Scudo Sports

Bisiklet kaza haberlerinin artması

@mehmet.t cok sukur ki , kirik cikik yok ancak bayagi bir vucudunda ezilmeler varmis . baska arkadas da etkilenmis , ama korkulacak bir sey yok

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Scudo
@mehmet.t cok sukur ki , kirik cikik yok ancak bayagi bir vucudunda ezilmeler varmis . baska arkadas da etkilenmis , ama korkulacak bir sey yok
Çok şükür. Geçmiş olsun dileklerimi iletin. Çok üzüldüm ve etkilendim sabah ki durumdan. O saatte sahil yolu güvenli limandı bizim için.

@mehmet.t insallah ciddi bir durumu yoktur.Çok gecmiş olsun.

Öncelikle kaza yapan arkadaşa geçmiş olsun. Bu hafta izinliydim. Ufak ufak sürüşler yaptım. Bir arkadaşımın ticari taksisi var. Dün rica etti taksiye ben çıktım. Eğer ben bisiklete aşina yolda gözleri bisiklet arayan biri olmasaydım en az 2 bisiklete çarpmıştım. Kırmızı ışıkta geçen mi dersin ters yönden ve yolun ortasından süren mi dersin. Diyeceğim o ki eğitim sadece motorlu taşıt sürücülerine değil biz bisikletlilere de şart. Kurallar hepimizin onlara uymak boynumuzun borcu

(link)

Bu da bir kaza sayılır. Geçmiş olsun🤭

• Hahaha
Tepkiler: seko35.50
Antalya'da bir arkadaşımızı dün gece kaybettik. Bu kazalar, ölümler için trafikte olan farkındalığı arttırmak adına bulunduğunuz şehirde neler yapıyorsunuz? Bir grup sürüşünde iseniz buna dair nelere dikkat ediyorsunuz? Bunları bir kez daha düşünelim lütfen.
Çok üzücü.
278640 dosyayı görüntüle

Allah rahmet eylesin. ailesine sabırlar diliyorum. sözün bittiği andayım. ne desem boş . bir bisikletinin yolda kime zararı var ki önemsenmiyor görülmüyor

Antalya'da bir arkadaşımızı dün gece kaybettik. Bu kazalar, ölümler için trafikte olan farkındalığı arttırmak adına bulunduğunuz şehirde neler yapıyorsunuz? Bir grup sürüşünde iseniz buna dair nelere dikkat ediyorsunuz? Bunları bir kez daha düşünelim lütfen.
Çok üzücü.
278640 dosyayı görüntüle
Haberin detayi nedir bilmiyoruz fakat yine aksam karanliginda yasanmis talihsiz bir kaza.
Bisikletliler trafikte gorulmedigini bilerek surmeliler.

• Beğen
Tepkiler: Burak Uğurlu
Çok üzücü.

Allah Rahmet eylesin... bu kaçıncı ?? ve kimsenin umurunda değil.. aynısının yetkililerin başına gelmesini umuyorum ne yazık ki.. yoksa bıçak kemiğe dayanmadan uyanacakları yok..

Özellikle gece sürüşlerinde arkanızda bol bol ışıklandırma olmalı ve onlar değil siz dikkat etmek durumundasınız her durumda.. Onlara birşey olduğu yok koca demir yığınının içinde...

• Beğen
Tepkiler: gunerokn
Selamlar, bu sabah işe giderken önüme çıkan çukurdan kaçayım derken ön teker tutuş kaybı yaşadı ve toparlayamadım. Bisikletle birlikte sağ tarafıma doğru düştüm ve üç metre kadar sürüklendim. Ben de ciddi birşey yok çok şükür. Kalça, kol ve sağ bacağımda çizikler ve zedelenmeler var, başımın sağ tarafını çarptım ama kask olduğu için birşey olmadı. İlginçtir ki kaskda da hiçbir çizik kir vs olmadı. Üstüm başım çamur içinde olmasına rağmen. Bisiklet düştükten sonra genel kontrol yaptım sağ pedal eğrilmis ve kapağı düşmüş, gidonun da sağ tarafı sürtünmeden dolayı traslanmis. Aynı şekilde yamulan pedalda traşlanmış. Başka bir sorun göremedim. Ciddi bir hasar almış olma durumu var mıdır?

Çok geçmiş olsun. Arka aktarıcı da muhtemelen yere vurmuştur. Kadro kulağı varsa o yamulmuş olabilir. Vites geçişlerinde sorun yoksa problem yaşamazsınız umarım.

• Beğen
Tepkiler: The Working Dead
@The Working Dead gecmiş olsun. Pedal calisiyor mu? Eger oyleyse bindiginizde olasi sorunlar kendini gosterir. Jantta yamulma olabilir. Disk fren degilse bu zaten kendini hemen belli eder. Krankta yamukluk ve gobekte boşluk hissi olmadiysa sorun yok demektir. Gidonda yamulma ve kadroda hasar olsa bahsederdiniz zaten.

• Beğen
Tepkiler: The Working Dead
Geçmiş olsun, bence pedalın yamulması iyi olmuş, muhtemelen yana yatınca ilk darbeyi pedal almıştır. ben de benzer bir kaza yapmıştım geçen sene. Ben düşerken ilk darbeyi dizimden aldığım için bisiklette bir şey yoktu, sadece kelebek gidonun süngeri sıyrılmıştı. Arkada da heybe olduğu için aktarıcıya birşey olmadı. Ama bende menisküs zedelenmesi ve iç yan bağ yırtığı oluşmuştu. Yaklaşık 6 ay sahalardan uzak kalmıştım.

Geri