Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet hayalim yalan oldu.

İkinci el Rockrider 300 alabilirsin dostum, seni üzecek bir bisiklet değil. Bütçeni zorlamaya gerek yok.

Scudo
Ne mutlu seni yetiştiren aileye ve senin gelişimine katkı sağlayan çevrene.
Dürüslük ve Çalışkanlığın kaybedeceği sermayesi olmaz.
@Uptown Cyclist

@mehmetalisoylu50 kardeşim ben 3 üniversite kazandım bıraktım. Biri dünyanın en iyi 17. okuluydu. Neden bıraktığımı anlarsın. 11 yaşımdan beri de afedersin eşekler gibi çalışıyorum kendi paramı kendim kazanıyorum. Benim tavsiyem sende artık bişeylerin ucundan tutmalısın. 18 yaşından sonra hayattaki o grafik eğrisi aşağı doğru gitmeye başlar. Çözümü burada bulamayacağın kesin. Sabah 9 akşam 7 kursun olabilir. Kursta fiziksel bir aktivite göstermiyorsun sonuçta. Ben sabah 6 gece 11 buçuk aşçılık yaptım uzun bir süre. Hayatta hiçbir şey imkansız değildir, hiçbir güzel şey de kolay değildir. Zorlukları göğüslemeyi öğrenmelisin. Sana yaşadığım en yoğun tempoyu şöyle söyleyeyim. Sabah 5-7 buçuk arası iş, sabah 8 öğlen 2 okul, 2 buçuk 5 buçuk arası kütüphanede iş, 6 buçuk 10 pastanede part time. 10 buçuk 1 arası da ders çalışır uyurdum. 4 saat uyumayı da öğrendim. Demek istediğim insan isterse......

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Bence ne okulunu aksat ne de işe gir. Bugün olmaz yarın olur. Zamanını bekle. Öğrenci adamsın madem adam gibi dersini çalış. Elbet kendi paranı kendinin kazanacağı günler gelecektir. Üzülme dert etme.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Geri