Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet için aksesuar tavsiyeleri

Aman sakın içine bir şey giymeyin.

Pişik kremi, bepanten vs gibi bir kremi de sürüşten evvel sürün.

Seleye oturunca o ped olması gereken yerlere nüfuz eder merak etmeyin :)

Taytların geneli maalesef parlak siyah oluyor.

Sadece yağmura dayanıklı kışlık taytlar mat oluyor... Bu Taytlar bayağı soğukta da koruyor..

Hadi hayırlı olsun :)

• Beğen
Tepkiler: ATALAY16
Scudo
@Onur YCL
benim boy 1.75 kilo 65 bana L tam olduğuna göre siz en az xl bakmalısınız

@Fırat Y.
Şimdi aynı taytı kulanan biri olarak şunu söylemek isterim ki;
XL bedeni 110 Kg iken de giyiyordum şim 80 KG iken de giyebiliyorum..

ben 176 boy 63 kiloyum, m beden taytlarını giyiorum decathlonun tamda oluyor, idareten aldım bende bugün uzun, kısası vardı ama soğumaya başladı havalar bacaklık yerine tayt alayım dedim, önümüzdeki günlerde aliexpresten kışlık uzun takım alcam, imkanı olanlarda mutlaka almalı oradan, burda kaliteli bir uzun tayt 150 civarlarındayken, yurtdışında takımlar o fiyatlara değerlendirilmesi gerekiyor bence

• Beğen
Tepkiler: phardon
Haftada 2-3 kere ve her çıktığında 15-30 km arası sürüş yapan biriyim.
Daha önce 300 modelinin kısa taytını almıştım, ped kısmı idare etse de kaliteli olmadığını fark ettim zamanla.

(link)
(link)

Bu linkteki ürünlerden birini almayı düşünüyorum. Şimdilik sadece taytla sürecek medeni cesarete sahip değilim. Nike'ın Dri-Fit şortu ve dar eşofmanı var genelde onların altına giyerek kullanıyorum. Boyum 182 cm kilom ise 82 kg. Beden XL seçeceğim. İki model hakkında yorum yapabilir misiniz?

@minimalist hocam xl aldım bedeni hani üste tam oturuyor fakat ne kadar yukarı çekersem çekeyim o pet kısmı yine aşşağıda kalıyor biraz yürüke nfalan sıkıntı olur kanatındeyım :)

(link)

Ben bunu aldım 75 kilo 178cm boyum var. M beden aldım. Gayet rahat fit duruyor. İçindeki ped turuncu ve gerçekten rahat. Tavsiye ederim.. Hazır indirime girmiş kaçırmayın.

@serkanoz87 hocam haklısınız yurtdışı ucuz fakat kışlık Ürünleri gerçekten kaliteli mi? Daha önce yazlık Forma aldım sıcak havada bir sıkıntı olmadı. Fakat bunlar Çin malı sonuçta kışın üşütüp hasta olmayalım

Arkadaşlar almanyadan güzel bir tayt aldım kışlık ama bana olmadı,ikinci el kisminda konu açtım ilgilenen varsa fiyatda bir guzelik yaparım

(link)

Ben bu taytı almıştım geçen pazar 70km kullandım, pedi biraz kalitesiz ama onun dışında fiyatına göre çok kaliteli bir ürün. İç tarafı ince polar gibi olduğundan terletme, kaşıntı yaparmı dedim ama hiç sorun yaşamadım. Bedenini bulabilirseniz tavsiye ederim.

Bi tane tayt var decathlonda, bacak kısımları daha ince baldır kısımları daha kalın, askılı hemde sırta kadar geliyor. Pedi de gayet güzel +150km durumlarda hiç ağrı sızı yaptırmıyor.

@Hüseyinsuna
Çin malıyla Çin'de üretilen malları birbirleriyle karıştırmayalım :)
Birçok şey Çin'de üretiliyor. Şu an üzerimdeki Mavi marka gömlek Bangladeş'te üretilmiş.
50 liraya alınan bir gömlek bundan daha iyi kalitede olamaz.

• Beğen
Tepkiler: serkanoz87
yazlık taytın içine ağ kısmını kestiğimiz (fetiş olsun diye değil taytın pedini kullanabilmek için) kışlık külotlu çorap giysek işe yarar mı? deneyen oldu mu?

Dosyalar

• kulotlu corap.jpg
    kulotlu corap.jpg
    163,6 KB · Okunma: 61
@Yavuz S.
bir yanlışlık olmasın ben 65 kiloyum L beden zar zor oluyor, bir de decathlon ürünlerinde 2 beden yazıyor EU ve USA diye EU karşısında L yazan üründe USA karşısında M yazıyor ama sitesindeki bedenler hangisi baz alınarak yazılıyor acaba bana tayt ve forma EU standardına göre L benden oluyor, sitedeki bendenler de EU diye biliyorum, sizin baktığınız benden hangisi acaba EU mu USA mı

@Fırat Y. Selamlar.
Üstündeki etiketleri söktüm. Decathlon'dan ss alıyorum. Gerçekten üzerine direk oturdu. Çok rahat. Potluk fazlalık yok. İnternet sitesinden m beden olarak sipariş verdim resimde görüldüğü gibi. Şimdiye kadar her ikisini de 3 er kez kullandım. Gayet iyiler tavsiye ediyorum.

Dosyalar

• Screenshot_2015-11-11-10-04-01.jpg
    Screenshot_2015-11-11-10-04-01.jpg
    32,5 KB · Okunma: 64
@ozgur908 külotlu çorap ve içlik bence işe yarayabilir ama ne kadar sağlıklı onu bilemem :harika:

@Yavuz S. ben hep mağazadan deneyerek aldım bugüne kadar ama şimdi içime şüphe düştü bu yüzden hangi bedeni baz alıyorlar sitede acaba, daha önce aldığım uzun taytın dizlerinde pörsüme olmuştu dün mağazada birkaç tayta baktım diz bölgeleri daha kalın gibiydi sizinkinden yoktu mağazada diz bölgeleri farklı mı yoksa çekince esneyen kumaştan mı, denediğim tayt EU da L bedendi ve üzerime zor geçirdim ilginç doğrusu

@Fırat Y. Diz ve yukarısı kalın kumaş üst bölüm de çok esnemeden söz etmek doğru olmaz. Ben denemeden aldım. Kendi yazlık taytlarin da m beden olduğundan nede olsa değişiyor diyerek kumar oynadım. Ve gayet güzel oldu. Amerikan yada Eu beden hakkında gerçekten bilgim yok. Çünkü olduğunu görünce direk söktüm bilgilendirme yazılarını. Çünkü gerçekten cildimi rahatsız ediyor.

• Beğen
Tepkiler: Fırat Y.
Bugun tur sonrasi yolda esime rastladim onunden bastim gittim o ara gunes vurmus :-D msj atti icin gözüküyor diye L beden almistim baya yapismisti vücuduma acaba bundan mi oldu cok geriliyor ici gozukuyor. Olmadi gece giyicem bunu o zaman da araba isiklarinda gorunur ama napalim :-D gunduz icin guzel bisi almam lazim gene decatlohndan mi alicaz varmi oneriniz bu cok iyi 2 3 saat surus yaparsin acimaz sikinti cikarmaz diyeceginiz bir ürün yoksa gene gitcez decatlohndan alacaz.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf G.
@ElcaSeJawS sizin aldığınız şort içi giyilen tayt olmasın. Normal tayta göre giyince onunla içiniz belli oluyor.

Edit : Konu başlığı uzun taytmış, benim dediğim iç tayt kısa :)

• Beğen
Tepkiler: ElcaSeJawS
Geri