Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet hirsizlari

A

Anonim

Silinmiş hesap
Arkadaşlar bisikletlerin fotoğraflarını çekip atıyorsunuz çok güzelde.Bisiklet hırsızları böyle forum site ve gruplardan kaliteli bisikletlere bakıp kimlerinse adreslerini tespit edip direk o bisikletleri çalmaya başlamışlar.Emniyetin açıklaması bu.Bir kaç gün önce haberlerde gördüm.Aman dikkat.

Scudo
Böyle bisikletler zaten dışarıda bırakılmaz ki. Evlerimize girmeleri gerek,tabii girebilirse :krnz:

• Beğen
Tepkiler: Uğurcan_9
@Tolga Çelebi Herkes evin içine koyamıyor.Ev müsait olmuyor.Buda hırsızların ekmeğine yağ sürüyor.Haber ciddi.Adamlar çıtayı yükseltmişler.Bunuda duyduk.

Ne olursa olsun eve alın yere 2 gazete serin koridorda dursun

Şimdi 10.000 TL'lik bir bisiklet alıp da benim koyacak yerim yok diyerek apartman boşluğuna bırakan adama müstahaktır o bence.Beyin ağırlık olsun diye yok sonuçta, kullanmamanın bir bedeli olmalı.

ayponun parmak okuyucusu için parmak okuyucusu bi yolla kırılıyo demişlerdi.
bu özelliği de forumdonanımda inceleme yaparken bu konuya değindi.
adam parmak izini bi şekilde eline geçiriyo bilmem ne işlem yapıyo cart yapıyo curt yapıyo bi naylona o parmak izini alıp aypona okutuyo şifreyi açıyo.
valla bunları yapan adamın o şifreyi kırması hakkıdır bırakın kırsın bukadar uğraşıyorsa.... diye...

hırsız bu siteden evimizin adresini bulup bisikleti çalmaya gelip çalabilecekse çalsın diyeceğimi beklemeyin çalmasın tabi. çalamazda zaten.
böyle bisikletlerin %10 kadarı merdiven boşluğunda tutuluyo gerisi hepsi evin içinde yada garaşında.
o hırsız hem evin adresini bulursa hemde %10 luk kesime denk gelirse ozaman çalabilir bişe diyemem :D

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
Birkaç ay bisikletimi apartman boşluğunda tuttum. Artık iyice paranoyak olmaya başlayınca odama aldım. O strese değmiyor cidden. Odamda iyi yer işgal ediyor ama kafam rahat. :D

• Beğen
Tepkiler: Halilibrahim
Bekarken oturduğum ev 1. kat olduğu ve tabi ki bekar olduğum için 800 liralık bisikletimi bile odama kadar çıkarıyordum. Ancak şimdi 3000 liralık bisikletimi hem evli olduğum hem de evim 6. katta olduğu için bodruma kilitlemek durumundayım. Evli olanlar ne demek istediğimi anlamışlardır. Bekar arkadaşlar da evlenince anlarlar ;)

Buradan adres tespit edebilecek zekaya sahip adam gider banka soyar, araba çalar, kuyumcu patlatır, ne bileyim, bunları yapabiliyorken bisikletle uğraşmaz.
Hırsızlar katında bisiklet olayı biraz çapulcu işi.
Ha biz de çapulcuyuz ama bisiklet çalan türünden değil :)

@Halit Ahmet Çiftçi
Eğer evim müsaitse ve eşim bisiklete hayır diyorsa... Abi bilemiyorum ya.. :) (bekara karı boşamak... :D)

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
@Emre Tekinarslan

İlk evlendiğimde de 1. katta bir dairede oturuyorum ama o zaman da eşime bisikleti içeri alma fikrinden hiç bahsetmemiştim. Zira o evdeki bekarlıktan kalma bütün çer-çöpümü dışarı atmaya çalıştığı için bir de koca bisikleti başına musallat etmeye tufam yemedi :) Beni de dışarı atmasın da ben ona razıyım ;)

@Halit Ahmet Çiftçi
Şaka bi yana, mutluluğunuz daim olsun. Umarım bir hırsızla da muhattap olmazsınız :)

@Halit Ahmet Çiftçi
Amin. Ortalama bi 5 yılım daha var gibi, bi de adayımız var; alttan alttan bak bu iş(bisiklet) benim için önemli bi iş, hani değer veriyorum, vakit ayırıyorum falan gibisinden sübliminali veriyorum :D Şimdilerde bi bisiklette bana mı alsak yaa falan dedirttim abi :D

Ben eşime nişanlıyken bisiklet almıştım. Beraber şehir içi gezmeleri yaparız. Ben de en baştan sübliminali vere vere sevdirdim bisikleti zaten. Sizin iş de olcak gibi galiba. Al sen bi bisiklet de ona ;)

• Beğen
Tepkiler: sspl
Buradan konuşmak tabi ki kolay ama neden duvara asmıyorsunuz? Ayda bir kere kafam lastiğe çarpıyor o kadar. Kaldı ki bırakın 10000tl'lik bisikleti 1000 tl'lik bisikleti bile koymam ben apartmana. Hırsız buradan ev adresi bulup eve gelip bisikleti çalacaksa da çalsın o kadarına da yapacak bir şey yok ama dikkat etsin de bisikletimin üstünde ben varken oturmasın. Kötü esprimin sonrasında şaka bir yana çalınmayacak eşya yoktur önemli olan önlemi alıp hırsız efendinin işini zorlaştırmak.

Geri