Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet kaskı takmak zorunda mıyım?

Yılmaz S.

Üye
Tepki
3
İsim
Yılmaz S.
Bisiklet
Salcano
Merhaba, şuanki bisikletim kötü olduğu için yeni bisiklet almayı düşünüyorum ve arkadaşım bisikletle birlikte kask almamda ısrarcı davranıyor.Bisikleti okula giderken ve haftasonları arkadaşlarımla gezmek için kullanıyorum.Şuana kadar bisikletle yaptığım kazalarda kafam hiç yere çarpma riski almadı. Sizce kask almalımıyım?

Scudo
@Yılmaz S. Suana kadar carpmamasi carpmica anlamina gelmez

ya ben bisiklet sürdüğümde bazıları çocukmusun diyor bide kask taksam iyice dalga geçilicek onun için kask almadım kullanmıyorum ama takmak isterim

@Okan111 40 ile falan olur da kaza yaparsan reçelin asfalta akarsa, sana çocuk diyenlere bir şey olmayacak.Sana olacak.40'a da gerek yok gerçi temayı anladın bence rakamlara takılma.

• Beğen
Tepkiler: Ahmetcan Alsat
@Uptown Cyclist
kask için paramda yetmedi zaten o ayrı bi konuda takmak isterim fakat burda salak gözüyle bakılıyor kafam çok karışık özgüven gelirde takarsam takarım

Kardeşim bisikletine uygun bi kask tak bisiklet rengine uygun yani bide kask kafana yakıssın ucuz bi kask alma. Benim bisikletim yeşil mesela ben mavi kask aldım bide kask kötüydü zaten takmadım. Geri iade ettim simdi para biriktiriyorum yeşil hafif güzel bi kask alıcam.

• Beğen
Tepkiler: Yılmaz S.
@Okan111
Yasina bakilirsa, cocuk diyenler ayip etmis gercekten be abicigim.:koptum:

@Okan111
Baskalari neder, nasil ve ne gözle bakar diyen insanlar bence hicbirzaman ilerleyemez.
Sana salak gözüyle bakanlar, sen beynini patlatinca buseferde salak bizmisiz sen akilliymisin al bizim beynimizi bizim yüzümüzden beynin patladi diyecekmi acaba. Tabiki hayir.
Kendi düsünceni herzaman yap ve salak diyenlerede sende salaksin de.

sen kenardan kenardan gitsen bile bazen bir araç gelip çarpabiliyor,
ağustos ayında ilk defa uzun tura çıkan 16-17 yaşında birisi vardı bu forumda, araba arkadan çarpmıştı..
hani bazen kolu bacağı kırmak sorun olmayabilir de, kafatası çatladı mı işte o zaman büyük sıkıntı..

uzun lafın kısası; ne zaman ne olacağı belli olmaz, bence kask takmalısın ;)

Geri