Scudo Sports

Bisiklet kaskı takmak zorunda mıyım?

Sana tek bir cevap vereceğim kask taş çatlasın 50 100 tl arası, peki kafan kaç para kardeşim işte bu sorunun cevabı yok :)

• Beğen
Tepkiler: StratoMaster
Scudo
Evdeki tencerelerde kask olarak kullanılabilir.:acpsnr:

''Boks yapacağım; kasık koruyucu(kuki) takmama gerek var mı?'' demek gibi bir şey bu da :komik::komik:

• Beğen
Tepkiler: Tolga Çelebi
En az eğitim kadar ŞART.

Amma dalga geçtiniz yav? arkadaş 15 yaşında, gayet net bir soru sormuş. Kısaca şart deyin ve nedenini yazın, niye bu kadar uzatırsınız anlamam. Yaya olarak adlandırdığınız çevredekilere laf ediyorsunuz sonra yok bisikletlilere laf atıyorlar, kaskımıza gülüyorlar vs diye ondan sonra kask şart mı diye çok sade bir soru soran adama sayfalar dolusu yorumlar yapılıyor. Ne farkınız kaldı şikayet ettiğiniz tiplerden arkadaşlar. Yapmayın, şevk kırmayın.

Çatısız ev olmayacağı gibi kasksız bisiklette sürülmez...Kendine ne kadar değer verdiğini bir nevi ekipmanların belirler...Ayrıca 2 defa kaza yaptım ve her ikisinde de kaskım sayesinde kafamla ilgili bir sorun yaşamadım aldığım darbe sonucunda kaskta ezilme oldu hesabını sen yap...Hayat değerli sen ne olursa olsun önlemini almaya bak...

Hayatinizda herseyi cevrenize gore yasayin. Olmeye yakin bir bakarsiniz kendi hayatinizi degil koyun gibi birilerinin dayatmalariyla bir yasam surmussunuz.
Surekli insanlar ne der bakis acisini hic anlamiyorum. Hayallerim topluma komik, sacmada gelse, tabularada takilsa onu yaparim.

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
bende aldım artık takıyorum 50 60 tl için canından olacaksın

kask şartmı ?

inişler var ömerliye doğru ,bilen bilir 5 km iniş ,burayı her defasında kasksız inmek gerçekten riskli.

kesinlikle şart, aslında daha önce yazılmıştır büyük ihtimalle ama sorunun cevabı emniyet kemeri kullanmakla aynı. Olmaz olmaz ama olursa geri dönüşü yok....!!!!

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
Ölmek istemiyorsan şart hatta bisiklet sporundaki en önemli ekipman :)

Bu olay sadece bisiklet için değil fabrika da benzer zihniyette karşılaşıyoruz. Saçı bozuluyor diye baret takmayan, ağır diye çelik burun ayakkabı giymeyen, taşlama yaparken gözlük takmayan, "BANA BİŞEY OLMAZ" diye kendine çok güvenen tipler. Arabanıza bindiğinizde yaptığınız ilk iş kemerinizi takmak olsun, aynı şekilde bisiklete bindiğinizde de kaskınızı takın. Kazanın ne zaman nerede olacağı belli olmaz. O yüzden tedbirinizi önceden alın, sinir sisteminin tedavisi hala keşfedilmedi malum...

Aksine şöyle düşün, kask takarsan trafikte araçlar seni daha ciddiye alır...

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
Şart.İnsanların canı cennete.siz kendi sağlığınızı düşünün

Kaskı bilmem de dizlik şart !

Evet gerekli. Yoksa kafamız tuz buz olur.
:);):(:mad::confused::cool::p:D:eek::eek:ops::rolleyes:eek:_O:asik::kahve::uyku::islik::harika::kötü::suspus::hasta::hasta::koptum::komik::agla::utan::krsn::hihi::ckkmk::kyfmyrn::ytrya::acpsnr::naslyany::booo::huhuu::kedicik::hhhhhh::okyrm::krktm::tskler::ssrtcbya::snzdglsn::mzkdnlmk::krnz::ckskc::aglyrmngaa::srnsml::bsmagryr::hrkbuya::uzgnm:

@Aspirin Geçmiş olsun Specialized align çok güzel bir kask... Tavsiye ederim bana da kaza geçirmiş bir arkadaş tavsiye etti. (link) dan alabilirsin
@yılmaz S.Hala bu konuyu tartışmaya gerek duyulması artık çok saçma dostum.
Kaza geçirdim. Fullface alacağım. Uygun ne alabilirim.
yukarıdaki arkadaşı ve açtıgı forumu bir oku sonra... karar verebilirsin.
hala bu konuyu tartışıyorsak Allah korusun seni ..
saygılarımla

Kask sayesinde hayattayım. Başka örnekleri bu forumun bir çok kullanıcısından toplayabilirsin.

Geri