Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet gözlüğü önerisi

Amazondan Kapvoe marka gözlüğü aldım

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Scudo
Smith’in muhteşem gözlükleri var Bulgaristan distribütörü ile çok yakınız, eğer bütçeyi yükseltebilirseniz konuşurum

Hani bir ara pandemide gözlük üzerine koruma gözlüğü gibi şeffaf gözlükler vardı ya, onlara benzer bir bisiklet gözlüğü biliyor musunuz? Kendi gözlüğümü çıkarmak ya da başka gözlüğe cam monte ettirmek istemiyorum, seçenek arıyorum...

Not: kendi gözlüğümde mıknatıs ve kanca ile asıl gözlüğe takılan güneş gözlüğü de var

Hani bir ara pandemide gözlük üzerine koruma gözlüğü gibi şeffaf gözlükler vardı ya, onlara benzer bir bisiklet gözlüğü biliyor musunuz? Kendi gözlüğümü çıkarmak ya da başka gözlüğe cam monte ettirmek istemiyorum, seçenek arıyorum...

Not: kendi gözlüğümde mıknatıs ve kanca ile asıl gözlüğe takılan güneş gözlüğü de var
Siperlik idi onlar evet. Geçenlerde bir bisikletçi tanıdığım yeni kask almıştı. Kaskın arkasına da önüne de takılabilen gözlük koymuşlardı. Öyle bir şey deneyebilirsiniz
1729709603565.jpeg
Vizörlü kask diye geçiyormuş

• Beğen
Tepkiler: selinnur
Siperlik idi onlar evet. Geçenlerde bir bisikletçi tanıdığım yeni kask almıştı. Kaskın arkasına da önüne de takılabilen gözlük koymuşlardı. Öyle bir şey deneyebilirsiniz
322535 dosyayı görüntüle
Vizörlü kask diye geçiyormuş
teşekkür ederim, aslında aklımdaydı ama nedense sanki gözlük ayrı olsa daha iyi hissi de var ama bu neden olmasın, aklımdaki tilkilerin kuyrukları birbirine tokuşuyor sanırım :)

• Beğen
Tepkiler: Y. B. Tekin

(link)

SUPERIDE fotokromik koşu bisiklet güneş gözlüğü tavsiye ederim içine kendi numaranıza göre cam taktırıyorsunuz

(link)

SUPERIDE fotokromik koşu bisiklet güneş gözlüğü tavsiye ederim içine kendi numaranıza göre cam taktırıyorsunuz
Bu tip gözlükler güzel olmasına güzel ama gözleri tam kapatmıyor bisiklet üzerine kapandığınız zaman sağdan soldan rüzgar alıyor. Buhar yapma handikapını saymıyorum bile ben genelde koşuda kullanıyorum bunu.

(link)

1729743933418.png Bu gözlüğü aldım geçenlerde şimdi içine cam yaptırmak için gözlükçüme bıraktım. Haftasonu Edirne yarışında deneyimleyeceğim bakalım.

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Bu tip gözlükler güzel olmasına güzel ama gözleri tam kapatmıyor bisiklet üzerine kapandığınız zaman sağdan soldan rüzgar alıyor. Buhar yapma handikapını saymıyorum bile ben genelde koşuda kullanıyorum bunu.

(link)

322538 dosyayı görüntüle Bu gözlüğü aldım geçenlerde şimdi içine cam yaptırmak için gözlükçüme bıraktım. Haftasonu Edirne yarışında deneyimleyeceğim bakalım.
DJI_0064.JPG2-3 yıldır kullanıyoruz çok buharlanma yada rüzgar etkisi yaşamadık belki daha yavaş sürüyoruzdur

322539 dosyayı görüntüle2-3 yıldır kullanıyoruz çok buharlanma yada rüzgar etkisi yaşamadık belki daha yavaş sürüyoruzdur
Şehir bisikleti yada MTB çok yatılmadığı için sıkıntı çıkartmaz yada yavaş sürüşlerde ama hızlı sürüşlerde biraz daha büyük gözlük daha iyi iş görüyor. Kışın ısı farkından dolayı 3-4 sefer buhar sıkıntısı yaşadım ne yazık ki bakacağım yeni gözlüklere.

(link)

Ben de aldım bu gözlükten yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. Kesinlikle herkese tavsiye ederim.

Bu tip gözlükler güzel olmasına güzel ama gözleri tam kapatmıyor bisiklet üzerine kapandığınız zaman sağdan soldan rüzgar alıyor

Herkesin yüz yapısı farklı. Bana tam oldu. Rüzgar alma buğu yapma durumu olmadı. Eskiden bu tarz gözlükler vardı hep. Sonradan kaynakçı gözlükleri moda oldu :)

• Beğen
Tepkiler: areklim
Ben de aldım bu gözlükten yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. Kesinlikle herkese tavsiye ederim.

Herkesin yüz yapısı farklı. Bana tam oldu. Rüzgar alma buğu yapma durumu olmadı. Eskiden bu tarz gözlükler vardı hep. Sonradan kaynakçı gözlükleri moda oldu :)
Ben de eskiden bunlardan kullanıyordum sonra Oakley sutro aldım, çok daha konforlu, rüzgar açısından da farkediyor.

• Beğen
Tepkiler: Kadir Eskici
KAPVOE markasının gözlüklerini öneririm. Tam bir fiyat performans ürünü. Terlediğinizde buğu yapmaz, kolay değiştirilebilir camları mevcut. Rüzgâr da gözü hiç rahatsız etmez. Bunun için bile alınır. Yüz hatlarına uygun bir ürün. Garantisini denedim. Zaten 1 yıl garantili. Aşağı yukarı 10mt. araziden aşağı düşme sonucu cam bayağı bir çizildi ve markaya bu şekilde bir e posta attıktan 1 hafta sonra yeni bir cam gönderdiler sadece 150₺ gümrük ödedim. Değerlendire bilirsiniz.

(link)

Öneriler için gerçekten müteşekkirim ancak anlatamamışım ne demek istediğimi, yine de link için çok teşekkür ederim en azından bakınırken şunu keşfettim;
(link)

aradığım ve anlatamadığım arkadaş bu tarz bişeydi, şimdi aliexpressten nasıl siparişş vereceğimi öğrenmem lazım :)

Öneriler için gerçekten müteşekkirim ancak anlatamamışım ne demek istediğimi, yine de link için çok teşekkür ederim en azından bakınırken şunu keşfettim;
(link)

aradığım ve anlatamadığım arkadaş bu tarz bişeydi, şimdi aliexpressten nasıl siparişş vereceğimi öğrenmem lazım :)
(link)
Böyle birşey almanız sizin için en mantıklısı olacaktır hem 4 renk hem de amazon güvencesiyle.

(link)
Böyle birşey almanız sizin için en mantıklısı olacaktır hem 4 renk hem de amazon güvencesiyle.
neye baksam aşırı mantıklı geliyor arada boğulmam inşallah :D tek başına camları değişecek çerçevvesini verdiğim gözlüğe de mıknatıslı gözlüğe de 2500 lira dediler, mıknatıslı dedim rahat olur dedim komple çerçeveyi değiştirdim ve kenarlardan aşırı gıcık ışık aldığını farkettim, moralim aşırı bozuk :) yeni aldığım şöyle bir şey;

(link)

klipsli daha iyi gibi en azından ama çerçeveyi full kapatabilmem lazım çünkü -2,5/-4,25 miyopi zorluyor :)

neye baksam aşırı mantıklı geliyor arada boğulmam inşallah :D tek başına camları değişecek çerçevvesini verdiğim gözlüğe de mıknatıslı gözlüğe de 2500 lira dediler, mıknatıslı dedim rahat olur dedim komple çerçeveyi değiştirdim ve kenarlardan aşırı gıcık ışık aldığını farkettim, moralim aşırı bozuk :) yeni aldığım şöyle bir şey;

(link)

klipsli daha iyi gibi en azından ama çerçeveyi full kapatabilmem lazım çünkü -2,5/-4,25 miyopi zorluyor :)
Aynısını ben ve oğlum kullanıyoruz ışık sıkıntısı yaşamadık.

(link)

Dün aldım oğluma aynı modeli 1500 TL ye nakitte verdiler.

Aynısını ben ve oğlum kullanıyoruz ışık sıkıntısı yaşamadık.

Dün aldım oğluma aynı modeli 1500 TL ye nakitte verdiler.
şu an biraz kalbim kırıldı :D biz de dün aldık, babamın arkadaşından :) ama numaralarımın ücreti yükselttiğini düşünüyorum yine de, camı inceltiyorlar çünkü, ama tabi sizde de durum aynıysa benim için biraz nahoş olacak :) istanbuldaki bir arkadaşıma yazdım, oradaki gözlükçü 200 lira demiş klipsli olanlara, haftaya gelir demiş, bana fotoğraf atacak, ona bakıcam olmadı amazona bakıcam sanırım... amazondaki yurtdışı alışveriş seçeneklerinden hiç aldınız mı bir de?

şu an biraz kalbim kırıldı :D biz de dün aldık, babamın arkadaşından :) ama numaralarımın ücreti yükselttiğini düşünüyorum yine de, camı inceltiyorlar çünkü, ama tabi sizde de durum aynıysa benim için biraz nahoş olacak :) istanbuldaki bir arkadaşıma yazdım, oradaki gözlükçü 200 lira demiş klipsli olanlara, haftaya gelir demiş, bana fotoğraf atacak, ona bakıcam olmadı amazona bakıcam sanırım... amazondaki yurtdışı alışveriş seçeneklerinden hiç aldınız mı bir de?
Ben camsız fiyatını söyledim camlı fiyat çok artıyor bizde de. Amazondan hep alışveriş yapıyorum yukarıda attığım bisiklet gözlüğü amazon yurtdışından (Çin den) gelen bir ürün zaten.

Ben camsız fiyatını söyledim camlı fiyat çok artıyor bizde de. Amazondan hep alışveriş yapıyorum yukarıda attığım bisiklet gözlüğü amazon yurtdışından (Çin den) gelen bir ürün zaten.
içim rahatladı biraz teşekkür ederim :) bakalım bu arkadaşımın yollayacağı olursa amazona gerek kalmayacak o zaman ama son olarak affınıza sığınarak şunu sorayım, gümrük işlemleri nasıl oluyor? Zira Ayvalık'ta oturduğum için (başka forumlarda çağırdıklarını okuduğumdan) gitmem mümkün olmayacak gerginliği var.

içim rahatladı biraz teşekkür ederim :) bakalım bu arkadaşımın yollayacağı olursa amazona gerek kalmayacak o zaman ama son olarak affınıza sığınarak şunu sorayım, gümrük işlemleri nasıl oluyor? Zira Ayvalık'ta oturduğum için (başka forumlarda çağırdıklarını okuduğumdan) gitmem mümkün olmayacak gerginliği var.
Ayda 5 gönderiden fazla almayın, her gönderinin içeriği kargo hariç 30 Euro'dan fazla olmasın, paketlerde pil, ilaç, diğer sağlık ürünleri ve kimyasallar olmasın.
Gümrüğe çağırmaları için ya içerikle fiyat arasındaki ilişkiye ikna olmamaları, ya 30 Euro'dan fazla tutması lazım ki artık onlar da gitmeden halledilebiliyor. Fiyata ikna olmadıklarında ödeme belgesi isteniyor, limit aşımında ise gümrük müşaviri hallediyor ama o zaman almayın, geri gitsin daha iyi.
Aldığınız ürünün vergisini peşin ödediyseniz başka hiçbir şey gerekmeden kapınıza geliyor. Peşin ödemediyseniz PTT görevlisi geliyor, paketi teslim ederken kapıda gümrük vergisi, damga vergisi ve gümrüğe sunum ücretini alıyor. Bu aşamada bile ürünü kabul etmeyip geri gönderebilirsiniz, o zaman yine vergileri ödemiyorsunuz, ürün ya geri gidiyor, ya imha ediliyor ama ürün ücretini geri alıp alamayacağınız aldığınız yere bağlı.

Geri