Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet gözlüğü önerisi

içim rahatladı biraz teşekkür ederim :) bakalım bu arkadaşımın yollayacağı olursa amazona gerek kalmayacak o zaman ama son olarak affınıza sığınarak şunu sorayım, gümrük işlemleri nasıl oluyor? Zira Ayvalık'ta oturduğum için (başka forumlarda çağırdıklarını okuduğumdan) gitmem mümkün olmayacak gerginliği var.
Amazondan alırsanız ödemeyi yapıp arkanıza yaslanın.

• Beğen
Tepkiler: selinnur
Scudo
(link) uzun süre bu markanın bu tip kasalı modelini kullandım. Özellikle kırmızı, aynalı, siyah ve şeffaf lensini (mavi olan bulutlu havalarda kullanımı güzel), sonrasında aynı markanın (link) şu kasa tipini alıp yanına da ekstra kırmızı lens koymalarını istedim lakin paket içeriğinde olan bir renkten ekstra 2 tane koyarak göndermişler. Bu modeli genelde gece şehir içi grup sürüşlerinde sarı ve şeffaf lensinden dolayı kullanıyorum. Alacak olan varsa özellikle ilk modelini öneririm. İkinci aldığımda lens biraz daha gevşek duruyor. Lens değiştirmesi 2 modelde pratik. Keşke ikinci aldığımı da aynı kasa tipinden alsaymışım.

Şuan ki alışveriş limiti ve gümrük vergi oranının AB ülkesi dışındakilere %60 olmasından olmasından dolayı çok mantıklı değil. Kendim kullanmasam da çevremde kullanan amazonda da alışveriş listemde duran Kapvoe markasını öneririm.

Dosyalar

• 1729783086907.png
    1729783086907.png
    73 KB · Okunma: 7
  • Beğen
Tepkiler: selinnur
Adımdan da belli olduğu gibi ENFLASYON MAĞDURUYUM ben. Tur Bike kullandığım için öyle havalı pahalı gözlükler alamıyorum. Lcw yada kotondan bir güneş gözlüğü alıp takıyorum😁

Adımdan da belli olduğu gibi ENFLASYON MAĞDURUYUM ben. Tur Bike kullandığım için öyle havalı pahalı gözlükler alamıyorum. Lcw yada kotondan bir güneş gözlüğü alıp takıyorum😁
Hepimiz sendeniz hocam :) mağdur olmayan da sabancıdır :D

Ben bunu avuç taşlama kullanırken takıyorum, yanlardan çok sıkıyor. Uzun yolda çok rahatsız edici olabilir.
Çok koca kafalı da sayılmam ama sıkıyor işte. Gererek açmayı denesem kırılır muhtemelen, ısıtsam deforme olur.

Son düzenleme:
şu an biraz kalbim kırıldı :D
Galiba @trainspotting35 ten daha pahalı aldım diye hayal kırıklığı yaşamışsınız. Hadi içinizi biraz da ben rahatlayalım. @trainspotting35 bırakın bisikletforumu Ortadoğu ve Balkanların en iyi pazarlıkçısıdır. İngilizcesi de var adamın bir ara Gearbest, Alideki satıcıları kurutuyordu pazarlıkla.Çinliler dua etsin de bizdeki gümrük sınırı düştü. Yoksa Çetin Hocam, mahvedecekti hepsini.
Benim size tavsiyem Çetin'den pazarlık yapma dersleri almanız. Tabi öncelikle Çetin ile iyi pazarlık yapmanız gerek. :ssrtcbya:

Galiba @trainspotting35 ten daha pahalı aldım diye hayal kırıklığı yaşamışsınız. Hadi içinizi biraz da ben rahatlayalım. @trainspotting35 bırakın bisikletforumu Ortadoğu ve Balkanların en iyi pazarlıkçısıdır. İngilizcesi de var adamın bir ara Gearbest, Alideki satıcıları kurutuyordu pazarlıkla.Çinliler dua etsin de bizdeki gümrük sınırı düştü. Yoksa Çetin Hocam, mahvedecekti hepsini.
Benim size tavsiyem Çetin'den pazarlık yapma dersleri almanız. Tabi öncelikle Çetin ile iyi pazarlık yapmanız gerek. :ssrtcbya:
insan kazıklandım hissiyle üzülüyor da sonradan camlar hariç olduğunu öğrenince sevindim :) yine de pazarlık bence doğuştan gelen bir yetenek, oğlum da efsane pazarlıkçıdır, ben şahsen hiç ona çekmemişim, inşallah bir gün biz de şirinleri görebiliriz, size de teşekkür ederiz efendim en azından denediniz :)

yine de pazarlık bence doğuştan gelen bir yetenek,
Ben de iyi pazarlık ederim. Esnaflık yaparak milyoner oldum.
Yalnız pazarlık yapınca niyeyse hep bu oluyordu:kötü:
pazarlik-etme-teknikleri_1480626.jpg
Şimdi hatırladım. Esnaf olmadan önce zaten milyarder idim. Bende diyorum bu işte bir terslik var. :krktm:

Ben bunu avuç taşlama kullanırken takıyorum, yanlardan çok sıkıyor. Uzun yolda çok rahatsız edici olabilir.
Çok koca kafalı da sayılmam ama sıkıyor işte. Gererek açmayı denesem kırılır muhtemelen, ısıtsam deforma olur.
Yani kişisel bir şey belki markadan markaya ekartman değişebilir barış abi. :D
Nalburda şeffaf olan 150 TL. Buradan alayım bari😁🖐👍
Sırf sen daha fazla mağdur olma diye..
Buradan al daha ucuz kargosu bir de çeşitler çok..
Oakley,under,nike ne ararsan var..

(link)

neden enflasyon mağdurusn? Ben anlamadım, biraz açar mısın?

• Beğen
Tepkiler: Enflasyon Mağduru
Merhaba f/p gözlük önerebilir misiniz?

Geçen günkü %50 Hepsiburada indirimi cazip gelince Oakley Wind Jacket 2.0 gözlüğü aldım. 80'li yıllardan ilk gözlüğüm olan Eyeshade modelinin esintilerini taşıdığı için almadan edemedim. Geniş lens gözleri güzel kapattı, 100 km antrenmanda yüzümde hissetmedim bile, AE gözlüklerden verim alamayanlara Oakley denemelerini öneririm.

316547 dosyayı görüntüle

Bu da ilk Oakley gözlüğüm :)

316548 dosyayı görüntüle
Günün fotosunda gördüm gayet güzel ve de yakışmış. Çerçeve rengi yeşil mi hocam ? Kutu dan başka lens çıkıyor mu ?

• Beğen
Tepkiler: lrfan
Günün fotosunda gördüm gayet güzel ve de yakışmış. Çerçeve rengi yeşil mi hocam ? Kutu dan başka lens çıkıyor mu ?
Kutuda tek lens, füme gibi çerçeve rengi. Bu gözlük klasik Oakley Eyeshade modelinin günceli, ilk gözlüğümdü, çok severek aldım ve memnun şekilde kullanıyorum. Kutudan alın ter süngeri ve yedek burun kauçuğu çıkıyor (link)

Beyaz rengi de çıkmış (link)

1734186051640.png

Geri