desmo
Üye
- Tepki
- 290
- İsim
- uğur
- Başlangıç
- 1978—79
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Öncelikle tekrardan geçmiş olsun.
Esasen Garmin Marq'lar, Fenix 6'dan çok farklı değiller. Sizin düşündüğünüz aviator ve driver dışında athlete ve captain versiyonları var. Fonksiyonel olarak Marq'ların Fenix'ten pek bir farkları yok ama ilgili hobi / yaşam tarzı ile ilgili fazladan bazı özellikleri var. Driver'da pek çok yarış pisti önceden yüklü mesela, Nürburgring'e giderseniz orada olduğunuzu anlıyor. Bir de daha lüks malzemelerden üretildiği için Fenix'in 2-3 katı fiyattan satılıyor.
Nabız takibi yapsın ve fiyakkalı olsun demiyorsanız, bunlar yerine Fenix 6, hatta 100€'luk swatch gibi görünmesini ve hissettirmesini dert etmeyecekseniz forerunner 745 aynı derece iş görür bence.
Önecelikle cevaplariniz icin cok tesekkür ederim.(link)
bu saat için pilot arkadaşım sadece Amerika daki uçuş sistemine entegre demişti,
fenix 6 kullanıyorum, yeniden bi saat alsam yine fenix seçerdim, hatta solar serisinden almadığım için pişmanım . Ben eski bi astım hastasıyım pulse ox için almıştım, çok işime yaradı, nabız ölçeri de göğüs bandı kadar iyi çalışıyor , ben de fenix önereceğim
Evet haklisiniz Marq Driver cok güzel ve nerdeyse kararimi verecektim ama Garmin Fenix 6x Pro Solar Titanium Edition 51mm modelini görünce kararim degisti gibi. Bazi özelikleri bana tam uyuor. yukarida arkadaslara aciklamamiyazdim. Bakalim hayirlisi belki birisi simdi gelir daha iyisini sunar kim bilir kismet. Ama büyük ihtimal kararim Garmin Fenix 6x Pro Solar Titanium Edition 51mm den yana olacak.Garmin MARQ serisindeki tüm modeller ihtiyaç duyduğunuz özellikleri sağlayacaktır. Alacağınız saate göre fazladan ihtiyacınız olmayan birkaç özellik daha gelecek ki bence sakıncası yok. İçlerinde en şık olanı MARQ Driver. Benim tercihim driver olurdu.
tam oturması lazım hocamRc500 askılı tayt kullananlar bilgi verirse sevinirim. Doğru bedeni seçtiğimden emin olamıyorum çünkü. 1,87 boy / 95 kiloyum ve L beden için Basen ölçüsü maks. 106 cm verilmiş 106'dan sonrası xl beden. Kaderin cilvesi basen ölçüm 106,5 cm gibi bir değer çıkıyor Taytın bir tık rahat olması mı , tam olarak oturması mı daha uygun olur bilemedim.
Kilo verme ihtimalini de göz önünde bulundurun. 😉Rc500 askılı tayt kullananlar bilgi verirse sevinirim. Doğru bedeni seçtiğimden emin olamıyorum çünkü. 1,87 boy / 95 kiloyum ve L beden için Basen ölçüsü maks. 106 cm verilmiş 106'dan sonrası xl beden. Kaderin cilvesi basen ölçüm 106,5 cm gibi bir değer çıkıyor Taytın bir tık rahat olması mı , tam olarak oturması mı daha uygun olur bilemedim.
bende de decathlon taytı vardı. Aynı sizin gibi endurance ht90 pedli tayt aldım. Bir kaç sürüşte deneme fırsatım oldu endurance taytın askısız olması esnekliği kalitesi güzel ancak ped olarak decathlon taytı bana sürüşlerde sele ağrısı vermezken ht90 pedli sora taytta bu ağrıyı yaşıyorum.Selamlar, tayt için bir güncelleme yapalım. Decathlon'un 50tl taytının yanına, meraktan sora endurance askısız ht90 pedli tayt almıştım.
İlk tecrübelerden itibaren çok fark hissetmedim ama nedense haftada tek sürüş yapınca elim hep Sora'ya gidiyordu, yeni ya...
Neyse, geçen hafta 2. sürüşte tekrar Decathlon'un taytını giymem gerekti. Kumaşı biraz daha kalın geldi ilk giyişte...
Sonrası mı? 3 saatlik sürüş... 0 (sıfır) fark.
Yok, gerçekten konfor anlamında hiç fark yok. Pedi veya kumaşı, hiç fark hissetmedim.
1 adet sora tayt = 6 adet Decathlon taytı.
Eğer kilo ve sele probleminiz yok ve sadece
merak için alacaksanız gerek yok.
Paranızı, başka merak ettiğiniz şeyler için çarçur edin ve paylaşın...Tayt için benimki yeter
bende de decathlon taytı vardı. Aynı sizin gibi endurance ht90 pedli tayt aldım. Bir kaç sürüşte deneme fırsatım oldu endurance taytın askısız olması esnekliği kalitesi güzel ancak ped olarak decathlon taytı bana sürüşlerde sele ağrısı vermezken ht90 pedli sora taytta bu ağrıyı yaşıyorum.
evet ped kalın belki soranın diğer pedleri daha rahattır ama sanırım bir süre decathlon ile yola devam edicem.Selam, ben de benzer bir rahatsızlık hissetmedim desem yalan olur. Fazla abartmış olmamak için bu kısmı yazmamıştım.
Sanırım, bunun sebebi, ht90 pedin daha kalın olması. Bacak arasını biraz daha doldurup, tahriş ediyor olabilir.
Evet tam da benim merak ettiğim bir konu idi bu,bire bir örtüşüyor. Decathlon'un 50 TL'lik taytına sahibim,artık zamanı geldi diyip bu dediğiniz tayta merak salmıştım. Sizin adınıza üzüldüm ,sağlık olsun artıkSelamlar, tayt için bir güncelleme yapalım. Decathlon'un 50tl taytının yanına, meraktan sora endurance askısız ht90 pedli tayt almıştım.
İlk tecrübelerden itibaren çok fark hissetmedim ama nedense haftada tek sürüş yapınca elim hep Sora'ya gidiyordu, yeni ya...
Neyse, geçen hafta 2. sürüşte tekrar Decathlon'un taytını giymem gerekti. Kumaşı biraz daha kalın geldi ilk giyişte...
Sonrası mı? 3 saatlik sürüş... 0 (sıfır) fark.
Yok, gerçekten konfor anlamında hiç fark yok. Pedi veya kumaşı, hiç fark hissetmedim.
1 adet sora tayt = 6 adet Decathlon taytı.
Eğer kilo ve sele probleminiz yok ve sadece
merak için alacaksanız gerek yok.
Paranızı, başka merak ettiğiniz şeyler için çarçur edin ve paylaşın...Tayt için benimki yeter
Merhaba.Yeni konu açamadığımdan bu başlık altında yardımlarınızı istiyorum.Aşağıdaki ürünler hakkında fikirleriniz ne olur. Belki bu ürünleri kullanmış veya incelemiş olabilirsiniz.Malum her yer kapalı görmek mümkün değil online sipariş vereceğim.Teşekkürler
Kask: ( 200 tl ye kadar tavsiyelerinizi alabilirim )
-Decathlon st 500 -170 tl
-Decathlon roady van rysel 500 - 170 tl
Kilit: ( 50 tl civarı farklı önerilere açıgım)
-Sedona y-9 - 45 tl
-Onguard 8170 - 45 tl
-Onguard 8163 - 40 tl
Matara Kafesi:
-Raceone x3 - 40 tl
-Decathlon 500 - 19 tl
-Raceone x1 - 28 tl
Matara: ( Matara konusunda termal matara mı mantıklı yoksa sıradan düz bi matara mı elite fly gibi? Ayrıca aliminyum matara kafeste çok ses yapar mı?
-Elite loli 600ml - 22 tl
-Elite Fly 550 ml - 44 tl
-Race one igloo 550 ml termal matara - 57 tl
-Elite iceberg termal matara 500 ml - 66 tl
-Elite syssa aluminyum matara 750 ml - 70 tl
Söke, Aydın'a yolunuz düşerse Exuma Outlet mağazası mevcut. 50 TL'ye tam fermuarlı, arkada 3 cebi, 1 adet gizli cebi bulunan kısa kollu forma aldım. Uzun kollu softshell benzeri ürünler 100 - 150 TL civarındaydı.