Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet kaskı takmak zorunda mıyım?

Nasıl otomobil kullanırken emniyet kemeri bağlayınca kendinizi güvende hissediyorsanız , bisiklet kullanırken de kask o duyguyu size yaşatabilir. Çok uzun zamandan beri bisiklete binen biri olarak, kaska şu ana kadar (çok şükür) pek ihtiyacım olmasa da , dağ bisikleti kullanırken yoğun ağaçlı bir ortamda geçerken çarpan dallarından beni koruduğunu hatırlarım. O yüzden kasksız asla yola çıkmam..

Scudo
ben şimdi kaza yaptım ya. kaskı değiştirmelimiyim ? beyaz decatlon kaskının 2. elini buldum hemde yarı fiyatına

ben şimdi kaza yaptım ya. kaskı değiştirmelimiyim ? beyaz decatlon kaskının 2. elini buldum hemde yarı fiyatına
Patlamış bir airbag i tamir ettirip yeniden kullanır mıydınız? Yoksa komple yeni airbag sistemi mi taktırırdınız?
Aynı şekilde airbag patlamış ikinci el bir araba kullanır mıydınız?

Seçimin bir bölümü tabi ki tamamen duygu$al !!!! olsa da yine de risk alınacak konu değil bence.

2. El kask alınmaz

• Beğen
Tepkiler: enzo
Kaza yaptığınız için değiştirecekseniz 2. el almak da hiç mantıklı değil.

Kaza yapılan kaskın değiştirilmesi öneriliyor. Bence Decathlon Van Rysel kasklara henüz zam yapmamışken hemen değiştirin.

Fatih, o kaskı bence değiştir. birazda paraya kıy bi kask al kendine :)

aynen ahmet abi öyle düşünüyorum bende araştırıyorum şu an kask
Giant sitesine bakın. Outlet kapaklar var. Normalde 600-700 olan kaskı 200₺ ye aldım 2 hafta önce. Canavar gibi kask. Abuk subuk mallara vermeyin o paraları.

Giant sitesine bakın. Outlet kapaklar var. Normalde 600-700 olan kaskı 200₺ ye aldım 2 hafta önce. Canavar gibi kask. Abuk subuk mallara vermeyin o paraları.
hocam baktım hep S modeller var L veya M yok

Benim evin yakınında depoları. Model söyleyin bakayım isterseniz.

Bu paraya alınabilecek en iyisi.
1639376924907.png

Bu paraya alınabilecek en iyisi.
278452 dosyayı görüntüle
Aldınız mı L beyaz. Güzel kask 3 haftadır kullanıyorum. Çok rahat. Bende gri/mavi olanı var.

Yalnız benim önceki kaskım L beden idi. Bunda M oldu. Kafaya takınca normal sıkılıkta başınızı salladığınızda kaskın oynamaması gerekiyor.
IMG_20211210_172439.jpg

• Beğen
Tepkiler: fatihgocmez
Aldınız mı L beyaz. Güzel kask 3 haftadır kullanıyorum. Çok rahat. Bende gri/mavi olanı var.

Yalnız benim önceki kaskım L beden idi. Bunda M oldu. Kafaya takınca normal sıkılıkta başınızı salladığınızda kaskın oynamaması gerekiyor.
278453 dosyayı görüntüle
Aynen aldım altına bandana ile giyiyorum sıkacağını düşünüyorum yazın belki bandana takmam ama genede bol olursa buluruz bi çaresini ufak şapka vs oluyor ya yardımınız için teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: Burak Uğurlu
Ben yeni bisiklet aldim ( Dahon mariner 8)
İzmir’de devamlı bisiklet e çarpıp öldürüyorlar . Trafik rezalet adım başı araba insan. Bisiklet sürmek tehlikeli . O yüzden kask istemesem de alacağım . Takmadan gezebileceğim yerlerde takmadan kullanırım diye düşünüyorum . Kask ve ekstra dikkat şart özellikle arabaların arasında giderken

• Beğen
Tepkiler: M.Hamza.Afacan
Ben yeni bisiklet aldim ( Dahon mariner 8)
İzmir’de devamlı bisiklet e çarpıp öldürüyorlar . Trafik rezalet adım başı araba insan. Bisiklet sürmek tehlikeli . O yüzden kask istemesem de alacağım . Takmadan gezebileceğim yerlerde takmadan kullanırım diye düşünüyorum . Kask ve ekstra dikkat şart özellikle arabaların arasında giderken
kesinlikle dostum. kelimesi kelimesine katılıyorum

• Beğen
Tepkiler: ugurus
Arkadaşlar, yukarıda çokça yazan olmuştur ama ben de bir daha tekrar etmiş olayım. Kaskı trafikli veya trafiksiz her yerde takın, düşük hızlarda dahi devrilmeniz halinde başınızın bir yere çarpması çok kötü sonuçlar doğurabilir. Ölmekten daha kötü şeyler de var.
(link)'yu izleyin. Adamın hızı yüksek sayılmaz.

• Beğen
Tepkiler: Burak Uğurlu
Arkadaşlar, yukarıda çokça yazan olmuştur ama ben de bir daha tekrar etmiş olayım. Kaskı trafikli veya trafiksiz her yerde takın, düşük hızlarda dahi devrilmeniz halinde başınızın bir yere çarpması çok kötü sonuçlar doğurabilir. Ölmekten daha kötü şeyler de var.
(link)'yu izleyin. Adamın hızı yüksek sayılmaz.
Kask olmasa kafa tası karpuz gibi çatlayacaktı

Kask 2. defa hayatımı kurtardı diyebilirim..
Seni kaskın değil, merhametin yardımseverliğin kurtarıyor belki de.:harika:
Sokaktaki zor durumdaki, biçare kedileri umursamayıp bırakıp gidebiliyor musun? Hayır.
Sakın kader deme, kaderin üstünde bir kader vardır Göklerden gelen bir karar vardır
Yine de kaskı bırakmayın.

• Beğen
Tepkiler: _Madmexx _
Geri