Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet için aksesuar tavsiyeleri

Newboler 2 defa kullandım gerçekten çok kötü. Hem bağlantı hem de kullanım olarak. 2. kullanımdan sonra dikişler attı. Pack2ride çok iyi yorumlar alıyor denemek istiyorum. 8 senedir sem çantanın sele altı çantasını kullanıyorum. Yeni yeni yırtılmaya başladı.
Yorumunuz için teşekkür ederim, o zaman Newbolerden uzak duracağım.

Bu düşünce ile sele altı çantası ararken, fikrimi değiştirip pack2ride gidon çantası aldım.
Çanta gayet kaliteli, çok memnunum, sele altı çantasını da almayı düşünüyorum, siz pişman etmez bence.

İleride gidon çantası almayı da düşünüyorum, eğer 4-10lt arası bir sele altı çantası aradığım bütçede bulamazsam o planı şimdi gerçekleştirip duruma göre sele altı çantasını daha sonra güncelleyebilirim. Teşekkürler.

Scudo
46 neyse de 47 numara gerçekten cok çok zor

Normal ayakkabıda 46 giyen birisi olarak spor ayakkabılarda 47-47,5 gibi bir şeye denk geliyor 30,5cm ayakkabılar tam oluyor.
Yıllar evvel Diadora Sprinter 2 modelini almıştım hala kullanıyorum. Kış aylarında kullanmadım, sadece yaz aylarında kullandım, koku vs gibi problemler le de karşılaşmadım.
Diadora markasını önerebilirim, fiyatı muadillerine göre ucuz olmakla birliklte f/p den memnun kaldım
Örneğin: (link)

@Hackless Dostum sizin durumunuzda önemli birkaç nokta var.
1. aracınızın bagaj kapağının benim gönderdiğim resimlerdeki yerlerini kontrol edin, elle kuvvetle bastırın esneme göçme olmayacak gibiyse korkmayın. toplam max 45kg ağırlığın sadece 3 te biri yük binecek oralara.
2. 3 bisiklet taşımanın en önemli noktası, montajdan sonra aracı çok daha dikkatli kullanmalı, çukur ve tümseklerden kaçınmalı, ayrıca ani kalkıl ve duruşlara yol açmayacak şekilde sürmelisiniz.
3. Her bir bisikleti, en ağır olanı en önce takmalı sırası ile en hafif olan en dışta kalmalı. Ayrıca bir tanesi gidonu sağa geliyorsa onun üzerine takacağınız gidon sola gelmeli ki pedallar ve gidonlar birbiri üzerine binmesin.
4. Taşıyıcının içinden bazı yuvarlak silindir süngerler çıkar. Bunları pedal, ayak gibi kısımların aracınızın bir yerlerine değmemesi için riskli yerlere takınız.
5. Taşıyıcının içinden çıkar ama çıkmaz ise 1 yada 2 tane gerdirme kayışı alarak kullanın. Her ihtimale karşılık bisikletleri birbirlerine de sabitlemiş olursunuz. Ayrıca BNB gibi kilit özelliği olmayan taşıyıcılar için halatları bir kaç defa dolayarak düğümlerseniz ekstra çalınma güvenliği olmuş olur.
6. Taşıyıcınızın 3 bisikleti doğru yük ve zorlanmadan taşıması için bisikletleri takmadan önce tüm kayış ve bağlantılardan sonra el ile aşağı yukarı sağa sola kontrollü olarak zorlayın ve test edin. Bisikletleri taktıktan sonra bu kontrolleri yeniden yapın zira ağırlık binince, alt kayışlar ve belki yan kayışlar gevşeyecektir.
7. Son olarak bagaja araç içerisinden ulaşım yok ise 3 bisikleti sökmeden bagaj kapağını açamayacağınızı unutmayın.
8. Ayrıca aracınızda geri gidiş kamerası ve arka park sensörü var ise bunları kullanmakta sıkıntınız olabilir ve park sensörü taşıyıcı veya bisikleti görerek sürekli, mesafe uyarısı verebilir, bu sizi yanıltmasın.
9. Sonradan hatırladım, taşıyıcının, bagajın alt kısmına gelecek olan dayanağı belki plakanızın üzerine rast gelebilir. Bu durumda öncelikle plaka çerçevesi ve plakanın dayanıklılığına dikkat edin.

Merhabalar,
Olayı maddeler halinde çok güzel anlattığınız için öncelikle teşekkür ederim.
Benim aracım Kia Ceed ve üst kısımda kancaların takılacağı parça plastikten yapılmış.
Amacım 16 kg olan bir bisiklet taşımak. BNB rack swift touring model bir taşıyıcı almayı düşünüyorum, tek bisiklet taşımada o parçanın zarar görme ihtimali sizce nedir?
Araç üstü ve çeki demirli modelleri maalesef düşünmüyorum. Tek ihtimalim araç arkasında taşınan bir model olmalı.
Teşekkür ederim.

Merhabalar,
Olayı maddeler halinde çok güzel anlattığınız için öncelikle teşekkür ederim.
Benim aracım Kia Ceed ve üst kısımda kancaların takılacağı parça plastikten yapılmış.
Amacım 16 kg olan bir bisiklet taşımak. BNB rack swift touring model bir taşıyıcı almayı düşünüyorum, tek bisiklet taşımada o parçanın zarar görme ihtimali sizce nedir?
Araç üstü ve çeki demirli modelleri maalesef düşünmüyorum. Tek ihtimalim araç arkasında taşınan bir model olmalı.
Teşekkür ederim.
Tek bisiklet taşıyacaksanız ayakları çok iyi bastığı için bulabilirseniz Saris Solo yu tavsiye ederim. Ayakların yüzeyi açılı ayarlanıp geniş olduğu için üst kayışlara az yük biniyor.

• Beğen
Tepkiler: bekir34
Tek bisiklet taşıyacaksanız ayakları çok iyi bastığı için bulabilirseniz Saris Solo yu tavsiye ederim. Ayakların yüzeyi açılı ayarlanıp geniş olduğu için üst kayışlara az yük biniyor.

Maalesef Saris ürünlerini bulmak çok zor ve fiyatlarda malum baya yüksek, 16 kilo plastik parça için çok mu baskı uygular. Elimle kontrol ettim çok fazla esnemiyor ama emin de olamadım tam.

Türkiye'de yaşarken 2012 Nissan Micra aldım. Bisikletleri taşımak için o zaman dechatlonda da satılan thule 9104 aldım.Daha sonraki Juke,Sportage,B200,Golf ve Qashqai'de sorunsuz takıldı.Thule ile 10.000 km'den fazla yol yapmışımdır ,bunlara şehirler arası ve uluslararası dahil.Kolay takılıp söküldüğü için ayrıca çok pratik.Son olarak %90 iki bisiklet taşıdım çoğunlukla.Tavsiye ederim.

Merhabalar 7 inch lik bir telefonum var gidon uzeri cantalı telefona bakabilicegim bir canta ariyorum tavsiyeleriniz icin simdiden tesekkurler

Merhabalar 7 inch lik bir telefonum var gidon uzeri cantalı telefona bakabilicegim bir canta ariyorum tavsiyeleriniz icin simdiden tesekkurler
Bu üründen sipariş verdim geçen gün, elime henüz ulaşmadı lakin göz atabilirsiniz.
(link)

• Beğen
Tepkiler: Raptoid
şu üründen aldın yiğenim için bence gayet kaliteli güzel . Katlanır bisikletime taktım ona bile oldu . İphone8plus koydum içine sığdı . Ama dokunmatik vs denemedim ona yorum yapamayacağım

Dosyalar

• 1D84F649-0ACE-4475-B4C4-84721F1E0CED.png
    1D84F649-0ACE-4475-B4C4-84721F1E0CED.png
    266,2 KB · Okunma: 35
İyi geceler dostlar hortlattim özür dilerim şimdiden. Yarın ayak pompası alicam bütçe 500tl. Aklımdaki seçenekler ve siz değerli dostlarım tavsiyeniz alırım.

(link)

(link)

(link)

Erdoğanlar bisikletteki ile bike daki aynı ürün olabilir fiyat farkı var diye yazdım. Teşekkür ederim şimdiden.

• Beğen
Tepkiler: ugurus
Kusura bakmayın bilmediğimden soruyorum . Bende şarjlı pompa var.
(link)
Bu linkteki pahalı ayaklı pompalar yada diğer pompaların ne gibi bi özelliği ve avantajı varki bu paralar ?
ben bu pompa ile araba lastiklerine hava basıyordum genellikle . Şarjlı olması dışında. Bi fark var mı bu pahalı ayaklı pompalar ile bendeki şarjlı pompa arasında ?

İyi geceler dostlar hortlattim özür dilerim şimdiden. Yarın ayak pompası alicam bütçe 500tl. Aklımdaki seçenekler ve siz değerli dostlarım tavsiyeniz alırım.

(link)

(link)

(link)

Erdoğanlar bisikletteki ile bike daki aynı ürün olabilir fiyat farkı var diye yazdım. Teşekkür ederim şimdiden.

(link)

(link)

(link)

Hocam merhaba, 2 yıldır yol bisikletinde xlc delta pu s04 kullanıyorum. 120psi'ya kadar kasmadan şişirebiliyorum. Anlık Hepsiburada fiyatı 221tl

(link)

(link)

(link)

Pro’nunkini kullanıyorum, memnunum tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: Uğur2929
(link)
Bu linkteki pahalı ayaklı pompalar yada diğer pompaların ne gibi bi özelliği ve avantajı varki bu paralar ?
ben bu pompa ile araba lastiklerine hava basıyordum genellikle . Şarjlı olması dışında. Bi fark var mı bu pahalı ayaklı pompalar ile bendeki şarjlı pompa arasında ?

Yol bisikleti lastikleri için gereken basınç (ben 23mm lastiğe 120 basıyorum) en rahat bunlarla sağlanabiliyor. Göstergelerinin olması çok önemli ve iyi ürünlerin çoğunun göstergesi dijital kadar olmasa da doğru ölçüyor. Şişirme süresinde de oldukça iyiler. Ben Mijia şişirene kadar sıkıldığımdan genelde ayaklı pompayla şişiriyorum. Az eksiği varsa pilliyi kullanıyorum. Tabii linklerdekilerden daha ucuz Giyo gibi pompalar da var; gövde malzemesine, özelliklerine, markasına göre fiyatı değişiyor. Pilli pompaların çoğu bu basınca kadar şişiremiyor (şişirebileceğini iddia etse de) ya da şişirirken pili bitiyor. Tabii ki şişirenler ve pili en az iki lastiği 0'dan 120'ye şişirmeye dayananlar da var (Mesela Xiaomi'ninki) ama onlar da ucuz değil zaten.

(link)
Bende de xiaomi şarjlı pompa var ama göstergeli ayak pompası olmazsa olmaz benim icin,yeri geliyor şarjı bitiyor,sabah erken yola çıkarken elektrikli pompayı çalıştırmak ses yapıyor,evde uyuyanlar rahatsız olabilir😁

Hocam merhaba, 2 yıldır yol bisikletinde xlc delta pu s04 kullanıyorum. 120psi'ya kadar kasmadan şişirebiliyorum. Anlık Hepsiburada fiyatı 221tl
Büyük ihtimal dediğini alabilirim dükkan fiyatı da 230tl gayet mantıklı geldi bana.
Az önce pro touring aldım 272tl umarım beklentiyi karşılar.

Son düzenleme:
@Spartiat
kafamda biraz daha netleşti .
ben arabada 35psi bisiklette 50-54 psi dan daha fazla basmadığım için Birşey fark edemiyordum .
demekki bu pahalı ayaklı pompaların böyle bi faydası varmış .

Çok Teşekkürler açıklama için 🙏

@sahrana
Ses ve şarj olayı tabi başka bi konu Bide ses yapmayıverseler süper olur ben dışarda çalıştırırken bile çekiniyorum . Bide çalıştırınca başıma toplanıyorlar tanımadığım insanlar )))

15+ litre hacimli sele altı çanta arayışındayım.

P2r Inova ile Semçanta arasında gözle görülür ve aradaki fiyat farkına değen bir kalite farkı söz konusu mu acaba?
Bu çantaları tecrübe edenler memnun kaldıkları ve kalmadıkları yönlerden bahsederse sevinirim, teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: boras06
Geri