Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet gözlüğü önerisi

@lrfan hocanın tavsiyesiyle sipariş verdiğim gözlük dün elime ulaşmıştı. Akdeniz ezgileri eşliğinde şöyle bir ön izleme hazırladım. İçimizi ısıtsın 😀
Sona doğru Rockbross'un bilinen bir modeliyle yan yana getirdim.
Gayet kaliteli bir gözlük, hocama tekrar teşekkürler.

Scudo
Bu da güzel fırsat, hatta shipping ücretsiz, son 8 saat, 1 alana 1 bedava

Bir kardeşim için sipariş verdim
313768 dosyayı görüntüle

Dr. Franklin gözlükler elime ulaştı, gayet kaliteli ve yüze güzel oturdu, 2 al 1 öde + ücretsiz kargo ile 2 gözlük vergi dahil 1800 TL'ye geldi, biri fotokromik, diğeri Red Hurricane model

Benim gözlükler de haşat olmuştu. Rockbros'un (link) modelinden aldım gelmesini bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: lrfan
Dr. Franklin veya (link)

gibi sitelerde ürünü hemen almayın, sepette bekledikçe artan oranlarda indirim kuponları geliyor mailinize ;) %10 ile başlayıp 25'leri gördüğü oldu

IMG_20240131_003112.jpg
Benim gözlükler de geldi. Çok beğendim. Malzeme kalitesi gayet iyi.

• Beğen
Tepkiler: lrfan
Dr. Franklin veya (link)

gibi sitelerde ürünü hemen almayın, sepette bekledikçe artan oranlarda indirim kuponları geliyor mailinize ;) %10 ile başlayıp 25'leri gördüğü oldu

Sizin için sıkıntı yoksa görsel olarak nasıllar paylaşabilir misiniz, ben bayadır merak ediyorum o markayı hatta sormuştum bu konuda daha önce.

Sizin için sıkıntı yoksa görsel olarak nasıllar paylaşabilir misiniz, ben bayadır merak ediyorum o markayı hatta sormuştum bu konuda daha önce.
bende merak ediyorum epeydir : ) hatta fotokromik olan gözlüğün özelliği nasıl acaba ? bende ondan almayı düşünüyorum da.

Yarın ilk fırsatta görsel paylaşırım

İki al bir öde ve ücretsiz kargo fırsatı varken aldım iki gözlük için 1600 TL artı 300 TL kapıda pttye vergi ödedim. Gözlük İspanya üzerinden postalanıyor, aşağı yukarı 20 gün sürdü gelmesi. Her aşamasını takip edebiliyorsunuz. Sağlam bir karton kutuda geliyor içinde silme bezi, saklama bezi geliyor.

Gözlüklerin malzemesi gayet kaliteli, ince uzun yüzün var herhangi bir rahatsızlık veya sıkıntı hissetmedim hatta yok gibi.

Fotokromik olan güzel kararıyor ama biliyorsunuz hiçbir zaman gerçek bir koyu renk lens kadar kararmıyor. Bunların en güzel yanı sabah çok erken saatte güneş doğmadan çıktığında takıp sonrasında güneş doğunca işini yapması.

1900 TL’ye bu kalitede iki gözlük almak gerçekten büyük fırsattı bence, kampanyaları takip edin muhtemelen tekrarını yaparlar. Benim aldığım model ismi Hurricane

Dosyalar

• IMG_9988.jpeg
    IMG_9988.jpeg
    73,7 KB · Okunma: 80
  • IMG_9990.jpeg
    IMG_9990.jpeg
    166,8 KB · Okunma: 80
  • IMG_9993.jpeg
    IMG_9993.jpeg
    48,1 KB · Okunma: 74
  • IMG_9992.jpeg
    IMG_9992.jpeg
    47,2 KB · Okunma: 75
  • IMG_9991.jpeg
    IMG_9991.jpeg
    183,6 KB · Okunma: 85
  • IMG_9994.jpeg
    IMG_9994.jpeg
    48 KB · Okunma: 91
  • IMG_9995.jpeg
    IMG_9995.jpeg
    51,6 KB · Okunma: 91
  • IMG_9996.jpeg
    IMG_9996.jpeg
    46,3 KB · Okunma: 85
Son düzenleme:
Yaklaşık bir buçuk yıl önce Amazon’dan aldığım (link) kaybedince, yüzüme de küçük geliyor idi zaten, daha büyük ve iyi ne alsam acaba, diye gezinirken @lrfan hocamın önerisiyle yukarıdaki mesajlarda da yazdığım gibi 5 lensli (link) aldım. Kendisine teşekkürlerimi sunuyorum. Gözlüğü çok beğendim, diğer lensleri daha denemedim, kırmadan nasıl çıkarılır ve takılır bir araştırayım evvel. Bu arada kaybolan gözlüğün çantası da yeni lensler için çok güzel oldu.
IMG_5907.jpeg
IMG_5908.jpeg

Yaklaşık bir buçuk yıl önce Amazon’dan aldığım (link) kaybedince, yüzüme de küçük geliyor idi zaten, daha büyük ve iyi ne alsam acaba, diye gezinirken @lrfan hocamın önerisiyle yukarıdaki mesajlarda da yazdığım gibi 5 lensli (link) aldım. Kendisine teşekkürlerimi sunuyorum. Gözlüğü çok beğendim, diğer lensleri daha denemedim, kırmadan nasıl çıkarılır ve takılır bir araştırayım evvel. Bu arada kaybolan gözlüğün çantası da yeni lensler için çok güzel oldu.

1706961472697.png

Kapvoe bisiklet gozlugunu ben de aldim ama benim burnum biraz kemikli oldugu icin kutu icindeki kucuk burunlugu taktim. Guzel dusunulmus bir detay.

Fotokromik olan Franklin marka gözlüğü bugün tam kapalı, bulutlu havada kullandım, güneş görmemesine rağmen rengi güzel döndü.

IMG_0014.jpeg

(link)

sonradan fark ettim 2al 1öde kampanyasında kargo bedava diil malesef 7€ gibi bir kargo ücreti var
ben hem bisiklet için hemde günlük kullanım için toplam 4 tane aldım :)

Sepete atıp bekleyin, bir süre sonra o kampanya da başlamıştı.

Sepete atıp bekleyin, bir süre sonra o kampanya da başlamıştı.

kampayayı 2 ayrı kod ile yapmışlar 2al 1öde için BEST kargo için SHİPPİNG o yüzden beklemek aklıma gelmedi :(

• Beğen
Tepkiler: Myali
Geri