Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet hayalim yalan oldu.

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
2
Aslında taksit imkanım olsa alacaktım ama malesef bisiklet hayalim yalan oldu. 500 tl den aşağıya binişecek bisiklet yok zaten. Bende city fun 70 almak istiyordum ama malum öğrenciyiz. Babada kredi kartı kullanmıyo. Taksit imkanıda yok. Babamla konuştuğumda işler kötü bakışı attı resmen evin kirası okul 4 çocuğun masrafı falan. Bu siteyede o kadar hevesle üye olmuştumki. Kredi kartı olmadan taksitli alma imkanım varmı ? Yoktur herhalde nerde olabilirki ? Neyse.

Scudo
kredi kartı pişmanlıktır :D
ben de city fun 70 var
para biriktir öyle al
kredi kartı ya da taksit ileride kazanma ihtimalin olan paranın bir kısmını ipoteklettirmektir benim için
sabır et
aldığında bisiklet senin olsun
550 tl borcu olmasın

ya da ek iş vb bulup para kazanacaksın
ya da dişinden tırnağından arttırıp para biriktiriceksin

bu ikisini de yapmıyorsan hiç kusura bakma ağlamayacaksın kardeşim

çok abartıyoruz,vites,fren xx bilmem ne,bunlar önemli değil,bende fuji tur için para biriktirmiştim kadans bisiklette bir günde 1000 tl yükseldi,al bi kadro ve zamana dağıtarak toparla

Steel vintage bikes ın kurucusu abimiz berlinde parasızlıktan sıfır alamadığı bisikletlere imrenirken eski bir kadro almış ve zamana yayarak yenilemiştir. Bugün dünyada vintage la uğraşan hemen hemen herkesin yolu oradam veya en azından onun sitesinden geçmektedir. Önemli olan krizleri fırsata çevirmektir. Arkadaşların dediği gibi bekleyip oara biriktirebilir hemen bir kadro alabilir ya da bir heves alıp sürmeyen kişilrrin bisikletlerine talip olabilirsin. Kendi fiyatı 2137 lira olan sedona 345 in 1300 lira olduğu bir ilana baktım 10 saniye önce istersen veririm linkini :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Butun derdin bu olsun yol bulunur el atilir rahat ol

Ucuz bisiklet arıyorsan ayrıca konya yk bisiklete bakabilirsin kardeşim. Zaten piyasanın altına satıyorlar nedenini bilmediğim bi sebepten. Telefonda görüşüp daha da aşağı çekebilirsin :) bisikletçilerin karı her zaman çok yüksektir

Bence taksitle alma imkanın var kredi kartsız olarak.Ben bile o şekilde aldım city sport 30 u mesela.Kredi kartı kullanmamak için.
Benim aldığım yer de (reklama girecek ama) Yön avm diye bir mağaza.Salcano'nun bayiliğini yapıyor gibi birşey(anlaşması varmış).Hem de fiyat farkı olmadan liste fiyatından satıyorlar.12 ay taksitle alabilirsin bak istersen.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@mehmetalisoylu50

Peki para birikmiyorsa, biriktirme meselesi cok zorsa aldiginiz bisikletin taksitlerini nasil ödeyeceksiniz? Bisikleti almis gibi her ay ödeyeceginiz taksiti bir yere taksit ödermis gibi saklasaniz 1 senede epey bi para birikir. Hemen degilde 1 sene sonra alin bisikleti.

Ben böyle konu acacagima bisikleti bir sene sonra alirdim ama kendimi böyle R....... e.....dim. :acpsnr:

@ByRamichLee bana tamda öylr biryer lazımdı. Çünkü bisikleti ulaşım aracı olarakta kullanacağım. Aylık yol masrafım zaten 77 yl. O paraya taksitle çok rahat alırım diye düşünüyotum fakat kredi kartım yoktu. Sen o dediğin yerin açık adresini mesaj atabilirmisin ?

@mehmetalisoylu50 @cagrigencol yüzde 50 indirim gerçekten çok iyi bir fırsat fakat benim alabileceğim yani artık alamayacağımı düşündüğüm bisikletin fiyatı 550 tl

@ByRamichLee internet sitesine baktım 2 adet bisiklet gösteriyor sadece. Acaba internet sitesindemi gözükmüyor yoksa senin gittiğin yön avm demi bisiklet çeşitleri var. Sen hangi şubesinden aldın ?

Kış geldi zaten ailenin durumu da iyi değilse zorlama, okuldan sonra cafe vs. Yerlerde çalış, hem ailene destek ol hem bisikletini biriktir

@mehmetalisoylu50 benim görüşüm gençsin heves ediyorsun,anlıyorum.yeni teknolojilere yatişemezsin,ayağını yorganına göre uzat.parçalar pahalı,mesela ben v frenden vazgeçmem.ucuz bisiklet de seni istediğin yere götürür.yalnız bisiklet sürersin olur,biter.resimde baştaki üç bisiklete biniyorum,tamirlerini olabildiğince kendim yapıyorum.canı tehlikeye atmamak koşuluyla,birşeyin en ucuzunu seçin,tamiri kendiniz yapabilirseniz parçayla kurtarırsınız.çevrenizle yarışmayın.benim üç bisikletim(dağ-şehir-yol) bana yetiyor.yeni teknolojileri izliyorum,o kadar.selamlar,saygılar..

Dosyalar

• 1623686_606746836067727_1665405276_n.jpg
    1623686_606746836067727_1665405276_n.jpg
    96,7 KB · Okunma: 40
  • Beğen
Tepkiler: askgeronimo
Aslanım 20 yaşında delikanlısın 500 Tl de neymiş onuda babanamı söylüyosun. Git bi işbul haftasonları çalış. Üniversite talebesi böyle şeyleri dert edermi. Fatih istanbulu 21 yaşında fethetti. Hadi göriyim seni

Forum donanimhaberde genc bir arkadas leptop alabilmek icin bimden aldigi sulari eminonunde satmisti , ne kadar para biriktordiginide foruma yazmisti . sen gayret gosterirsen , er yada geç yollar acilacaktir sana .

@mehmetalisoylu50 İstersen bendeki mtb var biraz reklam olmuş gibi oluyor ama istersen bakabilirsin. Temiz kullandım hiçbir sıkıntısı yok. ;)

Geri