Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet için aksesuar tavsiyeleri

Merhaba, ben de cilt sorunlarından dolayı polyester forma giyemiyorum. Birkaç gündür her yerde yünlü forma arıyorum ama bir türlü bulamadım. Nereden bulabilirim acaba veya önerdiğiniz bir model var mıdır?
Merhaba, ben de cilt sorunlarından dolayı polyester forma giyemiyorum. Birkaç gündür her yerde yünlü forma arıyorum ama bir türlü bulamadım. Nereden bulabilirim acaba veya önerdiğiniz bir model var mıdır?
bir de ben forumda biraz yeniyim galiba bundan benim attığım mesajlara pek sık cevap gelmiyor. Bu konu hakkında ne yapabilirim?

Scudo
Belki yukarılarda bir yerde belki başka bir başlık altında şu an hatırlayamadım, yün kumaştan bisiklet kıyafetleri bilgisi paylaşılmıştı, onu görebildiniz mi?

bir de ben forumda biraz yeniyim galiba bundan benim attığım mesajlara pek sık cevap gelmiyor. Bu konu hakkında ne yapabilirim?
1-2 öneride bulunulmuştu size diye hatırlıyorum. Fiyat haliyle pahalı geldi galiba. Bende dün Rc500 ss jersey aldım bazı bölgeleri yünmüş gördüğüm kadarıyla. 5 cepli olması süper. Sağ tarafta ufacık fermuarlı cebi anahtarı çıkartma derdine son verdi. Orta bölümdeki fermuarlı telefon cebide kasislerde telefon fırlayacak korkusunu sonlandırdı. Ben yapısını çok çok beğendim. Çin üretimi ama Decathlon argesini yapmış. Vergi farkını düşünürsek Çin formaları 200 TL ler civarına gelmeye başladı. Sora da da böyle cep imkanı bulmak mümkün değil. L formalar artık bol gelmeye başladı yavaş yavaş formaları M beden ile değiştiriyorum. 8124A5B8-5E7C-43C4-B3F8-15938C43DE6D.jpeg1D78ED37-E4E4-40DC-B40C-9B6D78701F9E.jpeg8B1160FD-8BE1-4B70-92D8-BF09F410FDEF.jpeg
Görsellerle konuyu pekiştirelim. Bu arada diğer formalarda olan kuruyunca oluşan ter kokusu bu formada daha az gibi geldi bana.

Merino wool cycling jersey diye googleden arat satan siteler karşına çıkar.

• Beğen
Tepkiler: AeroKnight
1-2 öneride bulunulmuştu size diye hatırlıyorum. Fiyat haliyle pahalı geldi galiba. Bende dün Rc500 ss jersey aldım bazı bölgeleri yünmüş gördüğüm kadarıyla. 5 cepli olması süper. Sağ tarafta ufacık fermuarlı cebi anahtarı çıkartma derdine son verdi. Orta bölümdeki fermuarlı telefon cebide kasislerde telefon fırlayacak korkusunu sonlandırdı. Ben yapısını çok çok beğendim. Çin üretimi ama Decathlon argesini yapmış. Vergi farkını düşünürsek Çin formaları 200 TL ler civarına gelmeye başladı. Sora da da böyle cep imkanı bulmak mümkün değil. L formalar artık bol gelmeye başladı yavaş yavaş formaları M beden ile değiştiriyorum. 272157 dosyayı görüntüle272158 dosyayı görüntüle272159 dosyayı görüntüle
Görsellerle konuyu pekiştirelim. Bu arada diğer formalarda olan kuruyunca oluşan ter kokusu bu formada daha az gibi geldi bana.
merhaba fiyatlarda 400-500 kadar bir bütçem var yünlü olanlar için mecburen. Öbür türlü sırtımdaki kaşınma ve akneler yüzünden derimi yüzmek istiyorum resmen. Onun dışında bana bir atlet tarzı öneri geldi bir de yün forma al dediler. Yün formayı türkiyede arayıp bulamadım onun hakkında bir öneri geldi. Şimdi yurtdışında arayacağım mecburen.
Merino wool cycling jersey diye googleden arat satan siteler karşına çıkar.
Çok teşekkürler
merhaba fiyatlarda 400-500 kadar bir bütçem var yünlü olanlar için mecburen. Öbür türlü sırtımdaki kaşınma ve akneler yüzünden derimi yüzmek istiyorum resmen. Onun dışında bana bir atlet tarzı öneri geldi bir de yün forma al dediler. Yün formayı türkiyede arayıp bulamadım onun hakkında bir öneri geldi. Şimdi yurtdışında arayacağım mecburen.

Çok teşekkürler

Çok teşekkürler
İnternetten baktığımda gerçekten de çok pahalı geldi 1500 tl civarı (resmen bir bisiklet parası) o parayı versem bile eskimesinden korkar giyemem bisiklet süremem ahahahahhaha. Acaba yaz aylarında da bir yün içlik giyip bisikleti sürebilir miyim? An itibariyle kışın öyle yapmayı düşünmekteyim.

Çok teşekkürler

İnternetten baktığımda gerçekten de çok pahalı geldi 1500 tl civarı (resmen bir bisiklet parası) o parayı versem bile eskimesinden korkar giyemem bisiklet süremem ahahahahhaha. Acaba yaz aylarında da bir yün içlik giyip bisikleti sürebilir miyim? An itibariyle kışın öyle yapmayı düşünmekteyim.
merinos tişört diye aratırsanız daha ucuza bulabilirsiniz ama arkasında cebi olmaz.

Çok teşekkürler

Aralık ayında Türkiye'yi ziyaret etmeyi düşünüyorum. Eğer Almanya'ya gönderen bir sitede bütçenize uygun bir ürün bulursanız, özelden adresimi paylaşabilirim ve Aralık'ta Türkiye'ye getirip kargo yapabilirim.

Merhaba,

Küçük dahi olsa sırt çantası taşımak istemiyorum artık. Bu çantayı kullanan var mı? Yol bisikletinde sorun çıkarır mı?

(link)

Bunun sele altı çantaya göre avantajı olur mu merak ettim, sele borusuna takılıp arkaya doğru koyulacak doğru anladıysam.

3 sene kullandım hatta abime verdim sonra o da hala kullanıyor.

Dosyalar

• resim_2021-08-24_153908.png
    resim_2021-08-24_153908.png
    565,8 KB · Okunma: 38
Bundan tavsiye ediyorum sonucunu cikarabilir miyim? 😄
Ben bir süre kullandım işimi gördü ama bundan sonra pack2ride inovaya geçtim. tavsiye edecek olursam inovayı ya da o tip çantaları tavsiye ederim :)

Dosyalar

• IMG_20210604_170009.jpg
    IMG_20210604_170009.jpg
    192,6 KB · Okunma: 30
Ben bir süre kullandım işimi gördü ama bundan sonra pack2ride inovaya geçtim. tavsiye edecek olursam inovayı ya da o tip çantaları tavsiye ederim :)

Gayet guzel gorunuyor ama beni biraz zorlar suan. Issizlik zor 😞

Gayet guzel gorunuyor ama beni biraz zorlar suan. Issizlik zor 😞
Allah yardımcınız olsun, almışken bir defa almakta fayda var ama. Benim gibi 2 defa almak durumunda kalmayın, gerçi o zamanlarda bu tip çantalar yoktu.
Bahsedilen diğer çanta da iyidir iş görür ama ağır taşımıyor bilginiz olsun.

Allah yardımcınız olsun, almışken bir defa almakta fayda var ama. Benim gibi 2 defa almak durumunda kalmayın, gerçi o zamanlarda bu tip çantalar yoktu.
Bahsedilen diğer çanta da iyidir iş görür ama ağır taşımıyor bilginiz olsun.

Agirdan kastiniz ne mesela? Ben tamir aletleri, yedek ic lastik, yemek, powerbank vs gibi seyler koyacagim icine. Belki bi de yedek tshirt falan.

Agirdan kastiniz ne mesela? Ben tamir aletleri, yedek ic lastik, yemek, powerbank vs gibi seyler koyacagim icine. Belki bi de yedek tshirt falan.
Onlar okey, onlar dışında çok bir şey koyamazsınız. 5-6 kilo sonrası demirini çok zorluyor hele bozuk zeminde sürerseniz. Maksimum 10 kilo diyor ama ben 10 kilo hiç denemedim, deneyesim gelmedi.

Onlar okey, onlar dışında çok bir şey koyamazsınız. 5-6 kilo sonrası demirini çok zorluyor hele bozuk zeminde sürerseniz. Maksimum 10 kilo diyor ama ben 10 kilo hiç denemedim, deneyesim gelmedi.

Bizim buralarda da hep bozuk yollar. Vaz mi gecsem bu sevdadan bilemed suan. Bi anda cantayi lastigin ustunde bulmayalim yolda 😄

Geri