@cahitakin Dostum sen grup içerisindeki yaşananı bilmediğin için tamamen boş konuşmuşsun, konuyu şişirmişsin. Biz kimseye külhanbeyliği yapmıyoruz. Yazılanlarda tamamen yalan var ben gruba gelene değil yalan söyleyene gelsin yiyiyorsa yüzüme söylesin dedim, evet yalan söyleyene hakkını veririm bir şekilde. Bu konuda grupla alakalı hiç bir şey yok önce konuyu öğrenin ondan sonra bu havalı boş konuşmalarınızı yapın, ama tabiki gördüğüm kadarıyla buralarda değilsiniz ve yüz yüze bu konuyu size anlatamam. detaylı bilgileri daha önce yazmış olduğum cevaplarda görebilirsiniz. Yalana, haksızlığa, adiliğe, kibire, kişisel ego tatminine, arkadan konuşmaya, dedikoduya, palavra ve sahteciliğe karşı takınmış olduğum tavır külhanbeyi ağzı ise evet öyleyim ama yalan söyleyeni, arkadan konuşanı kimse sefvmez.
Burada bir konu açmışım ve grubumuzdan ayrılan bir kişi konuya yalan yanlış bir şekilde saldırı yapmış, formaların fiyatları, üçe alıp beşe satmak filan detaylı bilgileri, formaları kimden kaça aldığımızı ve fiyatlarını, kişinin irtibat numarasına kadar. Zaten yazıma yapılan saldırıyı admine de şikayet olarak attım ve kaldırılmasını talep ettim. Ben sadece bisiklet binenlerle sohbet tarzı bir konu açıyorum, adam bizim grubumuzu bombalıyor. Burada bir sürü canlı örneği var örneğin
@Volks ta bizim gruptan ayrılıp kafa dengi bi kaç arkadaşı ile güzel grup kurdular, gitmeyin diyemedik, çünkü onların istediği level atlamaktı, bizim grupta ise keyifçi takımda var mtb de var vs. Ama gruptan ayrıldıktan sonra yalan ve riyakarlıkla grubun adını lekelemeye çalışmak işte buna grup olmasa da bireysel karşı çıkarım, işte senin o bahsettiğin koyunlar burada o ince çizgiyi göremiyorlar, biz koyun olmayacağız ve haksızlığın hep karşısında olacağız etkiye tepki ile.