Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet gözlüğü önerisi

arkadaslar smith gozluklerini siddetle tavsiye ederim, fotokromik ozelligide var. Artik Turkiye distribitorude mevcut, powdershop.com.tr'den inceleyebilrisiniz

Scudo
arkadaslar smith gozluklerini siddetle tavsiye ederim, fotokromik ozelligide var. Artik Turkiye distribitorude mevcut, powdershop.com.tr'den inceleyebilrisiniz
sadece lensi 2000 lira hay maşallah.

poc bende kullanıyorum. siz hangi modeli beğendiniz?

photochromic modelleri mevcut.

306860 dosyayı görüntüle
Hocam aspire modeli hoşuma gidiyor. Şimdi baktım bu yolladığını çizelgeyi görmemiştim. Clarity olayı aspire da da var anladığım kadarıyla.

Bir de alıexpress de falan var mı ona bakıcam. Orjinal mi alayim yoksa aradaki farkı ödemeden fp ürünü bir benzerini bulurmuyum bir bakayim.

Hocam aspire modeli hoşuma gidiyor. Şimdi baktım bu yolladığını çizelgeyi görmemiştim. Clarity olayı aspire da da var anladığım kadarıyla.

Bir de alıexpress de falan var mı ona bakıcam. Orjinal mi alayim yoksa aradaki farkı ödemeden fp ürünü bir benzerini bulurmuyum bir bakayim.

hocam orjinalleri carl zeiss optik. diğeri standart bir cam. arada uçurum var.

hocam orjinalleri carl zeiss optik. diğeri standart bir cam. arada uçurum var.

Tabii tabii yani ben benzer kalite beklemiyorum tabii.. fakat şimdi buldum mesela, orjinalin 10 da biri fiyata.. Kastım işini görsün yeter.

Tabii tabii yani ben benzer kalite beklemiyorum tabii.. fakat şimdi buldum mesela, orjinalin 10 da biri fiyata.. Kastım işini görsün yeter.
Aliexpressteki fotokromiklerden vaktiyle 1 tane almıştım ama bildiğiniz gri lens gibi bir şey hiç bir şey değiştiğini görmedim hava bulutlu ise siner börtü böcek kaçmasın diye kullanıyorum. Fotokromikte ne olursa olsun orijinal tercih edilmeli diye düşünüyorum. POC'un fiyatı biraz pahalı olabilir vaktiyle forumdan bir çok kişi Siroko almıştı bu gibi bir model tercih edilebilir. Hoş döviz vs derken fiyatları ne alemde bilmiyorum. (link)

Söylediğiniz smitlerden şuan da free ride shop'ta satıyor arkadaşın dediği gibi goggle modelleri bile 3000 liralarda geziyor. Kalitesi nedir bilemem ama bütçe meselesi derin mevzulardan birisi (link)

Aliexpressteki fotokromiklerden vaktiyle 1 tane almıştım ama bildiğiniz gri lens gibi bir şey hiç bir şey değiştiğini görmedim hava bulutlu ise siner börtü böcek kaçmasın diye kullanıyorum. Fotokromikte ne olursa olsun orijinal tercih edilmeli diye düşünüyorum. POC'un fiyatı biraz pahalı olabilir vaktiyle forumdan bir çok kişi Siroko almıştı bu gibi bir model tercih edilebilir. Hoş döviz vs derken fiyatları ne alemde bilmiyorum. (link)

Tesekkur ederim bu mühim. Eğer aliexpressden alacağım bir fotokrom iyi çalışmayacaksa dediginiz gibi burada bir cok kisinin test ettiği siroko alırım kesinlikle.. bir de rockbros cok duyuyorum forumda. Acaba onlarin fotokrom modeli nasıldır arkadaşlar kullanan var mı?

Tesekkur ederim bu mühim. Eğer aliexpressden alacağım bir fotokrom iyi çalışmayacaksa dediginiz gibi burada bir cok kisinin test ettiği siroko alırım kesinlikle.. bir de rockbros cok duyuyorum forumda. Acaba onlarin fotokrom modeli nasıldır arkadaşlar kullanan var mı?
Aliekspress macerasına girmeyin Siroko alın derim.

• Beğen
Tepkiler: Ceasar Bravo
Aliexpress üzerinden aldığım Rockbross fotokromik gözlüğü kullanıyorum. Kararıp açılması yeterli geliyor ama uzun vadede göz bozacak derecede kalitesiz. Bildiğin plastik.

• Beğen
Yakın zaman önce almıştım. Fotokromik için gerek yok diyenler, ekonomik çözüm arayanlar, Fiyat/Perf. düşünenler, hazır indirim varken hiç beklemeyin derim. Malzemesi kalitesi gayet iyi. Oldukça ucuza yedek camları, + miyop çerçevesi, + kafa bandı, + ipi, + taşıma kutusu vs. hepsi kaliteli olarak yanında geliyor.

(link)

İllaki Ali den alacağım derseniz Rockbross değil de çakma POC olanları tavsiye ederim. (link)
Rockbross yokuş inerken üst taraftan rüzgar alıp gözlerin yaşarmasına sebep oldu bende. Çakma POC lar çok daha iyi yüze oturuyor.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
İllaki Ali den alacağım derseniz Rockbross değil de çakma POC olanları tavsiye ederim. (link)
Rockbross yokuş inerken üst taraftan rüzgar alıp gözlerin yaşarmasına sebep oldu bende. Çakma POC lar çok daha iyi yüze oturuyor.

Hocam bunlar cok hoş duruyor, sabah sipariş verdim sonra farkettim fotokronik değil, hemen iptal ettim. Ben sabah 6 da sürüşe başlıyorum, artık ne kadar sürerse.. öyle olunca ilk basta güneş gözlüğü çok zorluyor henüz haVa tam aydınlık olmadığı için. O yüzden bana fotokronik şart gibi. Sizlerinde tavsiyesi ve deneyimi ile aklım siroko'ya kaydı gibi..

(link)

Aliexpressten alıp hala da kullanmaya devam ettiğim gözlük bu. Fotokromik lens yok ama sürüşe çıktığım saate bağlı olarak yanıma yedek bir tane lens alıyorum. Hatta bu modelin X-Tiger marka olanında arkadaşım kullanıyor. Çetin abinin attığı üründe iş görecek modellerden, ama illa ki fotokromikse bence burada biraz daha markaya yönelmek gerekiyor diye düşünüyorum.

rockbros 5 camlı kullanıyorum. burun pedi çok rahatsız ediciydi, eski kırılan çakma poc un pedi ile değiştirdim. çakma poc baya rahattı, çok memnun olduğum için sarı ve şeffaf cam da almıştım fakat ansızın çerçeve orta yerden çatlayıp kırıldı :D

Kısacası ucuzun etin yahnisi oluyor her türlü.

O yüzden Oakley, göz önemli ;)

20230712_082103.jpg

Bu markanın reklamına denk geldim. Fotokromik kendi modeli de var. 54 euro ama 2. Si bedava :) yani 22 euroya 2 gözlük oldukça iyi geliyor ama kullanan var mı acaba?

Decathlon gözlük kullanıyorum biri 900 serisi biri de fotokromik 1100 tlye almıştım sanırım. İkisinden de çok memnunum.

• Hahaha
Geri