BilalKorukcu
Aktif Üye
- Tepki
- 314
- İsim
- Bilal Korukcu
- Başlangıç
- 2018—19
- Bisiklet
- Ghost
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
sadece lensi 2000 lira hay maşallah.arkadaslar smith gozluklerini siddetle tavsiye ederim, fotokromik ozelligide var. Artik Turkiye distribitorude mevcut, powdershop.com.tr'den inceleyebilrisiniz
Hocam aspire modeli hoşuma gidiyor. Şimdi baktım bu yolladığını çizelgeyi görmemiştim. Clarity olayı aspire da da var anladığım kadarıyla.poc bende kullanıyorum. siz hangi modeli beğendiniz?
photochromic modelleri mevcut.
306860 dosyayı görüntüle
Hocam aspire modeli hoşuma gidiyor. Şimdi baktım bu yolladığını çizelgeyi görmemiştim. Clarity olayı aspire da da var anladığım kadarıyla.
Bir de alıexpress de falan var mı ona bakıcam. Orjinal mi alayim yoksa aradaki farkı ödemeden fp ürünü bir benzerini bulurmuyum bir bakayim.
hocam orjinalleri carl zeiss optik. diğeri standart bir cam. arada uçurum var.
Aliexpressteki fotokromiklerden vaktiyle 1 tane almıştım ama bildiğiniz gri lens gibi bir şey hiç bir şey değiştiğini görmedim hava bulutlu ise siner börtü böcek kaçmasın diye kullanıyorum. Fotokromikte ne olursa olsun orijinal tercih edilmeli diye düşünüyorum. POC'un fiyatı biraz pahalı olabilir vaktiyle forumdan bir çok kişi Siroko almıştı bu gibi bir model tercih edilebilir. Hoş döviz vs derken fiyatları ne alemde bilmiyorum. (link)Tabii tabii yani ben benzer kalite beklemiyorum tabii.. fakat şimdi buldum mesela, orjinalin 10 da biri fiyata.. Kastım işini görsün yeter.
Söylediğiniz smitlerden şuan da free ride shop'ta satıyor arkadaşın dediği gibi goggle modelleri bile 3000 liralarda geziyor. Kalitesi nedir bilemem ama bütçe meselesi derin mevzulardan birisi (link)arkadaslar smith gozluklerini siddetle tavsiye ederim, fotokromik ozelligide var. Artik Turkiye distribitorude mevcut, powdershop.com.tr'den inceleyebilrisiniz
Aliexpressteki fotokromiklerden vaktiyle 1 tane almıştım ama bildiğiniz gri lens gibi bir şey hiç bir şey değiştiğini görmedim hava bulutlu ise siner börtü böcek kaçmasın diye kullanıyorum. Fotokromikte ne olursa olsun orijinal tercih edilmeli diye düşünüyorum. POC'un fiyatı biraz pahalı olabilir vaktiyle forumdan bir çok kişi Siroko almıştı bu gibi bir model tercih edilebilir. Hoş döviz vs derken fiyatları ne alemde bilmiyorum. (link)
Aliekspress macerasına girmeyin Siroko alın derim.Tesekkur ederim bu mühim. Eğer aliexpressden alacağım bir fotokrom iyi çalışmayacaksa dediginiz gibi burada bir cok kisinin test ettiği siroko alırım kesinlikle.. bir de rockbros cok duyuyorum forumda. Acaba onlarin fotokrom modeli nasıldır arkadaşlar kullanan var mı?
İllaki Ali den alacağım derseniz Rockbross değil de çakma POC olanları tavsiye ederim. (link)
Rockbross yokuş inerken üst taraftan rüzgar alıp gözlerin yaşarmasına sebep oldu bende. Çakma POC lar çok daha iyi yüze oturuyor.
Bu matematikte bir hata var sanki 27 € ya iki gözlük olarak düşünün bence.306897 dosyayı görüntüle
Bu markanın reklamına denk geldim. Fotokromik kendi modeli de var. 54 euro ama 2. Si bedava yani 22 euroya 2 gözlük oldukça iyi geliyor ama kullanan var mı acaba?
Bu matematikte bir hata var sanki 27 € ya iki gözlük olarak düşünün bence.