Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet gözlüğü önerisi

(link) bu ürünün foto c. özelliğinden memnunum. açılma kararma gayet iyi ..
Şunları beğendim.
colour changing style. Ne demek oluyor. Bilginiz var mı ?

içine numaralı gözlük konulan iki model arasında bi fark var mı ? Kırmızı olanı almayı düşünüyorum

numaralı gözlük kullanıyorum O yüzden böyle Birşey bakıyorum. Yanımda iki gözlük taşımak istemiyorum. Değiştirmek istemiyorum.
Bu gözlük iyi bi seçenek gibi geldi

Dosyalar

• 1E122020-E2F2-4DC9-9F8B-FC4D090DC067.png
    1E122020-E2F2-4DC9-9F8B-FC4D090DC067.png
    144,2 KB · Okunma: 56
  • 4BF7B18B-FBEF-478D-9249-F7979585A044.png
    4BF7B18B-FBEF-478D-9249-F7979585A044.png
    154,1 KB · Okunma: 51
  • A6074D98-993F-4DDC-9971-4197E950D0B0.png
    A6074D98-993F-4DDC-9971-4197E950D0B0.png
    143,1 KB · Okunma: 43
Scudo
Şunları beğendim.
colour changing style. Ne demek oluyor. Bilginiz var mı ?

içine numaralı gözlük konulan iki model arasında bi fark var mı ? Kırmızı olanı almayı düşünüyorum

numaralı gözlük kullanıyorum O yüzden böyle Birşey bakıyorum. Yanımda iki gözlük taşımak istemiyorum. Değiştirmek istemiyorum.
Bu gözlük iyi bi seçenek gibi geldi

"colour changing style" bence "kromatik"in Çingilizcesi.
Numaralı cam için iç çerçeve oğlum kullanıyor, memnun.

• Beğen
Tepkiler: ugurus
Xlc marka jamaica modelli gözlük aldım , hani şu piyasada çok bulunan 3 tane camı olan , alttan tam olarak kapatmiyor boşluk kalıyor , kışın buhar yapıyor . Kafam aşağı doğru uzun olduğundan bana o tip gittiğinden onu kullanıyorum. Ortalama bi gözlük hele şu şartlarda. Tavsiye edebilirim.

• Beğen
Tepkiler: EsQaRe
Aliexpress’den şu ürünü aldım. Dün geldi. Kutusu, camların yapısı gayet güzel. Uv400 ve polarize özellikleri var.

TRY 199.71 53% İndirim | ROCKBROS polarize spor gözlükler erkek güneş gözlüğü yol bisiklet gözlük dağ bisikleti gözlük gözlük gözlük 5 Lens MTB gözlük
(link)
EC099229-5E4C-4256-9973-86125838AF4B.jpeg08CA4522-F0F9-442E-ABDF-D47B445D7DBC.jpeg

• Beğen
Tepkiler: Ersin savaş
Aliexpress’den şu ürünü aldım. Dün geldi. Kutusu, camların yapısı gayet güzel. Uv400 ve polarize özellikleri var.

TRY 199.71 53% İndirim | ROCKBROS polarize spor gözlükler erkek güneş gözlüğü yol bisiklet gözlük dağ bisikleti gözlük gözlük gözlük 5 Lens MTB gözlük
(link)
284920 dosyayı görüntüle284921 dosyayı görüntüle

Bu gözlüğü kullanıyorum yaklaşık1 senedir. Tercih sebebim numaralı cam takma çerçevesi olması. Diğer camları çok iyi. Siyah ve sarı ve ismini bilmediğim renkli camı en çok kullanıyorum. Çok memnunum. Hayırlı olsun sizde memnun kalırsınız umarım :)

Bisiklet için Balistik gözlük aldım. Gözlük gayet güzel ama nesneleri büyük gösteriyor. 2 sorum olacak bu yüzden.

1- Büyük göstermesi trafik açısından sakıncalı mı?
2- Göz sağlığım açısından ihtiyaç duymadığım hâlde büyük gösteren gözlük zararlı mıdır?

Son düzenleme:

(link)
sanırım bende bundan aldım mart sonunda. hala gelmedi ya. başka gözlük alıcam bu gidişle

(link)

Merhaba. Bu gözlüğü sanırım bir süredir kullanıyorsunuz. Tavsiye eder misiniz? Amazon' da 285 TL olan ürün kargo ve gümrük ödemesi ile yaklaşık 380 TL yapıyor. Bu fiyata değer mi sizce?

Merhaba. Bu gözlüğü sanırım bir süredir kullanıyorsunuz. Tavsiye eder misiniz? Amazon' da 285 TL olan ürün kargo ve gümrük ödemesi ile yaklaşık 380 TL yapıyor. Bu fiyata değer mi sizce?

Ben ve oğlum 5 lensli olanını 3 yıldır kullanıyoruz, tavsiye ederiz. Oğlum miyop iç çerçevede numaralı camla kullanıyor.
Siyah camı beklediğimin ötesinde iş çıkarıyor, en yoğun güneş ışığından akşam karanlığı çökene kadar rahatsız etmeden kullanılabiliyor.
Ben yedek çerçeve de aldım, renksiz camı ayrı çerçevede taşıyıp hava karardığında cam değiştirmekle uğraşmadan gözlüğü değiştiriyorum. Yoğun trafiğe karşı sürmek gerektiğinde renksiz yerine sarı cam takılabilir.

Ben de Aliexpress'ten almıştım ama aynı ya da çok benzer gözlüğü N11, HB gibi yerlerden yine yurtdışı kaynaklı olarak daha hesaplı fiyata temin etme şansınız var.
Örneğin:
(link)
(link)
Bu (link) mağazasında 5 farklı zamanda 5 ürün satın aldım, N11'in aldığından başka ödeme yapmadan Aras Kargo ile teslim aldım. 1 tanesi 2 ayda, diğerleri 2 haftada geldi. İlginç olan, yurtdışından Li-Po pil alınamıyor olmasına rağmen bu mağazadan aldığım Li-Po RC pili hiç sorun yaşanmadan teslim edildi. Herhalde vergi peşin ödenince içeriğe bakmıyorlar.

Ben ve oğlum 5 lensli olanını 3 yıldır kullanıyoruz, tavsiye ederiz. Oğlum miyop iç çerçevede numaralı camla kullanıyor.
Siyah camı beklediğimin ötesinde iş çıkarıyor, en yoğun güneş ışığından akşam karanlığı çökene kadar rahatsız etmeden kullanılabiliyor.
Ben yedek çerçeve de aldım, renksiz camı ayrı çerçevede taşıyıp hava karardığında cam değiştirmekle uğraşmadan gözlüğü değiştiriyorum. Yoğun trafiğe karşı sürmek gerektiğinde renksiz yerine sarı cam takılabilir.

Ben de Aliexpress'ten almıştım ama aynı ya da çok benzer gözlüğü N11, HB gibi yerlerden yine yurtdışı kaynaklı olarak daha hesaplı fiyata temin etme şansınız var.
Örneğin:
(link)
(link)
Bu (link) mağazasında 5 farklı zamanda 5 ürün satın aldım, N11'in aldığından başka ödeme yapmadan Aras Kargo ile teslim aldım. 1 tanesi 2 ayda, diğerleri 2 haftada geldi. İlginç olan, yurtdışından Li-Po pil alınamıyor olmasına rağmen bu mağazadan aldığım Li-Po RC pili hiç sorun yaşanmadan teslim edildi. Herhalde vergi peşin ödenince içeriğe bakmıyorlar.
Cevabınız için teşekkür ederim. Gönderdiğiniz linkteki ürün, sizin de yazdığınız gibi benzer; ama marka olarak farklı. Acaba marka dışında, cam kalitesinde fark var mıdır? Bu arada ben de miyopum ve iç çerçeve ile kullanacağım. :)

Daha önce yazdım mı hatırlayamadım ama en kötü yenilemiş oluruz paylaşımı , ben de epey süredir kullanıyorum bu gözlüğü. İlk aldığım bu linkteki :
(link)

NRC-TOP-Brand-Cycling-Glasses-Men-Bicycle-Eyewear-UV400-Cycling-Sunglasses-Gafas-Ciclismo-TR90-MTB-Road.jpg_Q90.jpg

set halinde olandı. Bir sürüşümde çerçeveyi kırmış , sonrasında çerçevesini tamir etmeyi başarmıştım ama yine de sağlam olsun diye yine aynı çerçeve ve tek camlı modelini aldım ve elime ulaştı.

Şu anda iki çerçeve , birinde istediğim renk (hava durumuna göre) , diğerine de şeffaf olanı taktım . UV400 koruması olması önemli tercih sebebimdi. Oldukça memnunum , tozdan , böcekten çok defa korudu.

Cevabınız için teşekkür ederim. Gönderdiğiniz linkteki ürün, sizin de yazdığınız gibi benzer; ama marka olarak farklı. Acaba marka dışında, cam kalitesinde fark var mıdır? Bu arada ben de miyopum ve iç çerçeve ile kullanacağım. :)

Marka farklı ama çerçeve tasarımı, kutu v.b. her şey aynı. Aliexpress'te satılan çoğu üründe de öyle, marka farklı, her şey aynı. Çok fazla Rockbross ürünüm var, bazen oğluma ikincisini almam gerektiğinde markası farklı ama fotoğrafta çok benzeyenlerden birini alıyorum, ürün etiketine varıncaya kadar aynı ama markası farklı olarak geliyor. Amazon'daki çin menşeli ürünlerde resim orijinal ürünün resmi olduğu halde markası farklı görünebiliyor, ama gelen ürün fotoğraftaki oluyor. Amazon.com.tr'deki iGPSport, Cycplus, Sahoo, Xoss v.b. ünlü markaların hiçbirinde gerçek markası yazmıyor, satıcı kendi markasıyla satıyor ama resimlerdeki ürünlerin aynısı geliyor.
Birkaç örnek:
"MAYIS" ama aslında igpSport: (link)
"Staright" ama aslında Cycplus: (link)
"Honorall" ama aslında Meilan: (link)
"Anself" ama aslında Xoss: (link)
"conpoir" ama aslında iGPSport: (link)
"yongke" ama aslında Cycplus: (link)

• Beğen
Tepkiler: serdarvekedisi
Koo Spectro son transferim. Camlarının zeiss oluşu tercih nedenim oldu. Ancak optik çerçevesi bile 740₺ 😳

Photochromic camların 2 sene gibi bir ömrü varmış arkadaşlar. Sonra o geçiş zayıflyormuş. O yüzden aklımfa baya kaldı ama araştırmaşardan bunu görünce vazcaydım. Düz modeliyle devam ke

Elime ulaşınca inceleme paylaşırım.

Son düzenleme:
Sürüşlerin 3-4 saat sürdüğünün varsayarsak gözlük işi hafife alınacak bir konu değil. Yani riske atılmaz.

• Beğen
Tepkiler: Rhodiumm ve ufuq81
mayıs ayı alerji ve polenleşme ayı olduğu nedeniyle göz ve çevresini kapatacak gözlük ihtiyacımı nalburdan aldığım 6tl lik kaynakçı gözlüğüyle hallettim 1 aylık kullanım sürecinde nerdeyse hiç alerji atağı yaşamadım maskeyle beraber kullandım tek şikayeyim kapalı mekanlara girince çıkarmak zorunda kalınması birde bazı renkleri değiştirmesi gözde ağrıda yapmadı zamanın olursa reklamcıdan daha açık koyulukta pleksi ile camına fırında ısıtarak şekil vermeyi düşünüyorum sarı renk pleksi gece gözlüğü bile yapılabilir

Sadece toz ve böcekten koruyacak ucuz ve hafif bir gözlük.
(link)
Screenshot_20220720-203244.jpg

Geri