• Beğen
Tepkiler: Fatih AYTAÇ
@TeamO2.cc bende kendi sitesinden 2 tane aldım daha elime geçmedi.

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
Şuan için en ucuz bulduğum yer Hi Bike oldu.Yeni modeller de gelmişti.Hayırlı olsun size...

Bende simdi inceledim hibike'ı coğu modelde güzel indirimler varmış . Ben alırken bilmiyordum burada da satıldığını, burdanda alabilirdim bilseydim.Kendi sitesinde indirimde olan modellerden seçmiştim o zaman . Şu iki modeli aldım , 1 haftaya gelicek tahminimce .

1705055936861.png

• Beğen
Gözlükte ölçüyü nasıl tutturuyorsunuz?

• Beğen
Tepkiler: Ricochet
  • Beğen
(link)

5 çeşit lensi olanını aldım, çok kullanan vardı çevremde. Miyop inserti olması da ayrıca cazip geldi. Lensleri denedim gayet memnunum. Yıllar sonra ilk defa Oakley dışına çıktım :)

1705148645604.png

IMG_9865.jpeg

Oakley Sutro benim favorim

(link)

5 çeşit lensi olanını aldım, çok kullanan vardı çevremde. Miyop inserti olması da ayrıca cazip geldi. Lensleri denedim gayet memnunum. Yıllar sonra ilk defa Oakley dışına çıktım :)

313637 dosyayı görüntüle

313638 dosyayı görüntüle
5 $'a satılan Ae ürününün lensleri için ne düşünüyorsunuz ? Hepsinde uv400 kaplama var ancak bunların kalite kalite olduğunu ya da camdan cama değiştiğini düşünüyorum.
Oakley çerçeve+lensi ile kıyaslarsak+/- düşünceleriniz neler?

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
5 $'a satılan Ae ürününün lensleri için ne düşünüyorsunuz ? Hepsinde uv400 kaplama var ancak bunların kalite kalite olduğunu ya da camdan cama değiştiğini düşünüyorum.
Oakley çerçeve+lensi ile kıyaslarsak+/- düşünceleriniz neler?

Elbette büyük markalarla kıyaslamak çok doğru olmayacaktır. Ben içteki insert için kaliteli lens (zeiss) kullandığımdan dolayı bir nebze içim rahat.

Oakley marka gözlüklerimi yurt dışı indirimleriyle alıp getirttiğim arkadaşlar sayesinde oldukça makul fiyatları almıştım.

• Beğen
Tepkiler: Samet M.
(link)

313637 dosyayı görüntüle

313638 dosyayı görüntüle
İrfan Bey merhabalar. Gözlük ilgilimi çekti de, nasıl sizce cerçeve ve cam kalitesi, yüzde duruşu vs. tavsiye eder misiniz?

Kullanıcı olarak deneyimlerinizi merak ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: lrfan
İrfan Bey merhabalar. Gözlük ilgilimi çekti de, nasıl sizce cerçeve ve cam kalitesi, yüzde duruşu vs. tavsiye eder misiniz?

Kullanıcı olarak deneyimlerinizi merak ediyorum.

Çerçeve epey sağlam, cam değiştirirken epey bir deneme amaçlı esnettim, kırılacak gibi değil, içinde 2 ayrı boyda siyah yumuşak lastikten burun desteği var kutuda. Benim suratıma sorunsuz oturdu, elbette kişisel bir detay surata uyması, ama ciddi bir f/p ürünü. Oakley Jawbreaker ölçülerine çok yakın, onun gibi oturdu benim yüze

Lensler düzgün, temiz, dalgalanma yok. Kullanıcı yorumlarına da güvenerek aldım. Hard shell saklama kabı, yumuşak bez kılıf ve silme bezi de kutudan çıkıyor. Numaralı gözlük adaptörü de düzgün, Atasun Optik'te reçetem vardı kayıtlarda, numarama uygun lens taktırdım içine.

Setin lensleri içinde fotokromik yoktu, onu da ayrıca sipariş ettim. O da gelince yoruma eklerim.

İrfan hocam sizin anlatımınızla, fiyatına değeceğini düşünerek ben de sipariş verdim. Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: lrfan ve amasseia
Çerçeve epey sağlam, cam değiştirirken epey bir deneme amaçlı esnettim, kırılacak gibi değil, içinde 2 ayrı boyda siyah yumuşak lastikten burun desteği var kutuda. Benim suratıma sorunsuz oturdu, elbette kişisel bir detay surata uyması, ama ciddi bir f/p ürünü. Oakley Jawbreaker ölçülerine çok yakın, onun gibi oturdu benim yüze

Lensler düzgün, temiz, dalgalanma yok. Kullanıcı yorumlarına da güvenerek aldım. Hard shell saklama kabı, yumuşak bez kılıf ve silme bezi de kutudan çıkıyor. Numaralı gözlük adaptörü de düzgün, Atasun Optik'te reçetem vardı kayıtlarda, numarama uygun lens taktırdım içine.

Setin lensleri içinde fotokromik yoktu, onu da ayrıca sipariş ettim. O da gelince yoruma eklerim.
Çok teşekkür ederim. Madem bu kadar iyi, sipariş verelim o halde :)

• Beğen

İrfan hocam deneyiminize güvenerek bende sipariş verdim. Çok teşekkürler görüşleriniz için

• Beğen
Geri