Topeak'ın uzun olan suluk kafesinden caydırdı beni. İhtiyaç duyarsam bu ürünü değerlendireceğim. Teşekkür ederim.Ben,zaman zaman 1 litrelik çelik termos için kullanıyorum. Gayet başarılı.
Made in anne > Neopren kılıfKaliteli termos konusuna bende katılıyorum.Contigo termos kullanıyorum 5 -7 saate kadar hiç bir sıkıntı olmadı bugune kadar.
Fotograftaki kılıf çizilmesin diye kullanıyorum sadece made in anne .
249734 dosyayı görüntüle
Rica ederimTopeak'ın uzun olan suluk kafesinden caydırdı beni. İhtiyaç duyarsam bu ürünü değerlendireceğim. Teşekkür ederim.
Hele birde marka takıntısı haklı bir sebebe dayanmıyorsa , tam anlamıyla sınırlama oluyor. Benim tek marka takıntım , alternatiflere asla şans vermediğim ve kola deyince akla ilk gelen Cocacola 😁249723 dosyayı görüntüle249725 dosyayı görüntüle
Ithalatci firmaları bile aynı olabilir. 😅😄🤣 Kendimizi sınırlamayalım özgür düşünmek lazım. Markalara, algılara takılmadan...
200 liraya airmeshli jordanred taytları var tayt arayan varsa güzel gözüküyor maalesef alıcakken ben bedeni bitti :/.O zaman baştan para vermeniz gerek. 100-250 lira civarına Decathlon'da da kaliteli uzun tayt yok. Aliexpress'i deneyin derim.
Airmesh biraz sert bir ped. Ben hic rahat edemedim. Kisa sureli antremanlarimda giyiyorum sadece.200 liraya airmeshli jordanred taytları var tayt arayan varsa güzel gözüküyor maalesef alıcakken ben bedeni bitti :/.
8+ saat diye pazarlanıyor... Yazık olmuş ileride kesin alma gözüyle bakıyordum başka deneyimleri de olanlar paylaşabilirse sevinirim.Airmesh biraz sert bir ped. Ben hic rahat edemedim. Kisa sureli antremanlarimda giyiyorum sadece.
Yanlis anlasilmasin, ben sevmedim sadece. Sele agrisi vs yapmıyordur belki ve 4-5 saat ile 1 saat arasinda fark yok gibi. Ben daha ince daha yumusak pedleri daha rahat buluyorum. Airmesh i de severek kullanan cok kisi olabilir.8+ saat diye pazarlanıyor... Yazık olmuş ileride kesin alma gözüyle bakıyordum başka deneyimleri de olanlar paylaşabilirse sevinirim.
Ben airmesh ped'li taytı yaklaşık 7bin km'dir kullanıyorum, fiyatına göre gayet başarılı olduğunu düşünüyorum. Jordanred'de asıl sorun kumaşın hava almaması bana kalırsa. Bunu da bilerek almıştım aslında.8+ saat diye pazarlanıyor... Yazık olmuş ileride kesin alma gözüyle bakıyordum başka deneyimleri de olanlar paylaşabilirse sevinirim.
Çok belirleyici olmayacak ama bedenlerini anlayabilmem için rica etsem boy kilo beden söyleyebilir misiniz?Ben airmesh ped'li taytı yaklaşık 7bin km'dir kullanıyorum, fiyatına göre gayet başarılı olduğunu düşünüyorum. Jordanred'de asıl sorun kumaşın hava almaması bana kalırsa. Bunu da bilerek almıştım aslında.
@elprofessor şort içine giyilen pedli iç çamaşırları var gezi amaçlı kullanacaksanız o tip çamaşırları bir deneyin derim.