Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet için aksesuar tavsiyeleri

yine zam yemiş :(

freysportun taytlarına pek iyi yorumlar yapılmamıştı forumda . bende 3 tane forması var formaları güzel ama taytını yorumlar olumsuz olduğu için almadım. aliexpressten aldığım bir tayt vardı 250 tl civarında askılı, decathlonun essentielden iyi. uzun sürüşler için daha ideal. decathlonun essentiel biraz daha az terletiyor, belkide AE den aldığımın bedeni bi tık küçük geldiği için sıkıyor olabilir ama ped kısmı decahtloandan iyi. iki tayttanda memnunum essentiel uzun sürüşlere pek dayanmadığı için bi üst seviyesini almayı düşünüyorum bende.

(link)
Bir kaç ay önce 130 TL almıştım, geçen haftalarda tekrar aldım malum ömrü bitti taytın 180 TL ye geldi. Freysport'un formasını kullanıyorum fiyatına göre iyi diyebilirim lakin taytlarını hiç kullanmadım.

Scudo
Bir kaç ay önce 130 TL almıştım, geçen haftalarda tekrar aldım malum ömrü bitti taytın 180 TL ye geldi. Freysport'un formasını kullanıyorum fiyatına göre iyi diyebilirim lakin taytlarını hiç kullanmadım.
ped kısmı şu linkte olan ürünün görseli ile aynıydı benim aldığım. satıcı kapalı olduğu için direk linkini atamadım. kapatmasa uzun olanından alacaktım birtanede kısasından memnun kalmıştım. benzeri epey çok AE de yorum sayısı fazla olan bi satıcıdan alınabilir.

(link)

• Beğen
Tepkiler: StanicEnemy
ped kısmı şu linkte olan ürünün görseli ile aynıydı benim aldığım. satıcı kapalı olduğu için direk linkini atamadım. kapatmasa uzun olanından alacaktım birtanede kısasından memnun kalmıştım. benzeri epey çok AE de yorum sayısı fazla olan bi satıcıdan alınabilir.

(link)
Bu son bahar için mi? Aslında benimde ihtiyacım var son bahar ve kış için. Kışın bisiklet sürme konusunda çok tedirginim açıkçası malum çok soğuk ve rüzgar olduğu için zevk alamıyorum.

• Beğen
Tepkiler: osmancan71
Bu son bahar için mi? Aslında benimde ihtiyacım var son bahar ve kış için. Kışın bisiklet sürme konusunda çok tedirginim açıkçası malum çok soğuk ve rüzgar olduğu için zevk alamıyorum.
yaz için olmadığı kesin :D çünkü gözenek falan yok terletiyor biraz. ben çok terleyen birisi olmadığım için beni çok etkilemiyor biraz rüzgar olması yetiyor diyebilirim.

forma ve taytları ilkbahar civarında kullanmaya başladım bisiklette. kış elbiselerimin hepsi decathlondan benim. içlik, kışlık mtb montu, yağmurluk . duruma göre sıra ile üç katmanıda giyiyorum sonbaharda içlik soğuksa biraz daha üzerine mont kış günü ise birde yağmurluk. kış içinde ayrı boyunluğum var decahtlonun yine. altıma da eğer hava çok soğuk ise içlik ve eşofman giyiyorum. bu sene farklı olarak altı uzun tayt + eşofman yapmayı düşünüyorum. o yüzden satın alacaktım ama satıcı kapanmış :) benzer ürünü daha önce bulmuştum ama linkini kaybettim bulursam burayada atarım.

firmaların hepsi çinde üretiyodur bu ürünleri diye düşünüyorum. eskiden çinden alışveriş riskli oluyordu biraz daha . 2022 de artık bu durum doğru satıcıyı (yorum satış sayısı puan) tespit ettikten sonra yok gibi birşey. AE nin ucuz olmasınıda sürümden kazanmalarına ve üretim maliyetlerine bağlıyorum. diğer satıcılar orada üretip getirip birde kendi karlarını koyuyolar. yanlış düşünüyo olabilirim.

• Beğen

hocam ben trakya soğuğunda decathlondaki (link) şu ürünü kullandım uzun süre. cidden beklediğimden çok iyi çıktı. ancak bu sonbahardan ziyade kış için daha makuldür bence. (link) şu ürünü sonbahar için aldım ancak henüz deneme fırsatım olmadı. buna da bakabilirsiniz.

• Beğen
hocam ben trakya soğuğunda decathlondaki (link) şu ürünü kullandım uzun süre. cidden beklediğimden çok iyi çıktı. ancak bu sonbahardan ziyade kış için daha makuldür bence. (link) şu ürünü sonbahar için aldım ancak henüz deneme fırsatım olmadı. buna da bakabilirsiniz.
Teşekkür ederim bilgilendirme için. Eğer trakya soğu ile başa çıktı ise bu ürünler, benim için istanbul ve çevresinde hiç sorun olmayacağını düşünüyorum. Normal bedenim XL fakat üstüme rahat olsun diye 2XL alıyorum ondada beden kalmamış umarım bir an önce stoka girer.

5-6 saatlik sürüşlerim oluyor. Aliexpress'ten aldığım tayt bol gelmeye başladı ve uzun sürüşlerde bir zaman sonra rahatsız etmeye başlıyor. İleride daha uzun sürüş planlarım da var. Frey sportun TM Evo 8+ saatlik pedli taytını alsam sorun olur mu acaba çünkü TM Evo yarış pedi diye biliyorum.

• Beğen
Tepkiler: ufuq81
@Burak Altaç merhaba. Acaba tayt aldiniz mi? Aldıysanız kullanıp deneyim paylaşabilirmisiniz?

5-6 saatlik sürüşlerim oluyor. Aliexpress'ten aldığım tayt bol gelmeye başladı ve uzun sürüşlerde bir zaman sonra rahatsız etmeye başlıyor. İleride daha uzun sürüş planlarım da var. Frey sportun TM Evo 8+ saatlik pedli taytını alsam sorun olur mu acaba çünkü TM Evo yarış pedi diye biliyorum.
Pedini bilmiyorum ama kalıbı ve dikimi ile ilgili pek iyi yorumlar görmedim. Bir arkadaşımız almıştı sanırım, kendi ve oğlu için. O yorumu bulursam ekleyeceğim.

@Burak Altaç merhaba. Acaba tayt aldiniz mi? Aldıysanız kullanıp deneyim paylaşabilirmisiniz?
Yok almadım.
Pedini bilmiyorum ama kalıbı ve dikimi ile ilgili pek iyi yorumlar görmedim. Bir arkadaşımız almıştı sanırım, kendi ve oğlu için. O yorumu bulursam ekleyeceğim.
Dikiş sorunları olduğunu okumuştum ama daha önce oradan forma aldığım için firma ile konuşurum almadan önce diye düşünüyorum. Veya biraz daha paraya kıyıp Castelli alacağım :)

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Yok almadım.

Dikiş sorunları olduğunu okumuştum ama daha önce oradan forma aldığım için firma ile konuşurum almadan önce diye düşünüyorum. Veya biraz daha paraya kıyıp Castelli alacağım :)

Forma siparişlerim oldu. Benim gibi keyfi sürenler için formaları memnun eder. Aliamcandan aldığım taytların hepsini attım"3 adet" amazon üzerinden (link) aldım. Aliden aldığım taytların 3-4 tık daha iyisi. Kumaş ve ped olarak. Ama yedek tayt almak istiyorum. Ekonomi şahlanmadan bir çara bulmam gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Forma siparişlerim oldu. Benim gibi keyfi sürenler için formaları memnun eder. Aliamcandan aldığım taytların hepsini attım"3 adet" amazon üzerinden (link) aldım. Aliden aldığım taytların 3-4 tık daha iyisi. Kumaş ve ped olarak. Ama yedek tayt almak istiyorum. Ekonomi şahlanmadan bir çara bulmam gerekiyor.
İyiye benziyor ama ped işini bilemiyorum. 8+ saat diyor, gerçekten öyle bir performansı varsa çok iyi.

Arkadaşlar merhaba tayt değilde bildiğiniz bisiklet şortu pedli olanından önerisi olan kullanan var mı?
Giant Baggy short kullanıyorum, çok memnunum. Giant'ın kendi sitesinde ve Bike Outdoor'da hala vardı son baktığımda.

• Beğen
Tepkiler: ghostt
Arkadaşlar merhaba tayt değilde bildiğiniz bisiklet şortu pedli olanından önerisi olan kullanan var mı?

(link)

Merhaba . MTB kullanırken bunu kullanıyorum ama pek beğenemedim. Ped kayabiliyor bazen. Tavsiyem kısa tayt üstüne şort olabilir.

(link)

Merhaba . MTB kullanırken bunu kullanıyorum ama pek beğenemedim. Ped kayabiliyor bazen. Tavsiyem kısa tayt üstüne şort olabilir.
Bende kısa üzerine şort ile kullanıyorum fıtness 12 shortu güzel decathlonun lcw den aldığım var oda güzel

Herkese Merhaba
Carraro sele Borusu için uygun bir sele altı çantası arıyorum.
2 iç lastik yama seti taşıyorum.
Yardımınız için teşekkür ederim

Memnun kaldığım rockbros markalı çantayı herkese önerebilirim. Her ne kadar küçük boyutlu gibi dursa da içine epey şey alıyor.
Çanta içerisine koyduklarım şunlardır.
Mini pompa.
Bir adet yedek iç lastik.
Üç adet plastik levye.
Bir kutu yama seti.
Bir paket ıslak mendil.
Bir paket normal mendil.
Cüzdan.
Anahtarlar.
Cep telefonu.
10,000 mah power bank.

(link)