Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet için aksesuar tavsiyeleri

@Ahmeturan

ön ışık için tr ye kargo yok yalnız

• Beğen
Tepkiler: Afyon35
Scudo
@MossoMLinkteki urunler benim bugun elime ulaştı, bilginize.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: MossoM ve Afyon35
Ön çanta ile ön ışıktan vazgeçtim ön ışık için biraz daha bekleyip pek de ucuza kaçmadan iyi iş görür bir şey alacağım diğerine de bakacağız artık

@MossoM çinden turkey post ile gönderilir diyor bir daha bakın isterseniz.

@Ahmeturan
Evet şimdi gördüm rusya aracılığıyla göderiyoruz demiş.

@Desertiger
Haftada bir 4 dolardan emin misiniz? Bişey yapmak gerekiyor mu kuponu alabilmek için. Çünkü her hafta 5 dolarlık ürün alan müşteriye 4 dolarını hediye etmek pek mantıklı gelmedi bana. Bir defaya mahsus olabilir. Tabi başka bir çok indirim çeşidi mevcut sitede.

@Ilter Elmas
Boyutu nasıl belirliycem l xl arasında kaldım.

@MossoM Daha önce Decathlondan aldığım eldivende L giyiyordum, Aliexpressteki ürünü XL aldım Çinlilerin kalıbı biraz küçük olabilir diye. XL tam geldi.

• Beğen
Tepkiler: MossoM
@MossoM

(link)

Bu linkte olan sanırım genel kesime uygun cm vermiş

@Afyon35
Teşekkürler benim 9cm çıktı sanırım xl mantıklı. Peki bunlar decatlonda satılan 30 tl lik eldivenlerden iyimidir ben onlara baktığımda hiç bi koruma durumu göremedim fitness eldivenleri daha iyiydi ordaki

@MossoM
Aynen benim de 9 santime çok yakın çıktı ben de XL alacağım sanırım

Merhaba ben de tekzen den 110 tl ye topp rack basic marka bisiklet taşıma aparatı aldım tam buzz rack mozzquito yu 270 tl ye alacakken son anda bunu aldım Aracım fiesta tek bisiklet taşıyacağım ve çok uzun mesafe olmayacak en uzun 100 km.Kancalarda plastik kaplama varmış umarım bagaja zarar vermeden kullanabilirim.

Merhaba ben de tekzen den 110 tl ye topp rack basic marka bisiklet taşıma aparatı aldım tam buzz rack mozzquito yu 270 tl ye alacakken son anda bunu aldım Aracım fiesta tek bisiklet taşıyacağım ve çok uzun mesafe olmayacak en uzun 100 km.Kancalarda plastik kaplama varmış umarım bagaja zarar vermeden kullanabilirim.

Tavan için olanların montaj şekli nasıl acaba. Tavanda ray yada yeri bulunmuyor dümdüz.. Kapılar açılıp içeriden takılıyor diyen arkadaşlarda olmuş (anlayamadım), gerçi videolu anlatanlar olmuştur kaynaklar geniş sonuçta ama net paketim dolayısıyla bu dönem giremiyorum. Anlatabilirseniz çok memnun olurum merak ettiğim bir konu gerçekten

Seat toledo 2015 bagaj cam bütün için bisiklet taşıma aparatı kullanan var mı?

Merhabalar, konuyu açalı 2 yıl olmuş, vay be
  • Tayt ve Forma takımı
  • Gözlük
  • Km saati (şart değil aslında, powerbank de olabilir Strava uygulaması sayesinde işimi görüyorum.)
  • Sele çantası (telefonlu olanlar hoşuma gidiyor)
  • Ön Far
  • Arka Stop
Bu yazdığım ekipmanları kullanan veya tavsiye verecek olan arkadaşlar,
  • Marka - Model
  • Fiyat
  • Link
Bu şekilde belirtirseniz iyi olur, teşekkürler...

Sedan aracım içim bisiklet taşıyıcı arıyorum da bilen duyan var mı en fiyat performans hangisidir?

bu 3/4 taytdan Türkiye'de bulabileceğim yer ürün mağaza var mı uzun tayt giymek yerine ona geçiş yapmak istiyorum veya başka birşey bulan dizlik gibi

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
@ilgin4834
Diz ısıtıcı olarak öneririm;
(link)

@trainspotting35 sen yetkili bi abiye benziyorsun bişey sorabilir miyim :)

bisikletçilerin vardır bi bildikleri diyerek taytlı ped denen meretten aldım. bugün ilk sürüşümü yaptım, o kadın pedi olayı gereksiz geldi bana. zaten selem kalın minderli, bi de ped olunca altımda yastık varmış gibi bi his yarattı. ikisinden birini kaldırıcam mecbur. ya aynı sele + pedsiz tayt, ya da pro yarışçıların kullandığı tarz mindersiz sele (plastik veya karbon) + pedli tayt. sence hangisi?

Yeni forma + tayt almayı planlıyorum fakat taytı askılımı yoksa askısız mı alacağım kararsız kaldım. Decathlon'dan aldığım tayt askısızdı ve bacaklarımı sıkıyordu. Eğer askılı daha rahat oluyorsa seçimimi askılı yapacağım fakat kararsız kaldım.
askılı olan belde açılma vs yapmıyor ama tuvalet ihtiyacın da da cddi manada problem çıkartıyor

4 sene sonrası için bir güncelleme yapayım :) üzerine sort vs diye başlık açtım ki çok gereksizmiş full beyaz forma + tayt takımı bile kullanıyorum artık görüntü olarak insanlar ne der olayını çok oldu aşalı gayet iyi ve konforlu oluyor başlık bile açmaya gerek yokmuş :)

@can_celik ikisinide dene, ayni mesafe ayni rotada kararini kendin ver.

@hamlet2006 selamun aleykum ağabey sizin bisiklet taşıma aparatını gördüm de bir arkadaşım arıyordu ona tavsiye ettim tekrar yine size sorayim dedim halen kullaniyormusunuz herhangi bir olumsuzluk oldumu. Nerden bulabiliriz tam ismi ne acaba
(Özel mesaj kutunuz dolu olduğundan özelden soramadım)

Geri