Scudo Sports

Bisiklet kaskı takmak zorunda mıyım?

@MuratHan
Kaska gülen kişi açsın g. ne gülsün. Banada arada sürerken laf atan gundi midesem, apaçi mi desem şimdi tahmin ettiğimi yazsam ayrımcılık olacak tipler var hani hayt huyt bööö. Mööö diyek 2 ayaklı hayvan sesleri çıkararak sataşıyorlar geçerken ama basıp geçiyorum. Bir gün inip bi kafa atacağım galiba kask o zaman en iyi işe yarayacak.

Scudo
Geçen yaptığım basit kazada sağ göz kapağımı çizdim allah korusun gözüm dahi çıkabilirdi, kaldırımda giderken oldu, klasik bisiklet kaskı değil dh kaskı daha çekici geliyor artık tüm yüzü koruması açısından

Uygun bi bütçede kask önerirmisiniz kafamı ve cebimi koruyacak

• Beğen
Tepkiler: chnkrmz
@Okan111
Sedona nin kasklarina bakınız

@Okan111 yakınlarda bisikletçi var ise oradan alacağın 50 lira küsüratındaki her türlü kasklar olur. ben 55 liraya aldığım kaskı kullanıyorum.

@chnkrmz
bisikletçi yok burda

ailenin kartı ile internetten sipariş verebilirmisin.

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
@chnkrmz
halledicez artık

@Okan111 bi şekilde halletmen kendin için iyi olacaktır.
ben yama seti taşımazdım bikere taşıyayım dedim o gün lastiğim patladı.
zaten hep kask takarım. yarışta kaza geçirdim kask baya çizildi. kafa derimin çizilmesinden iyidir.
bir gün kask takmadan kullandığın zaman kaza yapmayacağının garantisi yok. denk geldimi geliyor.
kaldırımdan çıkmak istersen dengeni kaybettiğinde bisiklete bile küsebilirsin. tabi küsecek durumda olursan.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
Bence bisiklet sürmeyenler bile bu ülkede kask takmalı.Kasksız asla bisiklet kullanmam ve çocuklarıma da k ullandırmam.

Kafası olan adam kask takar, anlayana !
Evde bisikleti temizlerken kask takıcam neredeyse, öyle güzel alışkanlık oldu.

ben dün bursadaki koskoca korupark ta kask bulamadım yarın aydın bisikletten alıcam artık

Beyin şart onu korumak için kaskta şart ben kullanmıyorum çünkü felç kalma riskini seviyorum

@kudretozbay macera arıyorum diyorsun. benim arkadaşımın frenleri boşaldı ve yanımdan hızla geçti . şehir içinde olmasına rağmen çok kötü kaza yaptı. ve kafasını duvara hızla çarptı. çocuğun kafası çok kötü şişti. o kaza anında gelen çığlık sesi ben araba kazası sandım

• Beğen
Tepkiler: kudretozbay
UYARI: Bu duygusal bir konuşmadır örnek almayalım ve yanlış anlamayalım..!

Kask takma MECBURİYETİ bence bisikletin doğasına ters. Neden mi? Hani bisiklet özgürlüktür diyoruzya, özgürlüğümüze düşkün olduğumuz için, birşeylere bağlı hareket etmek istemediğimiz için ve bunu sadece kendimiz için yapıyoruzya, işte aynen bu şekilde bisiklete binerken kask takıp takmamakta da özgürüz. Çünkü artık bişeyler mecburiyete dönüştükçe benim özgürlüğümde kısıtlanıyor demektir.'' Kask şart mı? '' sorusunu kendimize soralım ve kendi özgür irademizle hareket edelim.
Bisiklet dünyadaki en masum ulaşım aracıdır, bunuda tehlikeli gibi göstermeyelim...

• Beğen
Tepkiler: as13 ve Yılmaz S.
@enes dökmen orda aslında mecburıyetden zıyade salıgını koruması ıcın onemlı bırsey oldugunu vurgulamak ıstemıstım :)

Ben kafamı, çenemi daha fazla nasıl koruyabilirim diye full face kask araştırırken bu soruyu görmem bilgisayar başında kahkaha atmama sebep oldu :D sana tavsiyem sadece kask için söylemiyorum hayatını başkalarına göre yaşarsan ne başarılı olursun ne de mutlu... ufak bir tavsiye olarak gör bunu herşeyden önemli sağlığını boşverme!

• Beğen
Tepkiler: The UGUR ve V3DAT
beynininiz pekmezi akmadan almazsınız aktıktan sonrada geç olur..bir müsibet bin nasihattan iyidir..

@chnkrmz
ne takıyorlar :D

@V3DAT
valla duruma göre değişiyor :D

Geri