Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet hayalim yalan oldu.

200 liraya klasik bir yol bisikleti alabilirsin tabi istersen zamanla eline para geçtikçe yükseltebilirsiniz :harika:

Scudo
Çok güzel öğütler verilmiş fakat bende birşeye değinmek istiyorum. Hayalim demişsin. İnsanları yaşama bağlayan şeylerin arasında hayalleri, yapmak istedikleri şeyler vardır. Hayalden vazgeçilmez anca ertelenir. Seninki heves belkide. Sen daha üniversite okuyorsun. Part time işe girsen ilk ayda bisikleti rahatlıkla alırsın. Çabaladığında ondan alacağın haz daha fazla artacak. Suçu aile atar gibi davranma. Toparla kendini ve bir iş bul. İşte çalış bisikletini al sonrasında ben aldım, kendi paramla aldım! Diye kendine tekrar tekrar söyle. Seni daha çok mutlu edecektir.

@mehmetalisoylu50 Yaş kısmında 20 yazdığından dolayı böyle konuşmuşlar. Orayı düzenlersen daha iyi olabilir. İstersen satılık ilanıma bakabilirsin senin bütçene yetiyor gibi.

@z. usta yaşım sitedemi yanlış yazıyo ? Yaşım 17.sabah 9 dan akşam 6 ya kadar haftanın 7 günü ders çalıştığım için malesef part time çalışma şansımda yok

@mehmetalisoylu50 daha güzel. Daha önünde nice seneler var. Yaşının 17 olması demek üniversiteye kadar bir yılın var demek. Ama bu demek değil çalışamazsın. Okul çıkışı birkaç saat bile çalışsan biryerde yeterlidir. Sen çabala baban senin çabaladığını gördümü dişinden tırnağından yine bişey katar. Sen 400 tl topladım baba de bak baban sana o bisikleti almak için daha çok heves etçek. Ama burdaki ufak nokta babadan bekleme, ona çabanı gayretini göster. Param bu baba de. Baban hayır alamayız derse kızma, darılma. Sonraki aya alırız baba ne olurki kıymetlimi diye söyle. Sonraki aya paranı biriktirip alırsın. Geç olsun güç olmasın

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
@mehmetalisoylu50 kusura bakma yeni girebildim foruma..
Sitede gozukene aldanma sen magazina gidince siparis uzerine getirtiyorlar istediğin model bisikleti.Sadece kapora gibi bir para isteyebilirler benden aldilar daha once alisverisim olmadiği için.Zaten onunda taksitten düşüyorlar.Ben zeytinburnu şubesinden almıştım sana yakın bir yerlerde varsa oralara bir sor.
Arkadaşlar da yeterince güzel yazılar yazmış ayrıca.Daha 17 yaşındaysan önünde çook uzun zamanın var çok da acele etme istersen maddi manevi zor duruma düşmemek için.Ben bile 30 umdan sonra bisiklet sahibi olmuş biri olarak söylemek isterim sana bunu.kendin kazan kendi paranla al ki seni daha da sevindirsin bu şekilde yapman..

anneme babama yalvarmama rağmen hayatım boyunca bisikletim olmadı malum durumlardan dolayı fakat çalışmaya başladığımda ilk bisikletimi çingene pazarından 60 tl ye aldım o gün u gündür bisiklet kullanıyorum şimdi ise sedona 751 im var sayesinde gezmediğiğim istanbulun pedal basmadığım yeri kalmadı. inşallah sende bi şekilde bi yolunu bulursun fakat aile durumu bu konularda olur... bir söz var zevkin veresiye si olmaz bu söz her ne kadar düşündürücü olsada gerçek bir iş

Ah ah eski günlerimi hatırladım şimdi tüm bu yazılarınızı okuyunca... İlk bisikletimi ortaokula giderken almıştım. Okuyordum ve aynı zamanda okuldan sonra dedemin bakkalında çalışıyordum. Harçlıklarla birde annemden,babamdan,dedemden ayrıca tırtıkladıklarımla kırmızı-siyah çok güzel bir bisiklet almıştım :) Lakin aldığım bisikletin bir bayan bisikleti olduğunu sonraları bir abiden öğrenmiştim :) Ne günlerdi be...

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
ilk ciddi bisikletimi orta okul 1 e giderken yazın börekçide çalışarak almıştım. Beldesan Cobra idi , metalik yeşil renk 3 vitesti. O zamana göre uzay gemisi muamelesi görüyodu alet. Zira o zaman vitesli bisiklet çok nadir bulunurdu. Göbekten vites bazı modelleri vardı ama azdı ve pahalıydı. Benimki aktarıcılı 3 vitesti ve başka mahallelerden çocuklar bisikleti görmek için ziyaretime gelir ve afyon dağlarına inmiş uzay gemisiymişcesine hayretle incelerdiler...Neden mi anlatıyorum ? Benim ailem fakirdi ama ben onları asla bunun için suçlamadım .Çalıştım ve aldım.

Benim babam cok zengindi sonra iflas etti simdi o haciz senin bu avukat benim ugrasiyoruz

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Yaşım 19.Ciddi bisikletim diyebilecegim iki bisikletim oldu.Biri XC 500 hd idi.Onu almak için ps3 konsolumu satmıştım.Konsolu almak için Afedersiniz ama resmen halamllik yapmıştım 3 ay boyunca.5. kat'a kanepe çıkar indir vs.Simdiki bisikletim audacio 400.Bir öğrenci için çok da az olmayan bir parası var.En azından benim için.Bunu almak için 3 ay mısır çarşısında çalıştım.Sabah 9 akşam 8.Ailemin bu bisikletime katkısı 200 lira oldu o da artık çok yoruldum zaten okul açılıyor diyerek işten çıktığım içindi.Para birikir elbet.Gercekten istiyorsan en basitinden boğazını tut.Sonra bir bakmışsın seledesin.Ben xc500 ü sattıktan sonra audacio 400 almak için 10 ay bekledim.7 ay boş geçti 3 ay'da birikti para.Kısacası mümkün.Daha da güzeli, 19 yaşındayım ve böyle bir şeyi kendi emeğimle aldım diyebiliyorum.En iyisi de bu zaten.

Şu an kullandığım bisikletimi üniversite öğrencisiyken aldım. Lise bittiğinden beri kendi paramı kazanıyorum. Çok şükür bu güne kadar hiç bir şey gözümde kalmadı. Bisikleti de o zaman çok da araştırmadan almıştım ama her kuruşunu kendim ödedim ve hala da yaptığım yükseltmelerle o bisikleti kullanıyorum. İstedikten sonra alırsın. Üniversiteye hazırlık öğrencisisin madem acele etme. Sınavına hazırlan, boş zamanlarında kafa dağırmak için foruma takıl akıl al, bilgi topla, bisiklete dair şeyler öğren. Yaza girince, okulun bitince gir bir yerlerde çalış, biriktir paranı al bisikletini.

@mehmetalisoylu50
Bende sen suçluyorsun demedim ; İyi oku bişeylerin bahanesine sarılmadım diyorum kısaca

Geri