Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet için aksesuar tavsiyeleri

@hamlet2006 selamun aleykum ağabey sizin bisiklet taşıma aparatını gördüm de bir arkadaşım arıyordu ona tavsiye ettim tekrar yine size sorayim dedim halen kullaniyormusunuz herhangi bir olumsuzluk oldumu. Nerden bulabiliriz tam ismi ne acaba
(Özel mesaj kutunuz dolu olduğundan özelden soramadım)
Aleyküm selam.
Benim edindiğim tecrübeye göre gönül rahatlığıyla alabilir.
Benim aldığım ürün şu idi:(link)

Bana 2017 deki maliyeti 200 dolar idi(iki bisikletlik olanı)

Scudo
walla pisik agri uyusma bunlari cok cektim su an 7 tane 3 tanesi kislik uzun 4 u de kisa yazlik taytim oldu. fakat en onemli sey bike fit ve uygun sele kullanmak. Pearl izumi marka bir kislik birde yazlik var ve 5 senedir kullaniyorum problem yok, 3 tane DHB marka var gayet ucuz ve kullanisli bunlari yeni aldim wiggle dan. bir tane Northwave var cok memnunum.. bitane de altura var uzun kislik biraz fazla dar ama kullaniyorum iyi su an.
ucuz almayin hele aliexpress ten hic almayin.

• Beğen
Tepkiler: yavuzkosar
wiggle sitesinde cok var diz alti tayt.

@can_celik kadin pedi olayı gereksiz geldi bana derken neyi kastettiniz ? Ikisi farkli ürünler bisiklette kullanilanla...

pedli tayta ''kadın pedi'' diyerek latife yapmıştım. ironiye uzak nesile aşina değilim.

Forumda kadin uyelerinde oldugunu dusunerekten bende nacizane kibarca bir hatirlatma yapim demistim

@ilgin4834 3/4 pedli bibshort olarak Hincapie markasının ürünü barco tekstilin fabrika satış mağazalarında mevcut. Reflektörlü iplik ile dikiş yerleri ışığı yansıtıyor, güzel bir görünürlük sağlıyor akşam sürüşlerinde..

Merhaba.Yeni konu açamadığımdan bu başlık altında yardımlarınızı istiyorum.Aşağıdaki ürünler hakkında fikirleriniz ne olur. Belki bu ürünleri kullanmış veya incelemiş olabilirsiniz.Malum her yer kapalı görmek mümkün değil online sipariş vereceğim.Teşekkürler

Kask: ( 200 tl ye kadar tavsiyelerinizi alabilirim )
-Decathlon st 500 -170 tl
-Decathlon roady van rysel 500 - 170 tl

Kilit: ( 50 tl civarı farklı önerilere açıgım)
-Sedona y-9 - 45 tl
-Onguard 8170 - 45 tl
-Onguard 8163 - 40 tl

Matara Kafesi:
-Raceone x3 - 40 tl
-Decathlon 500 - 19 tl
-Raceone x1 - 28 tl

Matara: ( Matara konusunda termal matara mı mantıklı yoksa sıradan düz bi matara mı elite fly gibi? Ayrıca aliminyum matara kafeste çok ses yapar mı?
-Elite loli 600ml - 22 tl
-Elite Fly 550 ml - 44 tl
-Race one igloo 550 ml termal matara - 57 tl
-Elite iceberg termal matara 500 ml - 66 tl
-Elite syssa aluminyum matara 750 ml - 70 tl

Arkadaşlar uzun zamandır tasarımlarını takip ettiğim bir sayfa.İnstagramda da var.Şahane şeyler
tasarlıyor bu arkadaş.Mutlaka incelemelisiniz.Her türlü materyalleri kullanıyor.Ben bir tasarım yaptırmayı
planlıyorum açıkcası.İncelemenizi tavsiye ederim.Bir kaç foto paylaşayım konu ile alakalı olarak.
Gidon boğazı tıpası , gidon boğazı tıpası üst kapağı , spacer , kolye , gidon tıpaları vs.çok çeşit.Titanyum ,karbon , alüminyum vs.
(link)
(link)

2.png5.png6.png7.png8.png1.png
2.png3.png4.png5.png6.png7.png8.png9.png10.png1.png

Son düzenleme:
Ben kapaklı bir model tasarlayıp yollayacağım kendisine.

Fiyatlar nasıl arkadaşlar?

Selamlar

Çok büyük olmayan, üst boruya takabileceğim, silindir şeklinde bir çanta arıyorum. Sırtta olunca terlettiği için böyle birşey düşündüm. İçine anca belki bir tshirt, ufak tefek birşeyler koyulacak..Üst boruya takıp bacak arasında rahat duracak şekilde olması lazım

Böyle bir çanta yada bu şekil kullanabileceğim bir ürün var mıdır ?

Üçgenleri gördüm, bunlar çok küçük olmuyor mu ? Kullanan varsa , tecrübelerini anlatabilirmi ? Mesela için havlu, ek bir tshirt vs rahatça sığıyormu

Yol bisikleti bu arada

@BerkEvren evet bu tarz birşey tamda istediğim. Bir araştırayım nerede, kaça vs
Farklı boylarıda vardır heralde bunun

@korayg Konniks kullanıyorum, biraz büyük kaba ama, ufaktan market alışverişi de sığdırmışlığım var..Daha önce Giant Tcr da takılıydı..Kadro M bu arada..
IMG_20200609_152650_2.jpgIMG_20200506_154744_3.jpg

evet buda iyiymiş , kaç cm uzunluk olarak ? @HakanAydn

@korayg 40-44 cm gibi birşeydi..Sizin kadro L ya da 53-54 se matara daha açıkta kalabilir..Tur 50 kadro..

• Beğen
Tepkiler: korayg
Geri