Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet için aksesuar tavsiyeleri

Anunnaki bisiklet çantalarına da bakabilirsin . Instagram'da sayfası var. Ben kalitesini beğendim . Ayrıca isteğinize göre yapması da çok güzel . Üretici arkadaş da gayet ilgili . @bilginfun

Scudo
15+ litre hacimli sele altı çanta arayışındayım.

P2r Inova ile Semçanta arasında gözle görülür ve aradaki fiyat farkına değen bir kalite farkı söz konusu mu acaba?
Bu çantaları tecrübe edenler memnun kaldıkları ve kalmadıkları yönlerden bahsederse sevinirim, teşekkür ederim.
Procycle marka aldım memnunum. 3 ay önce 220 ye almıştım

• Beğen
Tepkiler: bilginfun
Anunnaki Sele altı çantası 12 lt ve fiyatı 600 tl. Fiyat biraz yüksek geldi semçantaya kıyasla, tabi ürün detaylarını bilemediğimden belkide normaldir. Ama asıl mesela 12 lt biraz ufak geldi 15 17 civarı olsa düşünebilirdim. Pek bi alternatif de yok semçanta alacağım sele altı olarak. Kadro arası olarak ise procycle pc 310 modelini beğendim. Aliexpreste kadro arası olarak rockbros vs daha hoş gelen modeller var ancak kargo gümrük derken 500lü rakamlara geliyor. Telefon tutucu olarak da bu modeli aldım.

Dosyalar

• 61Z14SaSQJL._AC_SL1000_.jpg
    61Z14SaSQJL._AC_SL1000_.jpg
    93,4 KB · Okunma: 9
  • Beğen
Tepkiler: bilginfun
Uzun sürüşler için kısa pedli kaliteli bir tayt marka model söyleyebilir misiniz?
Aliexpresten aldığım taytlar 1-2 yıkamadan sonra özelliğini kaybediyor.Teşekkür ederim.

3 yıldan beri Santini kullanıyorum.Uzun ve kısa sürüşlerde en ufak bir sıkıntı yaşamadım.Bu taytla 1 tane taklalı ve 2-3 tane de normal kaza yaptığımı varsayarsak ne kadar dayanıklı olduğuna siz karar verin.Piyasada Soranın da taytları bulunmakta ve onlar için de gayet iyi duyumlar aldım.Aynı şekilde bir arkadaşım geçen gün decathlon dan btwın in bir taytını aldı beklentisi düşük bir şekilde fakat gayet memnun olduğunu Soranın o üst düzey taytlarına o kadar para vermeyeceğini söyledi.

• Beğen
Tepkiler: bülent samsunlu
Santini neredeyse piyasada yok gibi,olanlarda 1000 TL civarı.500 600 sınıum vardı ama bakıcaz artık🙃

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Santini neredeyse piyasada yok gibi,olanlarda 1000 TL civarı.500 600 sınıum vardı ama bakıcaz artık🙃

Ucuz alacak kadar zengin değilim demişti birisi.İnanın kim olduğunu bende unuttum.Fakat dediğim gibi ciddi bir kaza vs atlatmadığınız sürece bu eşyaları uzun süreler kullanıyorsunuz.O yüzden bir kere para vermişken tam verelim düzgün verelim içim rahat olsun kafasındayım ben.Tabi indirimlerde çeşitli fiyatlara başka taytlarda olabiliyor.

Hem ucuz olsun hemde kaliteli olsun.. O bütçe ile kalitelisi zor malesef heleki döviz fiyatları şu durumda iken.. Sora bile 2 bin TL üzerine tayt satıyor.

20 yıldır bu partiyle kalite yok zaten bu ülkede tayttamı olacak olanı da alamassınız bu ekonomide...

Konu sahibi izni ile ekstra bir soru sormak istiyorum. Yol bisikleti için kısa taytları tavsiye eder misiniz?

aktifpedaldan specialized tayt aldım, tayt kalite olarak çok güzel gözüküyor fakat benden kaynaklı olduğunu düşündüğüm bir şekilde 40-50 km sonra problem yaratıyor. buna ağrı ve ısınma olarak ekleyebiliriz.
nedenini bilmediğim şekilde...
bu konuda bilgisi olan var mıdır?

• Beğen
Tepkiler: hasanben
Benimde decathlondan aldığım taytlar 150 200 km de fire veriyor sanırsam bu kişiye göre değişiyor.

Arkadaşlar merhaba tayt değilde bildiğiniz bisiklet şortu pedli olanından önerisi olan kullanan var mı?

Bir tayta 2k TL verecek bütçem yok o yüzden eskidikçe bundan alıyorum. 80km de bir sorun yaratmıyor tayt eskimediği sürece.
(link)

Bir tayta 2k TL verecek bütçem yok o yüzden eskidikçe bundan alıyorum. 80km de bir sorun yaratmıyor tayt eskimediği sürece.
(link)
bende bu tayttan aldım ve gayet iyi çıktı. başlangıç için bunu tavsiye ederim. 100 km'ye kadar idare ediyorsun ittire ittire. sonrasında ağrılar oluyor haliyle. daha uzun sürüşler için (link) şöyle bir şey var aklımda ama almadım henüz. uzun sürüşler için iyi bir tayt şart.

bende bu tayttan aldım ve gayet iyi çıktı. başlangıç için bunu tavsiye ederim. 100 km'ye kadar idare ediyorsun ittire ittire. sonrasında ağrılar oluyor haliyle. daha uzun sürüşler için (link) şöyle bir şey var aklımda ama almadım henüz. uzun sürüşler için iyi bir tayt şart.
Bende bundan almayı düşünüyordum bir ara, altımda ki tayt eskisin bundan alacağım.

askısız tayt problem yaratmıyor mu?

(link)

Decathlon'a yeni gelmiş nasıl bilmiyorum ama kaliteli gibi. Bütçe zorlanarak alınabilir. Sora yerine her türlü tercih ederim.

İngiltere sitesinde yorumlar mevcut: (link)

(link)
yine zam yemiş :(

freysportun taytlarına pek iyi yorumlar yapılmamıştı forumda . bende 3 tane forması var formaları güzel ama taytını yorumlar olumsuz olduğu için almadım. aliexpressten aldığım bir tayt vardı 250 tl civarında askılı, decathlonun essentielden iyi. uzun sürüşler için daha ideal. decathlonun essentiel biraz daha az terletiyor, belkide AE den aldığımın bedeni bi tık küçük geldiği için sıkıyor olabilir ama ped kısmı decahtloandan iyi. iki tayttanda memnunum essentiel uzun sürüşlere pek dayanmadığı için bi üst seviyesini almayı düşünüyorum bende.

(link)

Geri