Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet için aksesuar tavsiyeleri

Kaliteli termos konusuna bende katılıyorum.Contigo termos kullanıyorum 5 -7 saate kadar hiç bir sıkıntı olmadı bugune kadar.
Fotograftaki kılıf çizilmesin diye kullanıyorum sadece made in anne :).

WhatsApp Image 2020-12-07 at 16.10.24.jpeg

Scudo
Ben,zaman zaman 1 litrelik çelik termos için kullanıyorum. Gayet başarılı.
Topeak'ın uzun olan suluk kafesinden caydırdı beni. İhtiyaç duyarsam bu ürünü değerlendireceğim. Teşekkür ederim.
Kaliteli termos konusuna bende katılıyorum.Contigo termos kullanıyorum 5 -7 saate kadar hiç bir sıkıntı olmadı bugune kadar.
Fotograftaki kılıf çizilmesin diye kullanıyorum sadece made in anne :).

249734 dosyayı görüntüle
Made in anne > Neopren kılıf :D

• Beğen
Tepkiler: ersnpk
@ersnpk kaç yıl oldu hatırlamıyorum ama 20 yi geçmiştir. Kola, pepsi.... içmiyorum. Bir defa katkili içtim o kadar.

Merhaba, internette saatlerce araştirma sonrasında cevabını asla bulamadiğim bir soruyu sizlerle paylaşacağım. Herkes illaki AliExpress'e girip tayt araştirmiştir ve 5d-9d-19d vb. Jelli tayt seçeneklerini görmüştür (Fotoğraflarda da göründüğü gibi) Bu jelli pedlerin farkı ne ? Bu sayılar neyi ifade ediyor bilen varsa bizide bilgilendirirse minnettar olurum.

Dosyalar

• Screenshot_2020-12-23-16-38-33-347_com.alibaba.aliexpresshd.jpg
    Screenshot_2020-12-23-16-38-33-347_com.alibaba.aliexpresshd.jpg
    284,7 KB · Okunma: 42
  • -13435029791164314185.jpg
    -13435029791164314185.jpg
    59,8 KB · Okunma: 39
@oguzhanndgnn sitenin biri fazla takılmayın o sayılara diye not eklemiş özellikler kısmına :snzdglsn:

“Note: 5D, 9D, 12D, 19D, 20D It only represents the difference between the printed patterns and has nothing to do with the size,This panty cushion is one size fits most and can be used by most people”

(link)

O zaman baştan para vermeniz gerek. 100-250 lira civarına Decathlon'da da kaliteli uzun tayt yok. Aliexpress'i deneyin derim.
200 liraya airmeshli jordanred taytları var tayt arayan varsa güzel gözüküyor maalesef alıcakken ben bedeni bitti :/.

200 liraya airmeshli jordanred taytları var tayt arayan varsa güzel gözüküyor maalesef alıcakken ben bedeni bitti :/.
Airmesh biraz sert bir ped. Ben hic rahat edemedim. Kisa sureli antremanlarimda giyiyorum sadece.

@oguzhanndgnn benim bildiğim D işareti density demek yani yoğunluk. Tayt pedinin yoğunluğunu gösteriyor. Density arttıkça yoğunluk artmış oluyor. Santimetrekareye düşen baskıyı ne kadar azaltıyorsa density o kadar yüksek oluyor.

Airmesh biraz sert bir ped. Ben hic rahat edemedim. Kisa sureli antremanlarimda giyiyorum sadece.
8+ saat diye pazarlanıyor... Yazık olmuş ileride kesin alma gözüyle bakıyordum başka deneyimleri de olanlar paylaşabilirse sevinirim.

Dogru tayt ve pad secimi , kisinin yol bsikleti ustunde gecirdigi zamani , hem kaliteli,rahat ve keyifli kilacagi gibi , bisikletten sogutacak, nefret ettirtecek kadar onemli bir secimdir. Tipki sele secimi gibi. Dolayisiyla , sahsi fikrim , tayt konusunda , en kaliteli urunlerin secilmesi gerekliligidir. Bir cok donemde bu urunler icin , yurtdisi sitelerde kampanyalar yapildigi icin takip etmek ve urunleri %50 'ye yakin oranlara ucuz olarak alabilmek mumkundur.

• Beğen
Tepkiler: Bıyıkov
8+ saat diye pazarlanıyor... Yazık olmuş ileride kesin alma gözüyle bakıyordum başka deneyimleri de olanlar paylaşabilirse sevinirim.
Yanlis anlasilmasin, ben sevmedim sadece. Sele agrisi vs yapmıyordur belki ve 4-5 saat ile 1 saat arasinda fark yok gibi. Ben daha ince daha yumusak pedleri daha rahat buluyorum. Airmesh i de severek kullanan cok kisi olabilir.

• Beğen
Tepkiler: a.valverde
Ben airmesh ped'li taytı yaklaşık 7bin km'dir kullanıyorum, fiyatına göre gayet başarılı olduğunu düşünüyorum. Jordanred'de asıl sorun kumaşın hava almaması bana kalırsa. Bunu da bilerek almıştım aslında.

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan
Ben airmesh ped'li taytı yaklaşık 7bin km'dir kullanıyorum, fiyatına göre gayet başarılı olduğunu düşünüyorum. Jordanred'de asıl sorun kumaşın hava almaması bana kalırsa. Bunu da bilerek almıştım aslında.
Çok belirleyici olmayacak ama bedenlerini anlayabilmem için rica etsem boy kilo beden söyleyebilir misiniz?

@Dongtaes 1,72 boyum 78 kg ağırlığım. Forma da M giymeme rağmen bu taytta L tam oluyor. Belirleyici ölçü baldır çevresi bence. dizin üzerinden bir 10 cm yukarıdan ölçtüğümde 50 cm geliyor benim baldırlarım. L beden tatlı sıkı oluyor.

Ben de aldım hiç düzgün yorum yapılmamış üzerine. Bakalım nasılmış. Deneyimlerimi yazarım buraya.

bende pedli tayt bakıyorum dechatlondan alacağım sanırım, sele rahatsız ediyor normal şortla, belki bir tık daha sürerken rahat ederim diye.

• Beğen
Tepkiler: Emre Tuna Mirliva
Geri