Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet için aksesuar tavsiyeleri

Scudo
Aliexpress den wildman almıştım 2 senedir yağmur çamur demedi gidiyor. Dışı sert kabuk ve çok şık duruyor kesinlikle öneririm

• Beğen
Tepkiler: korayg
Telefona ter bulaşmasını önlemek ve yağışlı havalar geldiğinde su da geçirmemesi namına, Türkiye sınırları içinde bu üründen satan bir firma biliyor musunuz? Örnek olarak (link) ürün var mesela.

Ya da aynı fonksiyonu sağlayabilecek, aynı boyutlarda alternatif bir ürün varsa o da güzel olur.

Hepsiburada üzerinde "telefon su kılıfı" diye aratırsanız bulursunuz sanırım. (link), (link)

Su geçirmez bir çözüm de benden. Alet çantasına 200 küsur lira vermenizi önermem.

3'lü tenis topu kutusu suluk kafesine tam oluyor.

İçindekiler:
1-Yedek iç lastik.
2-Bir sakız kutusunda biraz para, Km saati için yedek pil, benzincide lastik şişirmek için dönüştürücü, sibop iğnesi için anahtar.
3-Bir sakız kutusunda yama takımı.
4-Yolda zincire müdahale için mavi eldiven.
5-Levye takımı
6-Mini pompa.
7-Birkaç tane kablo bağı.
8-Anahtar takımı.

f920f401-cb74-4e9d-93dd-427135e89eeb (1).jpg

efec6e05-50f5-4df0-ae51-f3ae5b7d20d9.jpg

Öneriler için teşekkürler ancak alternatifler derken benim kafamda kesinlikle bunlar yoktu. Topeak'ın ürününe yakın bir şey ya da kadınların bozuk para koymak için kullandığı fermuarlı çantaların su geçirmez versiyonlarını düşünüyordum. Kilitli poşeti falan pek şık bulmuyorum, alet çantasından devşirme bir şeyi de forma cebinde taşıyamam ki sele altı çantam da var. Ya da örneğin eskiden fotoğraf makinelerinin konulduğu derimsi çantalar vardı. O tarz ürünlerin, su geçirmeyen versiyonları da olabilir belki.

Bu tarz bir şey kullanabilirsin, tam aradığın özellikte değil ama çok kullanışlı. Ben dağ yürüyüşü yaptığım zaman farklı boyutlarda olanları kıyafet vs için kullanıyorum.

Sea-to-Summit-Tørrsekk-13-Liter.jpg

Bir ürün buldum, sizlerle de paylaşayım. Decathlondaki (link) ürün kağıt üzerinde aradığım gibi. Nem emmeyen diye denmiş ürün açıklamasında, yorumlarda da yoğun yağışta da yağmur geçirmedi denmiş. 10x14 boyutu da ideal. Yarın mağazada bir kontrol ederim, eğer ele de güzel gelirse biraz modifiye ederek istenilen ürün haline gelebilir.

(link), aliexpress (20 dolarlık takım formaları)ve freysport markasının formaları arasında hangisi daha kaliteli?

decathlonda satılan pedli taytlar ne kadar konforlu?Kullanan varmı?30 KM üzeri yol gidiyorum.İstanbul Avrupa yakasında pedli tayt satan bir yer bilen varsa önerebilirmi?House of Bike 'ta bile yok.Kaliteli ürün almak istiyorum.

decathlonda satılan pedli taytlar ne kadar konforlu?Kullanan varmı?30 KM üzeri yol gidiyorum.İstanbul Avrupa yakasında pedli tayt satan bir yer bilen varsa önerebilirmi?House of Bike 'ta bile yok.Kaliteli ürün almak istiyorum.
Bence Sora'dan alın. Araştırmama göre en iyi seçenek gibi duruyor. Eğer bütçeniz kısıtlıysa sadece 30 KM için süngerli 55 liralık taytta bile ben rahat sürebiliyorum. Ama sizi bilemeyeceğim.

• Beğen
Tepkiler: AeroKnight
Her gün git gide km arttırıyorum.30 dan yukarı çıkıyorum.Sora tekstil deki fiyatlara baktım.Uzun taytlar 570-650 tl arası.Bu kadar bütçem yok.Orta kalitede 100-250 tl arası verebileceğim bir tayt arıyorum.Git gide mesefam artdığı için başlangıç seviyesinde aldığım bir tayt sonra daha az etkili olmasını istemiyorum.

Her gün git gide km arttırıyorum.30 dan yukarı çıkıyorum.Sora tekstil deki fiyatlara baktım.Uzun taytlar 570-650 tl arası.Bu kadar bütçem yok.Orta kalitede 100-250 tl arası verebileceğim bir tayt arıyorum.Git gide mesefam artdığı için başlangıç seviyesinde aldığım bir tayt sonra daha az etkili olmasını istemiyorum.
O zaman baştan para vermeniz gerek. 100-250 lira civarına Decathlon'da da kaliteli uzun tayt yok. Aliexpress'i deneyin derim.

Günlük turlarda sıcak kahvemi yanımda taşımayı ve molalarda tüketmeyi çok seviyorum. Lakin normal şartlarda kahvemi sıcak tutan termos , bisikletin suluk kafesinde çok daha hızlı soğuyor. Neopren kumaştan termos kılıfları duydum ve danışmak istedim. Kullanan ve öneride bulunabilecek olan var mıdır ?

Geri