Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet için aksesuar tavsiyeleri

@Ilter Elmas
Bu link için de teşekkür ederim herhalde daha uyguna pompa bulamam:D ben bundan alayım en azından idare eder belli bir süre herhalde kask eldiven falan derken en azından benim için güzel bir meblağ ortaya çıkacak sanırım

Scudo
@Afyon35 Rica ederim. Eldiven için de buna bir bak:

(link)

Bu ürünü kullandım, gayet iyiydi. Geçen sene 8-9 liraya falan almıştım aliexpressten. Belki başka satıcılarda yolladığım linktekinden daha ucuza vardır.

@Ilter Elmas
Teşekkürler inceleyeceğim

(link)

Bu nasıldır yol bilgisayarı olarak

@Afyon35 Yol bilgisayarı kullanmadığım için o konuda yorum yapamayacağım.

• Beğen
Tepkiler: Afyon35
Arka ışık için AliExpressten deemount ışıklar var onu alabilirsin. Ön ışık için ise wheelup markasını öneririm.

• Beğen
Gözlük Rockbros Aliexpressten. Arka ışığıda oradan öneririm. Kask Limar, Giron gibi sağlam bilindik markalardan almanı öneririm. Işık içinse amacına uygun birşey almalısın. Sadece önümü aydınlatsın yeter diyorsan pilli birşeyde yeter. Yaktımmı millet kör olsun, önümdekiler beni motosiklet sanıp yol versin istiyorsan bataryalı, 1000+ lümen ön ışık almalısın. Eldiven vs. için Btwindekiler iyi gibi. Yol bilgisayarı içinde yine Aliexpress'i tavsiye ederim. Benim elimde birkaçı var sana özelden mesaj attım.

• Beğen
@Çağdaş78
Güzelmiş aslında ama bisiklet şu ful süspansiyon denen arkadaşlardan suluk yeri bile kadronun altında deldirilmemesi de gerekiyormuş suluk orada olunca ön tekere sürtüyor bazen halen ona çözüm yolu bulmuş değilim bunu alsam hiç bir yere sığdıramam herhalde :)

Genel olarak model değil de marka da önerebilirsiniz
Yani eldiven için şu markanın ürünlerine bakabilirsin
kask için şu markaya bakabilirsin gibi gibi

• Beğen
Tepkiler: Çağdaş78
@Afyon35 istersen bir decatlona uğra. Hem fiyat hem çeşit görmüş olursun. Matara kafeslerini kadroya bağlama aparatları da var.

• Beğen
Forum sakinleri şu 2 eldiven nasıldır jel uzun eldiven bakıyorum ama jel olayını .çözmüş değilim :acpsnr:

(link)

(link)

Yaza girdik artık acaba kısa jel olanlarından mı alsam :/

Sayın diğer forum arkadaşlarım önerilerinize açığım

@Afyon35 Aliexpressten üç adet eldiven almıştım ikisi uzun biri kısa parmak eldiven. Eldivenlerde genelde jel değilde sünger oluyor içinde. Yinede fiyatlarına göre iş görüyorlar. Birde aldığım uzun parmak eldivenlerin parmak uçlarının dikiş kısımları parmak uçlarını rahatsız ediyor. Decathlonun 500 serisi uzun parmak eldivenlerinde böyle bir problem yoktu.

• Beğen
@Ahmeturan
Siz hangilerini kullanıyordunuz?

@Ilter Elmas
Efsane bir öneri fiyatına göre acayip kaliteli bir pompa . Büyük karton kutuda gelmişti bana . Yaklaşık 6-7 aydır kullanıyorum gayet memnunum. ;) Kullanımı hakkında sorularınızı alabilirim .

• Beğen
Tepkiler: Ilter Elmas
Merhabalar alacaklarım kafamda şekillenmeye başladı linkleri bırakıyorum her türlü öneriye açığım;

(link)
Yol Bilgisayarı

(link)
Eldiven(Bir konuda okumuştum 2-3 dolarlık eldivenlerin süsten başka amacı yok kıyın paranıza sağlam bir şey alın diye)

(link)
Sele Altı Çantası(Suluk sorunum olduğu için bu bir alternatif olabilir bana)

(link)
Alet-Edavat Dolu Çanta

(link)
Ön Işık

(link)
-
(link)
Arka Işık(İkisi aynı ürün gibi ama arada 2 dolar gibi bir fark var :/)

(link)
Ön Çerçeve Çanta

Sanırım geriye gözlük ile kask kalıyor kaskı deneyerek İzmir'den alsam daha iyi olur sanki gözlüğü de araştırmaya devam edeyim
Kullananlar, deneyimleyenler, bilgisi olan arkadaşlarımız bilgi, birikim ve tecrübelerini benimle paylaşabilirse sevinirim

İyi Akşamlar

@Afyon35 matara gözü olan çanta çok iyi fikirmiş. TT yarışlarındaki aero tarzda olmuş.
Alet çantası elde mi taşınacak?
Tüm malzemeler fazla fazla yer kaplayacak özellikle on ışık için bir de powerball olacak.
Bu malzemeleri bisiklet üzerinde hayal ettin mi ? Sığacaklar mi ? Başkaları nasıl taşıyor diye dikkat ettin mi ?

@Afyon35
Rockbros, bugün geldi :)
(link)

Dosyalar

• 20180507_144558.jpg
    20180507_144558.jpg
    103,7 KB · Okunma: 37
  • 20180507_144708.jpg
    20180507_144708.jpg
    83,2 KB · Okunma: 38
  • 20180507_144613.jpg
    20180507_144613.jpg
    110,6 KB · Okunma: 36
@Çağdaş78
Alet çantatısını kadroya sabitlemeyi düşünüyorum ama ebatlar sıkıntı çıkarırsa başkasına bakarım bugün
Işık aslında şarjlı veya pilli istiyordum ama uygun ve güzel aydınlattığı söylenen bir ışık göremedim ben :(

@Afyon35
Üst üste tekrarlıyormuş gibi olmayayım ama pilli ışıklar sadece karanlığı kırar, şarjlılar sadece önünüzü (1-2m'yi) iyi aydınlatır. Eğer tam tekmil bir aydınlatma bakıyorsanız ek bataryalı yüksek lümen lambalardan başka çare yok :)

@Afyon35
(link)
(link)
ben bu ikisini yaklaşık 7 aydır kullanıyorum. günlük bir saat kullanımla haftada bir şarj etmek gerekiyor.

On ışık ve arka aydınlatma konuları hakkında bir çok yazı ve öneri mevcut forumda. O yazıları incelemenizi tavsiye ederim

Geri