Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet için aksesuar tavsiyeleri

Scudo
Decathlonda ben görmüştüm pedli şort sitesinde var mı bilmiyorum fiyatından da haberim yok fakat mağazada olduğunu biliyorum

Bir taytin pedini sorta monte edebilirsiniz ama o pedin surekli iceride yer degistirecegini bilmelisiniz. Pedi yerine oturtmaya calistikca bisiklet kullanamak zorlasiyor. Lakin soz konusu zerzevat, malum bolgede surekli bir o yana, bir bu yana kivirtiyor.

Cok zorlamayin. Denedik, calismadi. Tayt giyin.

@Gökhan BİROL ah be hacım 110 kiloyum (8 kilo gitmiş halim) 1 yılda 30 kilo aldım yemin ederim kangren olacağım o yüzden şort düşünüyorum. XL tayt bile kurtarmıyor.

Türkiye' de pek yok sanırım bu ürünler:

(link)

@belgen

Su anda nerededir bilemiyorum. Ama su linkte teker teker bakin, hosunuza gidenin linkini acin ve
uygunsa alin. Decathlon'da da mutlaka vardir.

(link)

arkadaşlar öncelikle kurban bayramınız kutlu olsun bir kaç sorum olacak forma ve tayt tavsiyesi istiyorum her ikisi içinde 70 tl ye kadar çıkabiliyorum fakat ben bu taytı içime giyecem yani üstünde kapri tarzı bir şey olacak rahatsızlık veriyormu bu ve kapri üstüne bisikelt forması abes bir görüntü oluşturuyormu acaba (kapri dar bol değil) şimdiden cevapalrınız için teşekkür ediyorum kazasız bol pedallar ...

Hocam dağ bisikletimi kullanıyorsunuz bilmiyorum ama yol bisikleti kullanan birinde gördüm çok komik duruyor bana göre sanki emaneten almış gibi bisikleti tabi kendi bileceğiniz iş taytın üstüne bir şey giyince de tayt giymenin de pek bir anlamı kalmıyor.Tayt olarak decathlon da ki modelleri önerebilirim.

@ertanmrtz hocam mtb var bende ama tayt normal giyemem dün 122 km tur yaptım malum bölgede bayağı ağrı oldu :) taytı içimize giysek aynı performansı vermezmi acaba

Bu tayt ve formanın bisiklet üzerinde fonksiyonları nedir normal kıyafetlere göre ?

Ben şehir bisikleti kullanıyorum taytımı decathlondan almıştım.vt700 dü sanırım.iç tayt olarak geçiyor.ben de zaten üzerine kapri giyiyorum.alalı 6 ay kadar oldu aslında bu zamana kadar memnundum ama en son 220 km yol geldim kafamda soru işareti oluştu.tabii seleyle de alakalı.bulabiliyorsanız jelli tayt alın derim

@Matiz hocam bu iç taytlar da ped desteği olmuyormu acaba

@karizmaertu tayt özellikle pedli olan malum bölge de ki konforu arttırıyor ve hava aldığı için sağlık açısından da korunmuş oluyorsunuz forma ise hava aldığı için daha rahat ediyorsunuz ter üzerinizde kurumuyor pamuklu tshirt ler gibi

Benim bahsettiğim tayt pedli.fiyatına göre de pedi güzel aslında.ama kullandıkça ve yıkandıkça eski havasını kaybediyor.dediğim gibi 220 km yol geldim beni biraz rahatsız etti.alabiliyorsanız tabii ki daha iyisini alın, alamıyosanız bu tayt işinizi görür.fiyatı da 49 tl idi yanlış hatırlamıyorsam

Direk pedli şort bulsam alacağım , tayt kadar dar olmayan ama bol da olmayan bişey arıyorum bulamadım bir türlü. Tayt giymiyoum çünkü 173 boy olunca ve kilo da olunca kötü duruyor. Zayıflasam giyeceğim tayt.

Decathlonda bisiklet forması buldum alayımmı önerirmisiniz arkadaslar 30 TL (link)

şimdi bu sorum bursa lı arkadaşlara gelsin :) busa içinde bulabileceğim bir yer varmı forma tayt vs satan yer

Ağrı duyulan kısımı nasırlaştırmak ve vücudunuza uygun bir sele bulmak bence daha önemli.Pedli tayt hele ki ucuz ise cok işe yaramıyor.1 kez su aliexpress teki pedli taytlardan kullandım cok rahatsız oldum.En temizi incecik diz üstü dar bir deniz şortu.Zaten kıcımız nasır bagladı acıyı hissetmiyoruz.Pedsiz fit bir tayt bulabilsem onu kullanacagım. @ATALAY16

@ATALAY16 tayt alacaksanız bursa da intersport varsa nakamura mıydı neydi öyle bi tayt var, pedi gerçekten çok sağlam koruyo ve çok rahat.En uzun 110 km yaptım üstünde zerre ağrı,sızı yoktu

• Beğen
Tepkiler: Barış TURAN
Geri