NightWing
Üye
- Tepki
- 6
- İsim
- Enes Faruk K.
- Başlangıç
- 2022—23
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Siperlik idi onlar evet. Geçenlerde bir bisikletçi tanıdığım yeni kask almıştı. Kaskın arkasına da önüne de takılabilen gözlük koymuşlardı. Öyle bir şey deneyebilirsinizHani bir ara pandemide gözlük üzerine koruma gözlüğü gibi şeffaf gözlükler vardı ya, onlara benzer bir bisiklet gözlüğü biliyor musunuz? Kendi gözlüğümü çıkarmak ya da başka gözlüğe cam monte ettirmek istemiyorum, seçenek arıyorum...
Not: kendi gözlüğümde mıknatıs ve kanca ile asıl gözlüğe takılan güneş gözlüğü de var
teşekkür ederim, aslında aklımdaydı ama nedense sanki gözlük ayrı olsa daha iyi hissi de var ama bu neden olmasın, aklımdaki tilkilerin kuyrukları birbirine tokuşuyor sanırımSiperlik idi onlar evet. Geçenlerde bir bisikletçi tanıdığım yeni kask almıştı. Kaskın arkasına da önüne de takılabilen gözlük koymuşlardı. Öyle bir şey deneyebilirsiniz
322535 dosyayı görüntüle
Vizörlü kask diye geçiyormuş
(link)Hani bir ara pandemide gözlük üzerine koruma gözlüğü gibi şeffaf gözlükler vardı ya, onlara benzer bir bisiklet gözlüğü biliyor musunuz? Kendi gözlüğümü çıkarmak ya da başka gözlüğe cam monte ettirmek istemiyorum, seçenek arıyorum...
Not: kendi gözlüğümde mıknatıs ve kanca ile asıl gözlüğe takılan güneş gözlüğü de var
Bu tip gözlükler güzel olmasına güzel ama gözleri tam kapatmıyor bisiklet üzerine kapandığınız zaman sağdan soldan rüzgar alıyor. Buhar yapma handikapını saymıyorum bile ben genelde koşuda kullanıyorum bunu.(link)
SUPERIDE fotokromik koşu bisiklet güneş gözlüğü tavsiye ederim içine kendi numaranıza göre cam taktırıyorsunuz
2-3 yıldır kullanıyoruz çok buharlanma yada rüzgar etkisi yaşamadık belki daha yavaş sürüyoruzdurBu tip gözlükler güzel olmasına güzel ama gözleri tam kapatmıyor bisiklet üzerine kapandığınız zaman sağdan soldan rüzgar alıyor. Buhar yapma handikapını saymıyorum bile ben genelde koşuda kullanıyorum bunu.
(link)
322538 dosyayı görüntüle Bu gözlüğü aldım geçenlerde şimdi içine cam yaptırmak için gözlükçüme bıraktım. Haftasonu Edirne yarışında deneyimleyeceğim bakalım.
Şehir bisikleti yada MTB çok yatılmadığı için sıkıntı çıkartmaz yada yavaş sürüşlerde ama hızlı sürüşlerde biraz daha büyük gözlük daha iyi iş görüyor. Kışın ısı farkından dolayı 3-4 sefer buhar sıkıntısı yaşadım ne yazık ki bakacağım yeni gözlüklere.322539 dosyayı görüntüle2-3 yıldır kullanıyoruz çok buharlanma yada rüzgar etkisi yaşamadık belki daha yavaş sürüyoruzdur
(link)
SUPERIDE fotokromik koşu bisiklet güneş gözlüğü tavsiye ederim içine kendi numaranıza göre cam taktırıyorsunuz
Bu tip gözlükler güzel olmasına güzel ama gözleri tam kapatmıyor bisiklet üzerine kapandığınız zaman sağdan soldan rüzgar alıyor
Ben de eskiden bunlardan kullanıyordum sonra Oakley sutro aldım, çok daha konforlu, rüzgar açısından da farkediyor.Ben de aldım bu gözlükten yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. Kesinlikle herkese tavsiye ederim.
Herkesin yüz yapısı farklı. Bana tam oldu. Rüzgar alma buğu yapma durumu olmadı. Eskiden bu tarz gözlükler vardı hep. Sonradan kaynakçı gözlükleri moda oldu
(link)Öneriler için gerçekten müteşekkirim ancak anlatamamışım ne demek istediğimi, yine de link için çok teşekkür ederim en azından bakınırken şunu keşfettim;
(link)
aradığım ve anlatamadığım arkadaş bu tarz bişeydi, şimdi aliexpressten nasıl siparişş vereceğimi öğrenmem lazım
neye baksam aşırı mantıklı geliyor arada boğulmam inşallah tek başına camları değişecek çerçevvesini verdiğim gözlüğe de mıknatıslı gözlüğe de 2500 lira dediler, mıknatıslı dedim rahat olur dedim komple çerçeveyi değiştirdim ve kenarlardan aşırı gıcık ışık aldığını farkettim, moralim aşırı bozuk yeni aldığım şöyle bir şey;(link)
Böyle birşey almanız sizin için en mantıklısı olacaktır hem 4 renk hem de amazon güvencesiyle.
Aynısını ben ve oğlum kullanıyoruz ışık sıkıntısı yaşamadık.neye baksam aşırı mantıklı geliyor arada boğulmam inşallah tek başına camları değişecek çerçevvesini verdiğim gözlüğe de mıknatıslı gözlüğe de 2500 lira dediler, mıknatıslı dedim rahat olur dedim komple çerçeveyi değiştirdim ve kenarlardan aşırı gıcık ışık aldığını farkettim, moralim aşırı bozuk yeni aldığım şöyle bir şey;
(link)
klipsli daha iyi gibi en azından ama çerçeveyi full kapatabilmem lazım çünkü -2,5/-4,25 miyopi zorluyor
Dün aldım oğluma aynı modeli 1500 TL ye nakitte verdiler.neye baksam aşırı mantıklı geliyor arada boğulmam inşallah tek başına camları değişecek çerçevvesini verdiğim gözlüğe de mıknatıslı gözlüğe de 2500 lira dediler, mıknatıslı dedim rahat olur dedim komple çerçeveyi değiştirdim ve kenarlardan aşırı gıcık ışık aldığını farkettim, moralim aşırı bozuk yeni aldığım şöyle bir şey;
(link)
klipsli daha iyi gibi en azından ama çerçeveyi full kapatabilmem lazım çünkü -2,5/-4,25 miyopi zorluyor
şu an biraz kalbim kırıldı biz de dün aldık, babamın arkadaşından ama numaralarımın ücreti yükselttiğini düşünüyorum yine de, camı inceltiyorlar çünkü, ama tabi sizde de durum aynıysa benim için biraz nahoş olacak istanbuldaki bir arkadaşıma yazdım, oradaki gözlükçü 200 lira demiş klipsli olanlara, haftaya gelir demiş, bana fotoğraf atacak, ona bakıcam olmadı amazona bakıcam sanırım... amazondaki yurtdışı alışveriş seçeneklerinden hiç aldınız mı bir de?Aynısını ben ve oğlum kullanıyoruz ışık sıkıntısı yaşamadık.
Dün aldım oğluma aynı modeli 1500 TL ye nakitte verdiler.
Ben camsız fiyatını söyledim camlı fiyat çok artıyor bizde de. Amazondan hep alışveriş yapıyorum yukarıda attığım bisiklet gözlüğü amazon yurtdışından (Çin den) gelen bir ürün zaten.şu an biraz kalbim kırıldı biz de dün aldık, babamın arkadaşından ama numaralarımın ücreti yükselttiğini düşünüyorum yine de, camı inceltiyorlar çünkü, ama tabi sizde de durum aynıysa benim için biraz nahoş olacak istanbuldaki bir arkadaşıma yazdım, oradaki gözlükçü 200 lira demiş klipsli olanlara, haftaya gelir demiş, bana fotoğraf atacak, ona bakıcam olmadı amazona bakıcam sanırım... amazondaki yurtdışı alışveriş seçeneklerinden hiç aldınız mı bir de?
içim rahatladı biraz teşekkür ederim bakalım bu arkadaşımın yollayacağı olursa amazona gerek kalmayacak o zaman ama son olarak affınıza sığınarak şunu sorayım, gümrük işlemleri nasıl oluyor? Zira Ayvalık'ta oturduğum için (başka forumlarda çağırdıklarını okuduğumdan) gitmem mümkün olmayacak gerginliği var.Ben camsız fiyatını söyledim camlı fiyat çok artıyor bizde de. Amazondan hep alışveriş yapıyorum yukarıda attığım bisiklet gözlüğü amazon yurtdışından (Çin den) gelen bir ürün zaten.
Ayda 5 gönderiden fazla almayın, her gönderinin içeriği kargo hariç 30 Euro'dan fazla olmasın, paketlerde pil, ilaç, diğer sağlık ürünleri ve kimyasallar olmasın.içim rahatladı biraz teşekkür ederim bakalım bu arkadaşımın yollayacağı olursa amazona gerek kalmayacak o zaman ama son olarak affınıza sığınarak şunu sorayım, gümrük işlemleri nasıl oluyor? Zira Ayvalık'ta oturduğum için (başka forumlarda çağırdıklarını okuduğumdan) gitmem mümkün olmayacak gerginliği var.