Deep Below
Üye
- Tepki
- 24
- Başlangıç
- 2003—04
- Bisiklet
- Kron
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Şuan için en ucuz bulduğum yer Hi Bike oldu.Yeni modeller de gelmişti.Hayırlı olsun size...@TeamO2.cc bende kendi sitesinden 2 tane aldım daha elime geçmedi.
Şuan için en ucuz bulduğum yer Hi Bike oldu.Yeni modeller de gelmişti.Hayırlı olsun size...
Genlde standart boyutlarda oluyor.Ama %100 de S , L VE Standart ölçülerde modeller de var.Gözlükte ölçüyü nasıl tutturuyorsunuz?
3 lensli olanını kullanıyorum ben de tavsiye ederim. buharını üflesen, kendiliğinden kayboluyor vs. o derece güzel.Dün gelen gözlük. Hi bike.Hanıma aldım.Bende de başka bir rengi var.Çok memnunum.Tavsiye ederim.
313620 dosyayı görüntüle
5 $'a satılan Ae ürününün lensleri için ne düşünüyorsunuz ? Hepsinde uv400 kaplama var ancak bunların kalite kalite olduğunu ya da camdan cama değiştiğini düşünüyorum.(link)
5 çeşit lensi olanını aldım, çok kullanan vardı çevremde. Miyop inserti olması da ayrıca cazip geldi. Lensleri denedim gayet memnunum. Yıllar sonra ilk defa Oakley dışına çıktım
313637 dosyayı görüntüle
313638 dosyayı görüntüle
5 $'a satılan Ae ürününün lensleri için ne düşünüyorsunuz ? Hepsinde uv400 kaplama var ancak bunların kalite kalite olduğunu ya da camdan cama değiştiğini düşünüyorum.
Oakley çerçeve+lensi ile kıyaslarsak+/- düşünceleriniz neler?
İrfan Bey merhabalar. Gözlük ilgilimi çekti de, nasıl sizce cerçeve ve cam kalitesi, yüzde duruşu vs. tavsiye eder misiniz?(link)
5 çeşit lensi olanını aldım, çok kullanan vardı çevremde. Miyop inserti olması da ayrıca cazip geldi. Lensleri denedim gayet memnunum. Yıllar sonra ilk defa Oakley dışına çıktım
313637 dosyayı görüntüle
313638 dosyayı görüntüle
İrfan Bey merhabalar. Gözlük ilgilimi çekti de, nasıl sizce cerçeve ve cam kalitesi, yüzde duruşu vs. tavsiye eder misiniz?
Kullanıcı olarak deneyimlerinizi merak ediyorum.
Çok teşekkür ederim. Madem bu kadar iyi, sipariş verelim o haldeÇerçeve epey sağlam, cam değiştirirken epey bir deneme amaçlı esnettim, kırılacak gibi değil, içinde 2 ayrı boyda siyah yumuşak lastikten burun desteği var kutuda. Benim suratıma sorunsuz oturdu, elbette kişisel bir detay surata uyması, ama ciddi bir f/p ürünü. Oakley Jawbreaker ölçülerine çok yakın, onun gibi oturdu benim yüze
Lensler düzgün, temiz, dalgalanma yok. Kullanıcı yorumlarına da güvenerek aldım. Hard shell saklama kabı, yumuşak bez kılıf ve silme bezi de kutudan çıkıyor. Numaralı gözlük adaptörü de düzgün, Atasun Optik'te reçetem vardı kayıtlarda, numarama uygun lens taktırdım içine.
Setin lensleri içinde fotokromik yoktu, onu da ayrıca sipariş ettim. O da gelince yoruma eklerim.
Çerçeve epey sağlam, cam değiştirirken epey bir deneme amaçlı esnettim, kırılacak gibi değil, içinde 2 ayrı boyda siyah yumuşak lastikten burun desteği var kutuda. Benim suratıma sorunsuz oturdu, elbette kişisel bir detay surata uyması, ama ciddi bir f/p ürünü. Oakley Jawbreaker ölçülerine çok yakın, onun gibi oturdu benim yüze
Lensler düzgün, temiz, dalgalanma yok. Kullanıcı yorumlarına da güvenerek aldım. Hard shell saklama kabı, yumuşak bez kılıf ve silme bezi de kutudan çıkıyor. Numaralı gözlük adaptörü de düzgün, Atasun Optik'te reçetem vardı kayıtlarda, numarama uygun lens taktırdım içine.
Setin lensleri içinde fotokromik yoktu, onu da ayrıca sipariş ettim. O da gelince yoruma eklerim.