trainspotting35
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 23.352
- Başlangıç
- 2016—17
- Bisiklet
- Orbea
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
hocam kullandınız mı memnun musunuz ?Ben de aldım hiç düzgün yorum yapılmamış üzerine. Bakalım nasılmış. Deneyimlerimi yazarım buraya.
Çoğu ürün tükendi görünüyor, ancak çok kaliteli forma taytları var.@elprofessor ona birşey diyemem. Sora tayt derim.
stokları güncelliyorlar ay sonu 2021 tasarımlı ürünlerle yeniden satışa başlayacaklar şuan satışa kapalılarÇoğu ürün tükendi görünüyor, ancak çok kaliteli forma taytları var.
geçen ay siparişini verdiğim Ali express askılı tayt ve üst forma yaklaşık 20 güne geldi.
Takım olarak 160 Tl ye aldım.
Eve getiren ptt görevlisine de 28 TL vergi ödemesi elden yaptım.
Bence gayet te iyi.
Dün Bisiklet -store mağazasında orjinal ürünlere dokunduğumda ( tanesi 850 TL - tayt) iyiki buradan almışım dedim.
Not: Ali Express ile herhangi bir ortaklık ya da akrabalık durumum yok.
)
herkese iyi pedallamalar
Teşekkürler.. Beden işi nasıl peki? Sizin ölçüler neydi de ne aldınız? 1.84 boy 82 kilo Sorada L aldım ama XL de olurmuş mesela bunlarda nasıl acaba beden konusu..
Teşekkürler.. Beden işi nasıl peki? Sizin ölçüler neydi de ne aldınız? 1.84 boy 82 kilo Sorada L aldım ama XL de olurmuş mesela bunlarda nasıl acaba beden konusu..
Tesekkurler valla fiyat sahane kafama yatti.. Yazin hava gecirmesi guzel olursa tadindan yenmez. Uygun beden bulup siparis verecegim yesil olandanbende 1.82 yim.
kilo 91
xxl aldım;
yerli formalarda da ölçüm XXL
normal hayatta günlük gömlek L bazen; XL
ama formada çok dar olduğu için XXL en iyisi bana göre
Sen istersen XL al
AMa sayfada tüm ölçülere göre karşılıklar da var.
Ben yanıltmak da istemem
Tam tersi olması gerekmez miydi? Biz tekstil ülkesi değil miydik? Bir yerde yanlış var, ama nerede? 😒Bu Sora taytları kullanmadım ama 350 tl gibi fiyatlar yazılmış o paraya AliExpress'den 2 adet alt-üst takım alınabilir belki biraz geçer 350'yi ki bana kalırsa kaliteleri de gerçekten iyi.
Gayet kaliteliler. Çok satanlardan bir tane alın, hiç düşünmeyin.Bende gozluk sıparıs etmıstım, tayt ve formalar gozume çarptı ama cesaret edememıstım kalıtesı konusunda. Memnunsanız link paylaşır mısınız inceleyelim, ucuzu varken pahalısına gitmeyelim
@Berke abi senin eski mesajlarını da gördüm sen baya bi Aliexpress giyim ürünü almışsın tecrübelisindir. (link) bu ürün ile rahat eder miyim pedi konforlu mudur ? Açıklama fotoğraflarına 19D koymuşlar ama yorumlarda herkese 9D gelmiş sanırım bu D yi rastgele basıp yolluyorlar hepsi aynı gibi görünüyor. Bir de Asya bedeni daha ufak oluyormuş diyorlar, ben 173 72 kiloyum L beden uyar mı ? Yardımcı olursan çok sevinirim..
Daha önce castelli, santini vb kaliteli ürünler kullanmadıysan konforlu hissedersin, kullandı isen ne kadar ucuzda olsa boşuna paranı harcama aliexpress taytları için zira bir kere denedikten sonra aralarındaki fark nedeni ile kullanmazsın.@Berke abi senin eski mesajlarını da gördüm sen baya bi Aliexpress giyim ürünü almışsın tecrübelisindir. (link) bu ürün ile rahat eder miyim pedi konforlu mudur ? Açıklama fotoğraflarına 19D koymuşlar ama yorumlarda herkese 9D gelmiş sanırım bu D yi rastgele basıp yolluyorlar hepsi aynı gibi görünüyor. Bir de Asya bedeni daha ufak oluyormuş diyorlar, ben 173 72 kiloyum L beden uyar mı ? Yardımcı olursan çok sevinirim..