Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet için aksesuar tavsiyeleri

Padli iç çamaşırlarını araştırıp onlardan satın alın. Tayt üstüne giyilen herhangi bir giysi, bir müddet sonra sizi rahatsız edecektir.

(link)
http://www.wigglestatic.com/product-media/5360041945/Altura-Tempo-Under-Cycling-Shorts-Lycra-Cycling-Shorts-Graphite-SS15-AL29TEMGS9-0.jpg?w=430&h=430&a=7

(link)

http://www.wigglestatic.com/product-media/5360048764/Altura-Progel-Liner-Undershorts-Lycra-Cycling-Shorts-Black-SS15-AL29PROBS.jpg?w=430&h=430&a=7

Scudo
Ben nakamura aldım ve çok memnunum, kesinlikle tavsiye ederim.

@karizmaertu
Geçen hafta aldım, güneş altında bir buçuk saat bisiklet sürdüm. Kesinlikle öneririm. Diğer kullandığım 100-150 TL'lik ürünlerden.hiçbir farkı yok.

Bende daha önce her türlü seyler kullanıyordum. Kot kısa sort vs agrı oluodu ve agrı ertesi güne bazende 2 güne kadar devam ediyordu kalcanın alttaki seleye temas eden kemiklerde. Sonra decathlondan 700 tayt aldım s ufak geldi iade ettim. Aliexpresten 27 dolara mapei takım altım alt üst forumda resimlerinide paylastım m beden aldım. Altta üstte tam oldu taytı özellikle iç çamasırsız direk tene giymek lazım hem teri dısa atması için hemde iç camasırdaki dikişler bi süre sonra iz yaparak onlarda acı hissettiriyor. Aynı sebebtendir ki dısa giyilen sort capri vs de buna sebebiyet vericektir. Tayt ile hem terleme azaldı hemde agrı cok aza indi cok daha uzun sürünce hafif agrı yapabiliyor fakat biskletten inince bu devam etmiyor.

Forma üstüne gelince arada hala kısa turlarda tayt giymem. Ya taytla cıkarım yada direk sortla üst üste kullanmam. Fakat forma üstü cok kullanıslı arka cepleri derin ve lastikleri sıkı olmalı böylelikle herseyinizi telefon cüzdan alet pompa gibi seyleri arka ceplere doldurabiliyorsunuz . Ben sortuda bib yani askılı aldım böylelikle belimde acılmıyor öne egilince sevdim ama tuvalet ihtiyacında askıları indirmeden gideremiosunuz . İlk giydigimde biraz cekinerek giydim altı sonrasında insanların okadarda bakmadıgını görünce rahat rahat giyiyorum. ,
İlk kullanım önemli :D

Santını pedli tayt ve adidas forma giyiyorum dize kadar. Üstümde İstanbul desenli forma var ve çok iyi bir kombin. Hiç emanet gibi durmuyor. Bence dene.

Taytlarda jelli ped zaten olmazsa olmaz; ama bir başka getirisi de taytın, teri dışarıya atıyor ve ter tutmuyor olması sanıyorum. Taytın üzerine bir şey giydiğimiz de biraz içerde kalmaya zorluyor gibi olabiliriz teri :) ama kişisel kullanım tercihi tabi. Bir de tayt dışında bir kıyafetin ağ kısmı ara sıra selenin önüne takılabiliyor boşuna rahatsızlık veriyor kısa süre bile olsa. Sadece tayt ile üzerimde bir kıyafet yokmuş gibi sürüş daha bir özgürlük hissi de veriyor :)

az once anatolyum intersport dan tshirt aldim ayni bu bisiklet formalari gibi forma alicaktim fakat sadece s beden kalmis oda bana olmadi pedli ic camasiri da bulamadim tshirt teri dışarı atma ozelligi var

Bende tayt giyince utanıyorum özellikle mahalle arasında insanlar bilmiyor zaten ne olduğunu birde benim tayt tamamen siyah elalem ne der hesabı benimki. Taytı içime giyiyorum üzerinede tecathlon dan aldığım spor kaprisini giyiyorum fark etmiyor sadece kapri giymeyince taytla hava sirkülasyonu daha fazla oluyor soğuma daha hızlı oluyor yani ama kaprim zaten spor için yapılmış havayı çok iyi geçiriyor likralı rahatsız etmiyor ve hemen kuruyor rüzgarda. üst formamda yinede tecathlon dan tişört mavi bisiklet için üretilmiş arkasında iki cep var üzerinde delikler var rüzgarı rahat alıyor içine çabuk kuruyor terletmiyor. Yanlız tayt ve tişört ü direk tenin üzerine giymek lazım atlet ve tayt altına birşey gitmeden ancak o zaman tam olarak etki ediyor.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
Tayt giymeye utanmayın başlarda bende çekinmiştim ama gayet alışılıyor.Özellikle yol bisikletini taytsız kullandığım zaman ne kadar kötü durduğunu bir daha anladım.Eşofmanla şortla kapriyle bisiklet sürülmez sürülür ama performans bekleme rüzgarda her yerin havalanıyor birde taytta böyle bir durum yok.

Şortla ve kapri ile gayet güzel performans alıyorum. Bisiklet için üretilmiş şortlar var.

(link)

(link)

Tayt giymeden bisiklet sürüyorsanız çok zorluyorsunu özellikle yazın. Kışın su geçirmez kıyafetler pek eşortmandan farklı görünmüyor ama yinede nefes alması ve teri kurutması üstün.
Bisiklet kıyafetleri teri hızlı atar sürekli kuru tutar attığınız teri pamuk t shirt ile yanınızda taşırsınız.
Evet pahalıdır çünkü çok jarse kumaş çok işçilik ister. Ama bir okadar da dayanıklıdır 1 t shirtü 1 yaz giyerken bir jarseyi 2-3 sezon yada en azından 1 yıl sürekli kullanabilirsiniz.
Tavsiyem elde mendil yada çorap yıkar gibi sabun yerine saç şampuanını deterjan olarak kullanırsanız çok çok uzun yıllar giyersiniz.
Evet biraz garipsenebilir ama şöyle bir çıkarım yaparsak güreş ile uğraşsanız kıspet giyecektiniz yada mayo, her sporun gerekli kıyafeti var ve bu sadece eylence yada renk olsun diye değil tecrübe ve bilgi ile tasarlanıyor.

• Beğen
Tepkiler: Ertan M.
Tayt olayı beni bozar arkadaş ben kapri takılmaya devam ederim ne derseniz deyin yani :)

evet arkadaşlar tayt süperdir muhtemelen ve tabii ki de giyilince pedal çevirişimiz bile değişiyordur şüphesiz. ben de giymek isterim, AMA, zaten millet bisiklet sürdüğümüz için bile mal mal bakıyor bazen, bi de tayt giyersek adımızı ibneye çıkarıp lince kadar götürürler işi. bu arada yanlış anlaşılmasın LGBT'ye saygım sonsuz.

özgürce tayt giyebileceğimiz günlerin özlemini yaşıyorum. :D

HOCAM TAYT VE FORMA ALACAKSAN DECATLONDAN AL EN UYGUNU ORASİ TAYT (PEDLİ) 23 FORMALARDA 34 DEn başlıyor 190 A KADAR CİKİYOR

(link) arkadaşlar aliexpres ede bir bakın derim pedli şort bu ben aldım kullanışlı bir ürün.

Tayt candır :) utanmaya gerek yok bence,bu işin gerekli ekipmanı bu
Erdoğanlar bisiklet.com da iyi indirimler var bi bakın derim

(link)
arkadaşlar link de ki ürünü almaya karar verdim bir kaç sorum olacak

* öncelikle bu ürünü kullanmış olan varmı nasıl bir şey
* ben bu ürünü bursa dan sipariş edicem koceelindenmi sipariş vereyim yoksa istanbuldanmı bunlar arasında bir fark varmı
* bu ürünü giyeceğim fakat direkt olarak üstümde olmayacak kalça kısmı biraz sıkıntı olacağından kapri giyeceğim sıkıntı verirmi sürüş esnasında
* 1.79 boy 87 kg yim hafifden göbek var beden oalrak xxl alsam çokmu bol olur

bu konularda yardımcı olursanız çok sevinirim iyi forumlar..

evet peder çıkmadan kartı isteyecem :) kredi kartı yok bende fikirlerinize muhtacım arkadaşlar abiler ablalar :)

Benim boy 182cm kilo 85 ama bacaklarım kalındır göbeğim pek yok gibi. Taytlarda bana xl rahatça oldu, L mi alsaydım dedim ama dar olabilir diye vazgeçtim, bence size de xl uyar... Sonuçta bu bir tayt üzerinize tam oturması lazım...

@ATALAY16 Bende bunun sanırım 1 üst model olanından aldım. 115 kg 1.90 boyum var xxl oluyor bana. Sana xxl büyük gelir hocam. Şortun altına giyilir sorun olmaz.

Geri